0-1
0-2

Dommeren blåser i gang dagens kamp i Spiesen-Elversberg.
    Philipp Sander (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    5'
    I Spiesen-Elversberg slår Paul Wanner en corner fra venstre.
    8'
    Hjørnespark til Holstein Kiel
    10'
    Finn Porath
    Sjanse! Holstein Kiel avanserer forover, men Finn Porath avslutter utenfor.
    11'
    Paul Wanner (Elversberg) slår en corner fra venstre side på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    12'
    Manuel Feil
    Manuel Feil (Elversberg) kommer til en målsjanse på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde, men klarer ikke å score.
    13'
    Tom Bauer tildeler Holstein Kiel en corner. Philipp Sander sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    15'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til Elversberg på egen banehalvdel.
    16'
    Luca Schnellbacher
    Elversberg angriper. Luca Schnellbacher får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark Holstein Kiel.
    19'
    Elversberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Hugo Vandermersch
    Målsjanse! Hugo Vandermersch (Elversberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Alexander Bernhardsson
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Alexander Bernhardsson går utenfor.
    26'
    Dommer Tom Bauer ser at linjemannen løfter flagget, og Holstein Kiels Alexander Bernhardsson blåses av for offside.
    26'
    Paul Stock
    Elversberg fosser forover og Paul Stock fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Lewis Holtby
    Sjanse til Holstein Kiel! Lewis Holtby er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    SV 07 Elversberg, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Paul Wanner
    Målsjanse på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde! Paul Wanner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    30'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Tom Rothe
    Tom Rothe (Holstein Kiel) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Målsjanse til Holstein Kiel! Lewis Holtby treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Holstein Kiel fosser forover og Lewis Holtby fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    Hugo Vandermersch (Elversberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Mål for Holstein Kiel!
    SV 07 Elversberg 0 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Shuto Machino
    Målgivende: Philipp Sander
    Holstein Kiel leder 0-1 etter en scoring av Shuto Machino. Philipp Sander sto for den målgivende pasningen.
    39'
    41'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    44'
    Philipp Sander (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    45'
    Spillet på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde er stoppet midlertidig fordi Philipp Sander ligger nede.
    45'+2
    Holstein Kiel slipper å klare seg uten Philipp Sander som kommer tilbake på banen i Spiesen-Elversberg.
    45'+2
    I Spiesen-Elversberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Gult kort til SV 07 Elversberg
    Luca Durholtz
    Luca Durholtz (Elversberg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    SV 07 Elversberg 0 - 2 Holstein Kiel
    Mål: Philipp Sander
    Målgivende: Timo Becker
    Mål! Philipp Sander gir Holstein Kiel en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Timo Becker.
    49'
    56'
    Elversberg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Holstein Kiel.
    57'
    Finn Porath
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Finn Porath går utenfor.
    58'
    I Spiesen-Elversberg slår Lewis Holtby en corner fra høyre.
    59'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - SV 07 Elversberg
    Inn: Jannik Rochelt
    Ut: Luca Durholtz
    Luca Durholtz (Elversberg) erstattes av Jannik Rochelt.
    60'
    Finn Porath (Holstein Kiel) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    61'
    Holstein Kiel slipper å klare seg uten Finn Porath som kommer tilbake på banen igjen.
    61'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra høyre på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    63'
    Elversberg angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    Dommer Tom Bauer venter med å sette i gang spillet fordi Robin Fellhauer ligger nede.
    67'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Benedikt Pichler
    Ut: Shuto Machino
    Holstein Kiel gjør sitt første bytte. Shuto Machino erstattes av Benedikt Pichler.
    68'
    Robin Fellhauer er tilbake i kampen igjen.
    69'
    Inn: Dominik Martinovic
    Ut: Manuel Feil
    Elversberg bytter ut Manuel Feil med Dominik Martinovic.
    69'
    Inn: Kevin Conrad
    Ut: Robin Fellhauer
    Robin Fellhauer, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Kevin Conrad kommer inn for Elversberg.
    69'
    72'
    74'
    Timon Weiner ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    Timon Weiner er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    77'
    78'
    Inn: Joseph Boyamba
    Ut: Paul Wanner
    Bytte for Elversberg. Joseph Boyamba kommer inn for Paul Wanner på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    79'
    Inn: Lasse Rosenboom
    Ut: Alexander Bernhardsson
    Marcel Rapp gjør dagens andre bytte i Spiesen-Elversberg, når han tar ut Alexander Bernhardsson og setter inn Lasse Rosenboom.
    80'
    Inn: Marvin Schulz
    Ut: Philipp Sander
    Holstein Kiel bytter ut Philipp Sander med Marvin Schulz. Dette er det tredje byttet som Marcel Rapp gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Joshua Mees
    Ut: Finn Porath
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Joshua Mees, mens Finn Porath tar plass på benken.
    81'
    82'
    83'
    84'
    Elversberg fosser fremover, men Tom Bauer blåser for offside på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    85'
    Inn: Mikkel Kirkeskov
    Ut: Tom Rothe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Mikkel Kirkeskov, mens Tom Rothe tar plass på benken.
    88'
    Frispark for Elversberg på egen banehalvdel.
    90'
    Skudd utenfor mål, SV 07 Elversberg
    90'+1
    90'+3
    Hjørnespark til SV 07 Elversberg
    90'+6
    Jannik Rochelt (Elversberg) slår en corner fra venstre side på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.