0-6
0-7
0-8
0-9

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av cupoppgjøret mellom Surnadal og Molde.
    Fjerdedivisjonslaget har et 1-3-tap fra serieåpningen mot Kristiansund FK på samvittigheten før kveldens oppgjør, mens Molde har tre seire og ett tap så langt i Tippeligaen. Senest for tre dager siden slo Tor Ole Skulleruds menn Sarspborg 08 hele 5-1, og den regjerende cupmesteren har dermed et svært godt utgangspunkt før oppgjøret mot Surnadal.
    Surndal-trener Webjørn Holten har møtt Molde to ganger tidligere i cupens første runde - som spiller. I 2006 vant Molde hele 6-1, mens det fire år senere endte med 3-1-seier til de blåkledde. Kan han slå tilbake i år, denne gangen som trener?
    Moldes startoppstilling er klar, og det viser seg at flere spillere returnerer fra skade. Både Emmanuel Ekpo, Etzaz Hussain og Knut Olav Rindarøy er skadefrie igjen og spiller fra start, mens det samme gjelder for Pape Paté Diouf, som var sjuk i påsken og måtte stå over mot Sarpsborg 08.
    Ellers blir det offisiell debut for Moldes unge keeper Ethan Horvath. Den amerikanske U18-landslagskeeperen signerte for moldenserne tilbake i juni 2013, og får nå sin første erfaring med førstelagsfotball.
    Da er startoppstillingen til Surnadal klar, og med seg i laget har de blant annet Dan Blekken. 29-åringen har tidligere vært på prøvespill i Brann, og er også kjent for å se bemerkelsesverdig mye ut som Emil Hegle Svendsen - noe han kom i media for tilbake i 2008, da han stadig ble gratulert for en kanonsesong i skisporet.
    I fjorårets NM i fotball for menn var det to vidt forskjellige utfall for disse to lagene. Mens Molde tok seg helt til finalen, hvor de slo Rosenborg 4-2, kom ikke Surnadal noe lengre enn til andre kvalifiseringsrunde - hvor de møtte veggen mot KIL/Hemne. Derfor blir det en flott opplevelse uansett resultat for laget i år, ettersom de spiller første runde mot de regjerende mesterne.
    Kampen er igang i finværet.
    1'
    Molde holder ballen i laget i åpningen.
    2'
    Hussain prøver en pasning inn mot Rindarøy på løp, men en Surnadal-forsvarer får brutt inn og taklet ballen unna.
    2'
    Klabb og babb inne foran mål, men Surnadal får klarert.
    3'
    Molde er på farten! Agnaldo spiller ut til Hussain, som gir videre til Rindarøy på løp. Venstrebacken slår inn, og Diouf er nære ved å få avsluttet, men ballen triller istedet til en Surnadal-forsvarer som klemmer den ut av farlig område.
    5'
    Det er nokså mange som har tatt turen til Syltøran Stadion i finværet denne torsdagskvelden.
    6'
    Svendsen prøver å finne Diouf inn mot mål, men Mogstad får en fot på ballen, noe som gjør at kula triller inn til Surnadal-keeper Ranheim.
    7'
    Hjemmelaget løfter et frispark inn mot mål, men etter noe klabb og babb tar Molde over og klarerer.
    8'
    Simonsen prøver et skudd for Molde, men til side fra mål for høyrebacken.
    9'
    Svendsen demper ned en ball nede på høyrekanten, før han vender om og prøver å finne Ekpo, men pasningen snappes opp av en forsvarer.
    12'
    Kjempesjanse for Molde! Plutselig blir det kjempestore rom for Hussain når han avanserer fremover i banen. Midtbanespilleren prøver til slutt et skudd, men Ranheim får et par fingertupper på skuddet, noe som gjør at den går via stolpen og ut.
    13'
    Hoseth slår inn mot Svendsen, som prøver å legge ned til Diouf, men den unge spissen treffer ikke med forsøket og hjemmelaget tar over.
