Enis Safin (Stripfing/Weiden) slår en corner fra høyre side på Sportplatz Stripfing.
    First Vienna FC angriper i Weikendorf. David Peham fyrer av et skudd som går utenfor.
    Mål for First Vienna FC!
    SV Stripfing/Weiden 0 - 1 First Vienna FC
    Mål: Philipp Ochs
    Målgivende: Bernhard Luxbacher
    First Vienna FC leder 0-1 etter en scoring av Philipp Ochs. Bernhard Luxbacher sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Florian Kopp
    Florian Kopp (Stripfing/Weiden) kommer til en målsjanse på Sportplatz Stripfing, men klarer ikke å score.
    8'
    Frispark for Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    9'
    First Vienna FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til First Vienna FC på egen banehalvdel.
    10'
    Enis Safin (Stripfing/Weiden) løfter inn en corner fra høyre på Sportplatz Stripfing.
    11'
    12'
    Mål for SV Stripfing/Weiden!
    SV Stripfing/Weiden 1 - 1 First Vienna FC
    Mål: Ayi Silva Kangani
    Målgivende: Timo Altersberger
    Mål! Ayi Silva Kangani utligner for Stripfing/Weiden. Stillingen er dermed 1-1 i Weikendorf. Flott spill fra Timo Altersberger før målet.
    13'
    16'
    16'
    18'
    Hjørnespark til First Vienna FC
    26'
    28'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden like utenfor First Vienna FC-området.
    29'
    Frispark for First Vienna FC på egen banehalvdel.
    31'
    I Weikendorf har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    36'
    Skudd utenfor mål, First Vienna FC
    37'
    41'
    SV Stripfing/Weiden 2 - 1 First Vienna FC
    Mål: Sanel Saljic
    Mål! Stripfing/Weiden tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Sanel Saljic på Sportplatz Stripfing. Det er en fin assist fra Timo Altersberger.
    43'
    44'
    SV Stripfing/Weiden 3 - 1 First Vienna FC
    Mål: Timo Schmelzer
    Mål! Timo Schmelzer øker ledelsen til 3-1.
    45'+1
    Spillerbytte - First Vienna FC
    Inn: Daniel Luxbacher
    Ut: Philipp Ochs
    Mehmet Sutcu (First Vienna FC) gjør sitt første bytte for dagen. Daniel Luxbacher erstatter Philipp Ochs.
    46'
    Inn: Kelvin Boateng
    Ut: David Peham
    First Vienna FC bytter ut David Peham med Kelvin Boateng. Dette er det andre byttet som Mehmet Sutcu gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    51'
    52'
    Frispark til Stripfing/Weiden på halvdelen til First Vienna FC.
    53'
    SV Stripfing/Weiden 3 - 2 First Vienna FC
    Mål: Noah Bischof
    Målgivende: Cedomir Bumbic
    Noah Bischof setter inn en redusering på Sportplatz Stripfing. Stillingen er nå 3-2. Cedomir Bumbic var nest sist på ballen.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Stripfing/Weiden er nær straffområde.
    57'
    Stripfing/Weiden fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    60'
    61'
    Spillerbytte - SV Stripfing/Weiden
    Inn: Simon Furtlehner
    Ut: Timo Schmelzer
    Timo Schmelzer (Stripfing/Weiden) erstattes av Simon Furtlehner.
    62'
    Stripfing/Weiden angriper i Weikendorf, men blir avblåst for offside.
    63'
    Inn: Kerim Abazovic
    Ut: Thomas Kreuzhuber
    Mehmet Sutcu gjør dagens tredje bytte i Weikendorf, når han tar ut Thomas Kreuzhuber og setter inn Kerim Abazovic.
    64'
    Stripfing/Weiden må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra First Vienna FC.
    68'
    68'
    72'
    Inn: Nikola Gataric
    Ut: Darijo Pecirep
    Bytte for Stripfing/Weiden. Nikola Gataric kommer inn for Darijo Pecirep på Sportplatz Stripfing.
    72'
    Inn: Denis Dizdarevic
    Ut: Ayi Silva Kangani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stripfing/Weiden. Inn kommer Denis Dizdarevic, mens Ayi Silva Kangani tar plass på benken.
    73'
    Gult kort til SV Stripfing/Weiden
    Leonardo Ivkic
    Leonardo Ivkic (Stripfing/Weiden) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportplatz Stripfing.
    74'
    75'
    Rødt kort til First Vienna FC
    Kai Stratznig
    Utvisning! First Vienna FC må klare seg uten Kai Stratznig resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    77'
    Skudd utenfor mål, SV Stripfing/Weiden
    78'
    Skudd på mål, First Vienna FC
    78'
    SV Stripfing/Weiden, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    79'
    79'
    Gult kort til First Vienna FC
    Kelvin Boateng
    Dommer Florian Leitner gir Kelvin Boateng (First Vienna FC) et gult kort.
    80'
    Denis Dizdarevic
    Denis Dizdarevic (Stripfing/Weiden) får et gult kort av dommer Florian Leitner.
    86'
    Frispark First Vienna FC.
    87'
    87'
    87'
    En av First Vienna FCs spillere går i offside.
    88'
    Inn: Joel Kitenge
    Ut: Cedomir Bumbic
    First Vienna FC gjør sitt fjerde bytte. Cedomir Bumbic erstattes av Joel Kitenge.
    89'
    90'
    90'
    Joel Kitenge
    Sjanse i Weikendorf! Joel Kitenge (First Vienna FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Inn: Masse Scherzadeh
    Ut: Enis Safin
    Stripfing/Weiden bytter ut Enis Safin med Masse Scherzadeh.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Bernhard Luxbacher
    Dommer Florian Leitner viser Bernhard Luxbacher (First Vienna FC) det gule kortet.