1-2
    Dagens kamp på Kehler Rheinstadion i Kehl er i gang.
    Frispark til SV Linx på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    4'
    Pierre Venturini (SV Linx) løfter inn en corner fra venstre på Kehler Rheinstadion.
    4'
    Sven Waschitzki tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Edgar Salli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    10'
    Gult kort til SV Linx
    Rico Schmider
    Dommeren gir Rico Schmider (SV Linx) et gult kort.
    10'
    Lukas Muhl (1 FC Nuremberg) slår en corner fra venstre side på Kehler Rheinstadion.
    12'
    I Kehl slår Lukas Muhl en corner fra venstre.
    12'
    Edgar Salli
    Målsjanse! Edgar Salli (1 FC Nuremberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Offside! Marc Rubio blir vinket av og SV Linx må dermed bygge opp et nytt angrep.
    13'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til SV Linx på egen banehalvdel.
    13'
    Edgar Salli
    1 FC Nuremberg angriper i Kehl. Edgar Salli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    SV Linx, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    15'
    Mål for FC Nürnberg!
    SV Linx 0 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Mikael Ishak
    Mikael Ishak setter ballen i nettet og 1 FC Nuremberg leder nå 0-1.
    15'
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) løfter inn en corner fra venstre på Kehler Rheinstadion.
    18'
    Straffe! Dommer Sven Waschitzki plasserer ballen på krittmerket for SV Linx...
    20'
    SV Linx scorer på straffe!
    SV Linx 1 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Marc Rubio
    Mål! SV Linx får et straffespark i Kehl. Marc Rubio tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    21'
    SV Linx tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for SV Linx på egen banehalvdel.
    27'
    Hanno Behrens
    Hanno Behrens (1 FC Nuremberg) kommer til en målsjanse på Kehler Rheinstadion, men klarer ikke å score.
    30'
    Sven Waschitzki tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Enrico Valentini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Hanno Behrens (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på Kehler Rheinstadion, men avslutningen går utenfor.
    33'
    35'
    Edgar Salli vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Edgar Salli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    40'
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Kehler Rheinstadion.
    44'
    44'
    Mikael Ishak
    Mikael Ishak (1 FC Nuremberg) header utenfor.
    45'+2
    Piakai Henkel
    SV Linx angriper i Kehl. Piakai Henkel fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Robert Bauer
    Ut: Enrico Valentini
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) erstattes av Robert Bauer.
    46'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    47'
    51'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Georg Margreitter
    Georg Margreitter (1 FC Nuremberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    I Kehl slår Tim Leibold en corner fra venstre.
    53'
    Sjanse! 1 FC Nuremberg avanserer forover, men Mikael Ishak avslutter utenfor.
    56'
    56'
    57'
    Inn: Federico Palacios
    Ut: Edgar Salli
    1 FC Nuremberg bytter ut Edgar Salli med Federico Palacios.
    61'
    I Kehl slår Tim Leibold en corner fra høyre.
    63'
    Robert Bauer (1 FC Nuremberg) løfter inn en corner fra høyre på Kehler Rheinstadion.
    64'
    65'
    Spillerbytte - SV Linx
    Inn: Nathan Recht
    Ut: Dennis Kopf
    Bytte for SV Linx. Nathan Recht kommer inn for Dennis Kopf på Kehler Rheinstadion.
    66'
    Tim Leibold (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Kehler Rheinstadion.
    68'
    70'
    Marc Rubio
    Marc Rubio (SV Linx) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Frispark SV Linx.
    73'
    Marc Rubio
    SV Linx avanserer forover i Kehl. Marc Rubio avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg like utenfor SV Linx-området.
    75'
    Alexander Merkel
    Alexander Merkel (SV Linx) mottar sitt første gule kort for dagen på Kehler Rheinstadion.
    75'
    Sven Waschitzki tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Robert Bauer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    76'
    77'
    77'
    Adam Zrelak
    I Kehl får Adam Zrelak (1 FC Nuremberg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    78'
    78'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til SV Linx.
    78'
    Inn: Torles Knoll
    Ut: Alexander Fuchs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Torles Knoll, mens Alexander Fuchs tar plass på benken.
    78'
    En av 1 FC Nurembergs spillere går i offside.
    79'
    Robert Bauer
    1 FC Nuremberg angriper, men avslutningen til Robert Bauer går utenfor.
    82'
    Sven Waschitzki tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Tim Leibold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Tim Leibold (1 FC Nuremberg) slår en corner fra venstre side på Kehler Rheinstadion.
    85'
    Georg Margreitter (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på Kehler Rheinstadion, men avslutningen går utenfor.
    85'
    86'
    Adrian Vollmer (SV Linx) løfter inn en corner fra venstre på Kehler Rheinstadion.
    87'
    SV Linx 1 - 2 FC Nürnberg
    Målgivende: Adam Zrelak
    Mål! Mikael Ishak gir 1 FC Nuremberg ledelsen 1-2 i Kehl. Flott spill fra Adam Zrelak før målet.