    14'
    Agnaldo felles ute til høyre, og den unge brasilianeren får frispark.
    15'
    Simonsen slår inn fra høyre, og midt i feltet får Diouf hodet på ballen, men spissens forsøk går ufarlig rett i klypene til hjemmelagets burvokter.
    16'
    Ny stor mulighet for Hussain! Denne gangen kommer det et nytt innlegg fra høyre, og ved bakerste stolpe header midtbanespilleren til, men Ranheim kaster seg ned og slår ut til hjørnespark med en flott beinparade.
    17'
    Ender med et Surnadal-kast ute på motsatt kant.
    17'
    Svendsen prøver seg fra kanten av 16-meteren, men forsøket går rett i en forsvarsspiller.
    18'
    Molde styrer kampen, men sliter litt med å finne åpninger i et kompakt Surnadal-forsvar.
    18'
    Ny stor sjanse for Molde! Denne gangen er det Agnaldo som prøver seg, men Ranheim varter opp med en ny god redning.
    18'
    Diouf prøver seg med hodet, men forsøket går over mål.
    19'
    Simonsen slår inn fra høyre, men Diouf når ikke opp inne foran mål.
    20'
    Mål for Molde!
    Surnadal 0 - 1 Molde
    Mål: Sander Svendsen
    Der sitter den for Molde! Etter flere forsøk som ble reddet av Ranheim i Surnadal-buret måtte den unge keeperen gi tapt denne gangen. Agnaldo med fint forarbeid, før han gir til Sander Svendsen, som enkelt putter inn gjestenes første for dagen.
    20'
    Hussain prøver en pasning innover mot Ekpo, men en Surnadal-spiller snapper opp ballen.
    22'
    Surnadal på en sjelden visitt på gjestenes banehalvdel, men mister til slutt ballen ut til innkast.
    25'
    Diouf prøver en pasning inn mot Svendsen foran mål, men forsøket går helt inn til Ranheim.
    25'
    Hussain tar ned ballen på kanten av Surnadals 16-meter, men blir fratatt kula idet han skal skyte.
    26'
    Forlenges inn ved første stolpe, men Surnadal får klarert ved bakerste stolpe.
    26'
    Surnadal-spiss Bjørnar Sæter kommer til hjemmelagets første skudd i kampen, men avslutningen går via en Molde-spiller, noe som gjør at ballen spretter ufarlig inn til Horvath i Molde-kassa.
    28'
    Hoseth prøver et innlegg fra høyre, men en Surnadal-forsvarer sklir inn og takler ballen ut til hjørnespark.
    29'
    Heades rett opp ved første stolpe, før den lander hos en Surnadal-forsvarer som klarerer.
    29'
    Agnaldo prøver seg fra distanse, men til side for mål fra brasilianeren.
    30'
    Rindarøy legger inn fra venstre, men Diouf når ikke opp inne foran mål.
    33'
    Rindarøy legger inn fra venstre igjen, men denne gangen uten adresse fra venstrebacken.
    34'
    Simonsen med innlegg fra høyre denne gangen, men Surnadal får klarert.
    35'
    Agnaldo trer gjennom til Svendsen, som setter ballen i mål alene med Ranheim, men målet blir ikke tellende ettersom Molde-spissen avvinkes for offside.
    36'
    Blekken slår et frispark inn fra venstre, men etter noe klabb og babb midt i feltet daler ballen ned hos Hoseth, som klarerer.
    37'
    Agnaldo prøver seg fra distanse, men denne gangen går brasilianerens forsøk langt over mål.
    38'
    Rindarøy legger inn fra venstre, men forsøket går rett i en Surnadal-forsvarer.
    38'
    Surnadal 0 - 2 Molde
    Mål: Pape Pate Diouf
    Målgivende: Knut Olav Rindarøy
    Nytt Molde-mål! Og det er så fint! Hoseth legger ut til Rindarøy nede på venstresiden av Surnadals 16-meter. Venstrebacken slår direkte videre inn mot bakerste stolpe, og der sklir Diouf enkelt inn gjestenes andre.
