Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    Frispark i en god posisjon for Stripfing/Weiden!
    Leon Fust (Amstetten) kommer til en målsjanse på Sportplatz Stripfing, men klarer ikke å score.
    11'
    Atsushi Zaizen
    Sjanse! Amstetten avanserer forover, men Atsushi Zaizen avslutter utenfor.
    13'
    Safak Barmaksiz signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    14'
    Niels Hahn (Amstetten) slår en corner fra høyre side på Sportplatz Stripfing.
    15'
    Målsjanse! Atsushi Zaizen (Amstetten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    En av Amstettens spillere går i offside.
    16'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Amstetten angriper. Atsushi Zaizen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    SV Stripfing/Weiden, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Niels Hahn
    Amstetten avanserer forover i Weikendorf. Niels Hahn avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Safak Barmaksiz signaliserer et frispark til Amstetten.
    21'
    Gult kort til SV Stripfing/Weiden
    Dejan Radonjic
    Dejan Radonjic (Stripfing/Weiden) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    I Weikendorf slår Niels Hahn en corner fra høyre.
    22'
    Angelo Gattermayer
    Amstetten avanserer forover og Angelo Gattermayer kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    22'
    22'
    Mål for SKU Amstetten!
    SV Stripfing/Weiden 0 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Angelo Gattermayer
    I Weikendorf tar Amstetten ledelsen 0-1 etter et mål av Angelo Gattermayer.
    22'
    Kan Amstetten utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    Kursat Guclu (Stripfing/Weiden) løfter inn en corner fra høyre på Sportplatz Stripfing.
    27'
    Stripfing/Weiden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Dario Kreiker
    Dario Kreiker (Stripfing/Weiden) avanserer forover på Sportplatz Stripfing. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Safak Barmaksiz tildeler Stripfing/Weiden en corner. Kursat Guclu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Safak Barmaksiz signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    29'
    Dejan Radonjic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Frispark for Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    32'
    I Weikendorf har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Stripfing/Weiden slipper å klare seg uten Dejan Radonjic som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Marcel Monsberger
    Amstetten angriper, men avslutningen til Marcel Monsberger går utenfor.
    34'
    Spillerbytte - SV Stripfing/Weiden
    Inn: Leonardo Ivkic
    Ut: Dejan Radonjic
    Det virker som Dejan Radonjic ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Leonardo Ivkic.
    36'
    Hjørnespark til SV Stripfing/Weiden
    39'
    Frispark Stripfing/Weiden.
    39'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Lukas Deinhofer
    Dommeren gir Lukas Deinhofer (Amstetten) et gult kort.
    39'
    Kursat Guclu (Stripfing/Weiden) løfter inn en corner fra venstre på Sportplatz Stripfing.
    40'
    Frispark til Stripfing/Weiden på halvdelen til Amstetten.
    40'
    Darijo Pecirep
    Målsjanse til Stripfing/Weiden! Darijo Pecirep treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    44'
    Marcel Monsberger (Amstetten) kommer seg fri på Sportplatz Stripfing, men avslutningen går utenfor.
    45'
    46'
    47'
    48'
    50'
    50'
    SV Stripfing/Weiden 0 - 2 SKU Amstetten
    Mål: Marcel Monsberger
    Målgivende: Angelo Gattermayer
    Amstetten går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Marcel Monsberger. Det er en fin assist fra Angelo Gattermayer.
    51'
    Frisparket tildelt Amstetten er farlig nær Stripfing/Weidens målområde.
    54'
    Safak Barmaksiz signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden.
    55'
    Niels Hahn
    Niels Hahn (Amstetten) pådrar seg et gult kort.
    55'
    57'
    61'
    Stripfing/Weiden fosser fremover, men Safak Barmaksiz blåser for offside på Sportplatz Stripfing.
    61'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Dominik Starkl
    Ut: Jurgen Lemmerer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Amstetten. Inn kommer Dominik Starkl, mens Jurgen Lemmerer tar plass på benken.
    61'
    En av Amstettens spillere blir avblåst for offside på Sportplatz Stripfing.
    62'
    Skade: SV Stripfing/Weiden
    62'
    Inn: Joshua Steiger
    Ut: Kursat Guclu
    Kursat Guclu (Stripfing/Weiden) erstattes av Joshua Steiger.
    63'
    Darijo Pecirep (Stripfing/Weiden) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    I Weikendorf slår Leon Fust en corner fra venstre.
    67'
    Dominik Starkl
    Dominik Starkl (Amstetten) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Inn: Can Kurt
    Ut: Leon Fust
    Amstetten bytter ut Leon Fust med Can Kurt.
    68'
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Angelo Gattermayer
    Bytte for Amstetten. Burak Yilmaz kommer inn for Angelo Gattermayer på Sportplatz Stripfing.
    68'
    Amstetten angriper, men Safak Barmaksiz blåser for offside.
    69'
    Inn: Ayi Silva Kangani
    Ut: Sanel Saljic
    Stripfing/Weiden gjør sitt tredje bytte. Sanel Saljic erstattes av Ayi Silva Kangani.
    70'
    I Weikendorf har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Joshua Steiger
    Dommer Safak Barmaksiz gir Joshua Steiger (Stripfing/Weiden) et gult kort.
    70'
    Florian Kopp
    Florian Kopp (Stripfing/Weiden) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    73'
    74'
    Inn: Enis Safin
    Ut: Timo Schmelzer
    Stripfing/Weiden bytter ut Timo Schmelzer med Enis Safin. Dette er det fjerde byttet som Maximilian Uhlig gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Christos Papadimitriou
    Ut: Dario Kreiker
    Maximilian Uhlig (Stripfing/Weiden) gjør sitt femte bytte for dagen. Christos Papadimitriou erstatter Dario Kreiker.
    75'
    76'
    Frispark Amstetten.
    77'
    79'
    80'
    81'
    Sjanse! Amstetten avanserer forover, men Lukas Deinhofer avslutter utenfor.
    83'
    83'
    Sjanse til Amstetten! Marcel Monsberger er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    85'
    Joshua Steiger (Stripfing/Weiden) løfter inn en corner fra høyre på Sportplatz Stripfing.
    85'
    Amstetten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stripfing/Weiden.