9'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Jens Castrop
    1 FC Nuremberg avanserer forover i Wiesbaden. Jens Castrop avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    I Wiesbaden slår Robin Heusser en corner fra høyre.
    13'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    15'
    Taylan Duman
    Taylan Duman (1 FC Nuremberg) avanserer forover på Brita Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    17'
    Robert Kampka tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Taylan Duman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) slår en corner fra venstre side på Brita Arena.
    24'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    32'
    1 FC Nuremberg angriper i Wiesbaden. Taylan Duman fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Sjanse til 1 FC Nuremberg! Taylan Duman er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Målsjanse på Brita Arena! Taylan Duman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    38'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Ivan Prtajin
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Skade: FC Nürnberg
    43'
    Tilbake fra skade: FC Nürnberg
    44'
    Erik Wekesser (1 FC Nuremberg) løfter inn en corner fra venstre på Brita Arena.
    45'+1
    Erik Wekesser (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Brita Arena.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Jannik Hofmann
    Ut: Benjamin Goller
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Jannik Hofmann kommer inn for Benjamin Goller på Brita Arena.
    46'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Franko Kovacevic
    Ut: Hyun-ju Lee
    Markus Kauczinski (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt første bytte for dagen. Franko Kovacevic erstatter Hyun-ju Lee.
    46'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    46'
    Thijmen Goppel
    SV Wehen Wiesbaden angriper. Thijmen Goppel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    49'
    Hjørnespark til FC Nürnberg
    50'
    50'
    I Wiesbaden har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Mål for SV Wehen Wiesbaden!
    SV Wehen Wiesbaden 1 - 0 FC Nürnberg
    Mål: Ivan Prtajin
    Målgivende: Thijmen Goppel
    Mål! SV Wehen Wiesbaden tar ledelsen 1-0 ved Ivan Prtajin. Thijmen Goppel var nest sist på ballen.
    61'
    62'
    Det blir farlig! Frispark for SV Wehen Wiesbaden er nær straffområde.
    66'
    Frispark i en god posisjon for 1 FC Nuremberg!
    68'
    SV Wehen Wiesbaden må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1 FC Nuremberg.
    68'
    Robert Kampka tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Erik Wekesser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    I Wiesbaden slår Taylan Duman en corner fra høyre.
    69'
    Taylan Duman (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Brita Arena.
    70'
    I Wiesbaden slår Erik Wekesser en corner fra høyre.
    70'
    Mål for FC Nürnberg!
    SV Wehen Wiesbaden 1 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Ivan Marquez
    Målgivende: Erik Wekesser
    Ivan Marquez scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Erik Wekesser før målet.
    70'
    75'
    75'
    I Wiesbaden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Lukas Schleimer
    Ut: Erik Wekesser
    1 FC Nuremberg bytter ut Erik Wekesser med Lukas Schleimer. Dette er det andre byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    78'
    79'
    Jannik Hofmann
    Jannik Hofmann (1 FC Nuremberg) kommer til en målsjanse på Brita Arena, men klarer ikke å score.
    80'
    80'
    81'
    Lukas Schleimer
    1 FC Nuremberg angriper i Wiesbaden. Lukas Schleimer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Sjanse! 1 FC Nuremberg avanserer forover, men Jens Castrop avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Sascha Mockenhaupt
    Ut: Thijmen Goppel
    Markus Kauczinski gjør dagens andre bytte i Wiesbaden, når han tar ut Thijmen Goppel og setter inn Sascha Mockenhaupt.
    83'
    Inn: Amar Catic
    Ut: Lasse Gunther
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt tredje bytte. Lasse Gunther erstattes av Amar Catic.
    83'
    87'
    Inn: Julian Kania
    Ut: Sebastian Andersson
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Julian Kania erstatter Sebastian Andersson.
    88'
    89'
    Inn: Kianz Froese
    Ut: Nick Batzner
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Nick Batzner med Kianz Froese.
    89'
    Florian Carstens
    Florian Carstens (SV Wehen Wiesbaden) kommer seg fri på Brita Arena, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden.
    90'+1
    Gult kort til FC Nürnberg
    Ivan Marquez
    Ivan Marquez får gult kort av dommer Robert Kampka, og må dermed stå over en kamp for 1 FC Nuremberg.