    39'
    Molde spiller inn mot Surnadals 16-meter, men Trond Blekken bryter inn og tar over.
    42'
    Surnadal prøver seg nede til venstre, men mister til slutt ballen til Molde-forsvaret.
    44'
    Hoseth slår en lang pasning fremover med retning Svendsen, men Surnadal-forsvaret fanger opp ballen.
    45'
    45'
    Og der er det pause på Syltøran Stadion. Molde leder fullt fortjent 2-0 mot Surnadal. Bortelaget har dominert omgangen, og det kunne fort ha stått både 3- og 4-0. For Surnadal sin del har det blitt mye forsvarsarbeid, og få forsøk fremover i banen. Ett skudd kom de til, men Bjørnar Sæters skudd ble av den ufarlige sorten. Kan hjemmelaget slå tilbake etter hvilen?
    Lagene er tilbake på banen.
    45'
    Molde sparker igang den andre omgangen.
    46'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Andreas Hollingen
    Ut: Vegard Forren
    Skullerud tar ut Forren, og velger å gi 19 år gamle Andreas Hollingen sjansen i den andre omgangen.
    46'
    Agnaldo prøver en pasning inn mot Diouf, men Ranheim rykker ut og får kontroll.
    48'
    Surnadal prøver seg nedover venstresiden, men etter fine tendenser ender ballen til slutt opp med å trille over dødlinja.
    50'
    Agnaldo vinner til seg ballen foran mål, og den unge brasilianeren tar et trekk til siden før han klemmer til, men skuddet går rett på Ranheim.
    51'
    Sander Svendsen spilles kliss alene gjennom inn mot mål, men unggutten vinkes av for offside.
    51'
    Hussain legger inn fra høyre, og ved bakerste stolpe stormer Diouf inn og plasserer ballen i nettet, men også denne gangen vinkes det for offside.
    53'
    Simonsen slår inn fra høyre. Diouf prøver seg med en heading ved bakerste stolpe, men spissen når ikke opp.
    54'
    Agnaldo prøver seg med et skudd inne foran mål, men forsøket går via en forsvarer og ut til hjørnespark.
    55'
    Kort variant. Svendsen slår inn, men inne foran mål kommer det en heading som går over tverrligger.
    55'
    Heades ut ved første stolpe.
    56'
    Surnadal 0 - 3 Molde
    Målgivende: Magne Hoset
    Molde scorer igjen! Ballen lempes inn mot bakerste stolpe, hvor Molde-spissen enkelt banker inn sitt andre mål for dagen.
    57'
    Hussain fyrer av fra distanse, men skuddet går rett på Ranheim.
    59'
    Surnadal 0 - 4 Molde
    Lekent av brasilianeren! Rindarøy er først svært nære å score, når han banker ballen i stolpen, men venstrebacken får ballen tilbake umiddelbart. Denne gangen legger han inn til Agnaldo, som med et lekkert hælspark øker ledelsen for Molde.
    60'
    Inn: Ole Martin Rindarøy
    Ut: Magne Simonsen
    Simonsen går ut for å gi plass til Ole Martin Rindarøy, Knut Olavs yngre bror. Dermed er begge brødrene på banen samtidig.
    61'
    Surnadal 0 - 5 Molde
    5-0 til Molde! Lekent igjen av Agnaldo, som denne gangen serverer til Svendsen. Brasilianeren finter seg forbi målvakt Ranheim og ned til dødlinja, før han finter seg forbi igjen. Denne gangen gir han videre til Svendsen, som enkelt putter inn sitt andre for dagen fra midten av feltet.
    64'
    Agnaldo slår inn mot Diouf, men denne gangen får en forsvarer klarert foran Molde-spissen.
    66'
    Surnadal 0 - 6 Molde
    Målgivende: Andreas Hollingen
    Men der kommer målet til Diouf allikevel, som nå har scoret hattrick mot Surnadal! Innbytter Hollingen legger hardt innover, og foran mål blir det enkelt for Diouf, som øker Moldes ledelse til hele 6-0.
