Avevor109'
    Kampen har startet.
    Frispark for FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    2'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    4'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Wiesbaden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Stephan Andrist
    Målsjanse! Stephan Andrist (SV Wehen Wiesbaden) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Stephan Andrist (SV Wehen Wiesbaden) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    En av FC St. Paulis spillere går i offside.
    11'
    11'
    Hjørnespark til FC St. Pauli
    12'
    Waldemar Sobota (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra høyre på Brita Arena.
    13'
    Marvin Knoll
    Sjanse! FC St. Pauli avanserer forover, men Marvin Knoll avslutter utenfor.
    13'
    14'
    14'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Richard Neudecker
    Sjanse til FC St. Pauli! Richard Neudecker er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    FC St. Pauli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    18'
    21'
    Sjanse i Wiesbaden! Marvin Knoll (FC St. Pauli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    Frispark FC St. Pauli.
    22'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til FC St. Pauli.
    24'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men Christian Dingert blåser for offside.
    24'
    Christian Dingert tildeler FC St. Pauli en corner. Marvin Knoll sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    31'
    I Wiesbaden slår Waldemar Sobota en corner fra venstre.
    33'
    Hjørnespark til SV Wehen Wiesbaden
    35'
    Mål for SV Wehen Wiesbaden!
    SV Wehen Wiesbaden 1 - 0 FC St. Pauli
    Mål: Soren Reddemann
    Målgivende: Sascha Mockenhaupt
    I Wiesbaden tar SV Wehen Wiesbadenledelsen 1-0 etter et mål av Soren-Kurt Reddemann. Flott spill fra Sascha Mockenhaupt før målet.
    35'
    Marvin Knoll (FC St. Pauli) kommer seg fri på Brita Arena, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark til FC St. Pauli på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    41'
    Marvin Knoll (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra venstre på Brita Arena.
    41'
    43'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Nicklas Shipnoski
    Dommer Christian Dingert viser Nicklas Shipnoski (SV Wehen Wiesbaden) det gule kortet.
    43'
    Sami Allagui ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Sami Allagui ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wiesbaden.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - FC St. Pauli
    Inn: Henk Veerman
    Ut: Sami Allagui
    Bytte for FC St. Pauli. Henk Veerman kommer inn for Sami Allagui på Brita Arena.
    46'
    48'
    48'
    FC St. Pauli fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    51'
    Mål for FC St. Pauli!
    SV Wehen Wiesbaden 1 - 1 FC St. Pauli
    Mål: Richard Neudecker
    Mål! bortelaget utligner ved Richard Neudecker. Stillingen er nå 1-1.
    51'
    53'
    Simon Brandstetter
    Målsjanse til SV Wehen Wiesbaden! Simon Brandstetter treffer mål, men keeper redder.
    53'
    FC St. Pauli, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    56'
    56'
    57'
    57'
    58'
    Dommeren gir Stephan Andrist (SV Wehen Wiesbaden) et gult kort.
    59'
    Mats Møller Dæhli
    Mats Moller Daehli (FC St. Pauli) kommer til en målsjanse på Brita Arena, men klarer ikke å score.
    64'
    65'
    Christopher Avevor
    FC St. Pauli angriper, men avslutningen til Christopher Avevor går utenfor.
    65'
    FC St. Pauli fosser forover og Richard Neudecker fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    67'
    Waldemar Sobota
    FC St. Pauli angriper, men avslutningen til Waldemar Sobota går utenfor.
    67'
    69'
    En av SV Wehen Wiesbadens spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Daniel-Kofi Kyereh
    Ut: Nicklas Shipnoski
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Nicklas Shipnoski med Daniel-Kofi Kyereh. Dette er det første byttet som Rudiger Rehm gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Niklas Schmidt
    Ut: Patrick Schönfeld
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt andre bytte. Patrick Schönfeld erstattes av Niklas Schmidt.
    70'
    SV Wehen Wiesbaden avanserer forover i Wiesbaden. Stephan Andrist avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Stephan Andrist (SV Wehen Wiesbaden) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    74'
    74'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden.
    74'
    Inn: Cenk Sahin
    Ut: Waldemar Sobota
    FC St. Pauli bytter ut Waldemar Sobota med Cenk Sahin.
    75'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men blir avblåst for offside.
    77'
    77'
    Henk Veerman
    I Wiesbaden header Henk Veerman (FC St. Pauli) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Inn: Bernd Nehrig
    Ut: Johannes Flum
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Pauli. Inn kommer Bernd Nehrig, mens Johannes Flum tar plass på benken.
    79'
    82'
    FC St. Pauli angriper i Wiesbaden. Henk Veerman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    87'
    Sebastian Mrowca
    Sebastian Mrowca (SV Wehen Wiesbaden) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Lukas Watkowiak
    Målsjanse på Brita Arena! Lukas Watkowiak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    I Wiesbaden slår Mats Moller Daehli en corner fra venstre.
    89'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til FC St. Pauli like utenfor SV Wehen Wiesbaden-området.
    90'+1
    FC St. Pauli angriper. Marvin Knoll får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Frispark SV Wehen Wiesbaden.
    90'+3
    Gult kort til FC St. Pauli
    Daniel Buballa
    Daniel Buballa (FC St. Pauli) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    1. ekstraomgang
    93'
    Marvin Knoll (FC St. Pauli) mottar sitt første gule kort for dagen på Brita Arena.
    94'
    FC St. Pauli må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Wehen Wiesbaden.
    94'
    96'
    96'
    97'
    97'
    Inn: Dimitris Diamantakos
    Ut: Mats Møller Dæhli
    Mats Moller Daehli (FC St. Pauli) erstattes av Dimitris Diamantakos.
    98'
    FC St. Pauli angriper i Wiesbaden, men blir avblåst for offside.
    98'
    100'
    SV Wehen Wiesbaden angriper i Wiesbaden. Stephan Andrist avslutter på mål, men greier ikke å score.
    100'
    Inn: Alf Mintzel
    Ut: Marc Wachs
    Rudiger Rehm (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alf Mintzel erstatter Marc Wachs.
    101'
    101'
    Richard Neudecker (FC St. Pauli) kommer seg fri på Brita Arena, men avslutningen går utenfor.
    102'
    Philipp Ziereis
    Philipp Ziereis (FC St. Pauli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    102'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og SV Wehen Wiesbaden får straffe av Christian Dingert på Brita Arena.
    102'
    SV Wehen Wiesbaden scorer på straffe!
    SV Wehen Wiesbaden 2 - 1 FC St. Pauli
    Mål: Manuel Schäffler,
    SV Wehen Wiesbaden tar ledelsen 2-1 etter et velplassert straffespark av Manuel Schäffler.
    103'
    105'
    SV Wehen Wiesbaden 3 - 1 FC St. Pauli
    Mål: Niklas Schmidt
    Målgivende: Simon Brandstetter
    I Wiesbaden øker SV Wehen Wiesbaden ledelsen til 3-1 takket være et mål av Niklas Schmidt. Simon Brandstetter sto for den målgivende pasningen.
    105'
    2. ekstraomgang
    108'
    SV Wehen Wiesbaden 3 - 2 FC St. Pauli
    Mål: Christopher Avevor
    Mål! Christopher Avevor holder FC St. Pauliet inne i kampen med en redusering til 3-2.
    109'
    Inn: Giuliano Modica
    Ut: Simon Brandstetter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Wehen Wiesbaden. Inn kommer Giuliano Modica, mens Simon Brandstetter tar plass på benken.
    110'
    111'
    114'
    115'
    Dimitris Diamantakos
    Dimitris Diamantakos (FC St. Pauli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.