Frispark Stripfing/Weiden.
    1'
    Kursat Guclu (Stripfing/Weiden) løfter inn en corner fra høyre på Sportplatz Stripfing.
    2'
    Mål for Sturm Graz II!
    SV Stripfing/Weiden 0 - 1 Sturm Graz II
    Mål: Ermal Krasniqi
    Målgivende: Vesel Demaku
    Mål! Sturm Graz II tar ledelsen 0-1 ved Ermal Krasniqi. Vesel Demaku var nest sist på ballen.
    3'
    Nikola Gataric
    Stripfing/Weiden avanserer forover i Weikendorf. Nikola Gataric avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    En av Stripfing/Weidens spillere går i offside.
    7'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    8'
    Stripfing/Weiden fosser fremover, men Josef Spurny blåser for offside på Sportplatz Stripfing.
    10'
    Frispark for Sturm Graz II på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, Sturm Graz II
    13'
    SV Stripfing/Weiden, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Sturm Graz II tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd på mål, SV Stripfing/Weiden
    18'
    Sturm Graz II, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    18'
    18'
    Stripfing/Weiden angriper, men Josef Spurny blåser for offside.
    22'
    Stripfing/Weiden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Hjørnespark til SV Stripfing/Weiden
    26'
    Kursat Guclu (Stripfing/Weiden) slår en corner fra høyre side på Sportplatz Stripfing.
    27'
    Mål for SV Stripfing/Weiden!
    SV Stripfing/Weiden 1 - 1 Sturm Graz II
    Mål: Markus Lackner
    Mål! Markus Lackner utligner til 1-1.
    27'
    I Weikendorf har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    En av Stripfing/Weidens spillere blir avblåst for offside på Sportplatz Stripfing.
    31'
    34'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden.
    36'
    Moritz Wels
    Moritz Wels (Stripfing/Weiden) kommer seg fri på Sportplatz Stripfing, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Frispark i en god posisjon for Sturm Graz II!
    39'
    Sturm Graz II angriper i Weikendorf, men blir avblåst for offside.
    40'
    Jonas Karner
    Sturm Graz II angriper, men avslutningen til Jonas Karner går utenfor.
    41'
    Frispark til Stripfing/Weiden på halvdelen til Sturm Graz II.
    45'
    Spillerbytte - Sturm Graz II
    Inn: Leon Grube
    Ut: Jonas Wolf
    Sturm Graz II gjør sitt første bytte. Jonas Wolf erstattes av Leon Grube.
    46'
    Inn: Tarik Brkic
    Ut: Jonas Karner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sturm Graz II. Inn kommer Tarik Brkic, mens Jonas Karner tar plass på benken.
    46'
    Stripfing/Weiden angriper, men Nikola Gataric vinkes av for offside.
    50'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til Sturm Graz II på egen banehalvdel.
    53'
    53'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Simon Furtlehner (Stripfing/Weiden) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    57'
    Spillerbytte - SV Stripfing/Weiden
    Inn: Dejan Radonjic
    Ut: Simon Furtlehner
    Stripfing/Weiden bytter ut Simon Furtlehner med Dejan Radonjic.
    57'
    Gult kort til Sturm Graz II
    Leon Grgic
    Leon Grgic (Sturm Graz II) pådrar seg et gult kort.
    59'
    59'
    Inn: Joshua Steiger
    Ut: Christos Papadimitriou
    Christos Papadimitriou (Stripfing/Weiden) erstattes av Joshua Steiger.
    60'
    Inn: Dario Kreiker
    Ut: Ayi Silva Kangani
    Christian Wegleitner gjør dagens tredje bytte i Weikendorf, når han tar ut Ayi Silva Kangani og setter inn Dario Kreiker.
    61'
    Hjørnespark til Sturm Graz II
    62'
    Joshua Steiger
    Målsjanse! Joshua Steiger (Stripfing/Weiden) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Frispark for Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    65'
    66'
    Josef Spurny tildeler Stripfing/Weiden en corner. Joshua Steiger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    SV Stripfing/Weiden 2 - 1 Sturm Graz II
    Mål: Timo Altersberger
    Målgivende: Joshua Steiger
    Mål! Stripfing/Weiden tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Timo Altersberger. Joshua Steiger sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Sturm Graz II fosser fremover, men Peter Kiedl går rett i offsidefella.
    69'
    Inn: Antonio Ilic
    Ut: Ermal Krasniqi
    Ermal Krasniqi (Sturm Graz II) erstattes av Antonio Ilic.
    69'
    Spillet på Sportplatz Stripfing er stoppet midlertidig fordi Peter Kiedl ligger nede.
    70'
    Inn: Etienne Tare
    Ut: Peter Kiedl
    Sturm Graz II gjør sitt fjerde bytte. Peter Kiedl erstattes av Etienne Tare.
    72'
    Stripfing/Weiden fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    73'
    73'
    74'
    Målsjanse på Sportplatz Stripfing! Nikola Gataric fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    Joshua Steiger (Stripfing/Weiden) løfter inn en corner fra venstre på Sportplatz Stripfing.
    78'
    Gabriel Haider
    Gabriel Haider (Sturm Graz II) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    79'
    Det blir farlig! Frispark for Sturm Graz II er nær straffområde.
    81'
    Inn: Johann Lieber
    Ut: Maurice Amreich
    Thomas Hosele (Sturm Graz II) gjør sitt femte bytte for dagen. Johann Lieber erstatter Maurice Amreich.
    82'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til Sturm Graz II.
    84'
    David Reinhold Burger
    David Reinhold Burger (Sturm Graz II) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden like utenfor Sturm Graz II-området.