    66'
    Inn: Eirik Haugan
    Ut: Joona Toivio
    68'
    Spillerbytte - Surnadal
    Inn: Vegar Brøske
    Ut: Ørjan Nes Haugen
    68'
    Surnadal prøver seg nede på venstrekanten, men mister til slutt ballen ut til innkast.
    69'
    Hoseth slår langt oppover mot Svendsen, men forsøket spretter helt inn til Ranheim.
    70'
    Svendsen prøver seg med et skudd fra kanten av 16-meteren, men det går rett i Surnadal-blokka. Returen havner i beina til Hollingen, som også prøver seg, men ungguttens skudd går over mål.
    71'
    Molde slår langt oppover mot Diouf, som setter fart innover mot mål. Avslutningen fra spissen kommer til slutt, men ballen går via en spiller og ut til corner.
    72'
    Kort variant. Havner hos Agnaldo på høyresiden av vertenes 16-meter, men brasilianeren prøver seg med et skudd som går ufarlig inn til keeper.
    72'
    Surnadal 0 - 7 Molde
    Hattrick også fra Sander Svendsen! Det kommer et innlegg fra venstrekanten, som spretter forbi alle ved første stolpe. Det gjør at den istedet havner hos Svendsen, som helt upresset kan plassere inn 7-0 for bortelaget.
    75'
    Svendsen prøver seg fra distanse, men avslutningen går rett på Ranheim.
    77'
    Agnaldo felles midt på Surnadals halvdel, og gjestene får frispark.
    77'
    Inn: Sander Smevoll
    Ut: Stein Todalshaug
    78'
    Kort variant. Går ut til et Molde-kast.
    78'
    Surnadal 0 - 8 Molde
    Mål: Andreas Hollingen
    Målgivende: Pape Pate Diouf
    Nok et mål fra bortelaget! Denne gangen er det unge Andreas Hollingen som tegner seg på scoringslisten. Diouf mottar ballen ute til venstre innenfor Surnadals 16-meter, og spissen legger inn til Hollingen. Innbytteren tar seg forbi en forsvarer, før han lobber ballen over keeper og i mål.
    82'
    Stor Surnadal-sjanse! Et frispark slås inn fra venstre, og ved bakerste stolpe får Dan Blekken heade helt upresset, men midtbanespillerens forsøk går over mål.
    85'
    Surnadal 0 - 9 Molde
    Nok et Molde-mål! Diouf spilles gjennom av Agnaldo, og inne foran mål setter spissen enkelt inn sitt fjerde og gjestenes niende for dagen.
    85'
    Dan Blekken mottar ballen ute til venstre, men midtbanespilleren vinkes av for offside.
    86'
    Rindarøy prøver en stikker inn mot Diouf, men Ranheim rykker ut og fanger opp ballen i tide.
    87'
    Rindarøy setter fart nedover høyresiden, men spiller ballen litt for langt foran seg, og når han rekker frem til den igjen har kula allerede trillet over dødlinja.
    88'
    Agnaldo prøver seg fra distanse, men Ranheim redder skuddet fra brasilianeren.
    90'
    Det legges til ett minutt i den andre omgangen.
    90'+1
    Svendsen prøver seg helt på tampen, men Ranheim redder skuddet fra unggutten, noe som sørget for at Molde ikke får scoret tosifret.
    90'+2
    90'+2
    Og der er det over. Molde dominerte denne kampen fra start til slutt, og vinner hele 9-0 mot stakkars Surnadal. Hjemmelaget hang greit med i den første omgangen, men etter hvilen var det i praksis bare ett lag på banen, noe Moldes syv mål i løpet av de siste 45 minuttene er et soleklart bevis på. Surnadal fikk en god mulighet ved Dan Blekken mot slutten av den andre omgangen, men utover det fikk ikke hjemmelaget vartet opp med mye mer foran egne supportere.