1-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra høyre på Josko Arena.
    3'
    Mål for SV Ried!
    SV Ried 1 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Seifedin Chabbi
    Seifedin Chabbi setter ballen i nettet og SV Ried leder nå 1-0.
    4'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Ried im Innkreis har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ried im Innkreis fordi Seifedin Chabbi får behandling for en skade på banen.
    13'
    VAR sjekker om det er straffe til SV Ried
    13'
    Ingen straffe til SV Ried
    13'
    Seifedin Chabbi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ried im Innkreis.
    14'
    17'
    17'
    I Ried im Innkreis slår Florian Rieder en corner fra venstre.
    21'
    Alan Kijas tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Florian Rieder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra høyre side på Josko Arena.
    34'
    Julian Wiessmeier
    SV Ried angriper, men avslutningen til Julian Wiessmeier går utenfor.
    35'
    Philipp Pomer
    Sjanse til SV Ried! Philipp Pomer er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Nikola Stosic (SV Ried) slår en corner fra høyre side på Josko Arena.
    36'
    Christopher Cvetko
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) kommer til en målsjanse på Josko Arena, men klarer ikke å score.
    42'
    En av SV Rieds spillere går i offside.
    43'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til SV Ried.
    45'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SV Ried på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    46'
    Frispark for SV Ried på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Målet til SV Ried sjekkes av VAR
    51'
    Målet til SV Ried blir annullert
    51'
    SV Ried angriper i Ried im Innkreis, men blir avblåst for offside.
    51'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    53'
    Patrick Greil
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    En av SV Rieds spillere blir avblåst for offside på Josko Arena.
    55'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    SV Ried 1 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Turgay Gemicibasi
    Målgivende: Alex Emilio Timossi Andersson
    Turgay Gemicibasi scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Alex Timossi Andersson før målet.
    56'
    Florian Rieder
    SK Austria Klagenfurt fosser forover og Florian Rieder fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    SV Ried, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    59'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Thorsten Mahrer
    Thorsten Mahrer (SK Austria Klagenfurt) mottar sitt første gule kort for dagen på Josko Arena.
    59'
    Spillerbytte - SV Ried
    Inn: Leo Mikic
    Ut: Seifedin Chabbi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Ried. Inn kommer Leo Mikic, mens Seifedin Chabbi tar plass på benken.
    60'
    SK Austria Klagenfurt avanserer forover i Ried im Innkreis. Patrick Greil avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Frisparket tildelt SV Ried er farlig nær SK Austria Klagenfurts målområde.
    67'
    I Ried im Innkreis slår Nikola Stosic en corner fra høyre.
    68'
    Sjanse! SV Ried avanserer forover, men Philipp Pomer avslutter utenfor.
    68'
    Herbert Paul
    Målsjanse! Herbert Paul (SK Austria Klagenfurt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Marcel Ziegl
    Ut: Daniel Offenbacher
    SV Ried bytter ut Daniel Offenbacher med Marcel Ziegl.
    69'
    Inn: Felix Seiwald
    Ut: Markus Lackner
    Andreas Heraf (SV Ried) gjør sitt tredje bytte for dagen. Felix Seiwald erstatter Markus Lackner.
    69'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    70'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SV Ried.
    73'
    Målsjanse til SK Austria Klagenfurt! Florian Rieder treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    Målsjanse til SK Austria Klagenfurt! Patrick Greil treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra venstre på Josko Arena.
    78'
    Leo Mikic
    Målsjanse! Leo Mikic (SV Ried) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Tim Luis Maciejewski
    Ut: Alex Emilio Timossi Andersson
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Tim Luis Maciejewski kommer inn for Alex Timossi Andersson på Josko Arena.
    79'
    80'
    Tim Luis Maciejewski
    Sjanse i Ried im Innkreis! Tim Luis Maciejewski (SK Austria Klagenfurt) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra høyre på Josko Arena.
    80'
    81'
    Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) avanserer forover på Josko Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    SK Austria Klagenfurt angriper, men avslutningen til Patrick Greil går utenfor.
    81'
    Inn: Philipp Hutter
    Ut: Turgay Gemicibasi
    SK Austria Klagenfurt gjør sitt andre bytte. Turgay Gemicibasi erstattes av Philipp Hutter.
    82'
    Stefan Nutz
    Målsjanse på Josko Arena! Stefan Nutz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Stefan Nutz (SV Ried) slår en corner fra venstre side på Josko Arena.
    85'
    Philipp Hutter
    SK Austria Klagenfurt angriper i Ried im Innkreis. Philipp Hutter avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    87'
    Nicolas Wimmer
    Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) avanserer forover på Josko Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    88'
    88'
    89'
    Sjanse! SK Austria Klagenfurt avanserer forover, men Florian Rieder avslutter utenfor.