0-4
Coly86'
0-5
Berg90'

Hei, og hjertelig velkommen til LIVE-dekningen av cupoppgjøret mellom Surnadal og KBK.
    1. divisjonsklubben Kristiansund Ballklubb er naturligvis storfavoritter i bortemøtet med Surnadal, som holder til i 4. divisjon.
    Det er et ufyselig vær på Syltøran onsdag kveld. Det blåser kraftig og regner kattunger.
    Lagene entrer banen, og det er snart klart for avspark i Surnadal.
    Pål Erik Ulvestad spiller sin første kamp for KBK siden han ble skadet mot Ranheim 16. mai i fjor.
    Surnadal tar avspark og kampen er i gang.
    1'
    Askeladd Surnadal kommer umiddelbart til en kjempesjanse! Engdal raider nedover venstrekanten og slår inn. Dalsegg Sæter får skutt, men ballen går like over tverrliggeren. Der gikk det nok et støkk i KBK-trener Christian Michelsen!
    3'
    KBK prøver å presse fram en corner, men det ender med femmeter for vertene.
    4'
    KBK roer ned og holder ballen i laget.
    5'
    Det er kraftig sidevind på Syltøran. Vanskelig for lagene å få etablert noe spill.
    6'
    Sørli slår inn fra venstre, men Surnadal får avklart.
    9'
    KBK har festet grepet om kampen, men kristiansunderne har foreløpig ikke greid å komme til sjanser.
    12'
    Frispark til KBK på hjørnet av Surnadals sekstenmeter.
    13'
    Stamnestrø skyter rett i muren, og Surnadal får avklart.
    14'
    Berg blir taklet inne i vertenes sekstenmeter. Dommeren mener han kaster seg for lett, og dømmer corner.
    19'
    Hjørnespark til Kristiansund
    19'
    Surnadal redder på streken! Corneren blir headet mot mål, men vertene får med nød og neppe avverget.
    20'
    23'
    Surnadal scorer selvmål!
    Surnadal 0 - 1 Kristiansund
    Mål: Stein Todalshaug
    Corneren slås hardt på første stolpe. Kaptein Todalshaug er uheldig og header ballen i eget nett!
    24'
    Mål for Kristiansund!
    Surnadal 0 - 2 Kristiansund
    Mål: Daniel Berg
    Flott prestasjon av Berg! Tråkler seg gjennom Surnadal-forsvaret. Alene med keeper gjør han ingen feil, og triller kula i nota. Flott scoring!
    26'
    Coly er nær ved å øke til 3-0, men keeper Ranheim kaster seg ned og avverger med en beinparade.
    29'
    KBK lobber inn i feltet. Berg får ballen på fem meter, men presterer å skyte via keeper og ut til corner.
    30'
    31'
    Surnadal får avklart.
    31'
    KBK har tatt fullstendig kommandoen på Syltøran. Surnadal evner ikke å få til noe som helst.
    34'
    Lite å rapportere om nå. Surnadal blir løpende mellom. KBK har full kontroll.
    42'
    44'
    Heades ut til ny corner.
    44'
    44'
    Corneren ender i ingenting.
    45'
    Surnadal 0 - 3 Kristiansund
    Berg blir tomålsscorer etter et flott langskudd!
    45'
    45'+1
    KBK går til pause med en fullt fortjent 3-0-ledelse borte mot Surnadal. Vertene hadde én sjanse helt i starten, siden har 1. divisjonsklubben KBK kontrollert alt på Syltøran.
    45'
    Og der er vi i gang igjen på Syltøran.
    46'
    KBK triller ball. Surnadal sliter med å få tak i kula.
    47'
    Fint kombinasjonsspill av KBK på venstrekanten. Ballen slås inn i feltet, men Surnadal får avklart.
    48'
    Sørli slår inn fra venstrekanten. Finner Coly inne i feltet, men avslutningen går over. Flott angrep av kristiansunderne.
    51'
    52'
    Surnadal får frispark etter klabb og babb inne i feltet.
    52'
    57'
    57'
    Jonas Rønningen fosser nedover venstresiden. Slår inn og finner Coly, som vender opp og skyter via keeper og ut til corner. Ny, stor KBK-sjanse.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Ole Kristian Rødahl
    Ut: Pål Erik Ulvestad
    62'
    Coly kommer til en ny kjempesjanse. Headingen sniker seg over tverrliggeren.
    63'
    Inn: Andreas Hopmark
    Ut: Dan Peter Ulvestad
    70'
    Inn: Sverre Økland
    Ut: Magnus Stamnestrø
    72'
    Alt foregår på Surnadal sin banehalvdel. KBK greier aldri verden å rote bort dette.
    73'
    Vinden tar med seg det ene cornerflagget på Syltøran.
    74'
    Spillerbytte - Surnadal
    Inn: Vegar Brøske
    Ut: Ørjan Nes Haugen
    74'
    Det skjer absolutt ingenting det er verdt å skrive hjem om nå. Kjedelig, vått og ekstremt vindfullt i Surnadal.
    78'
    Hjørnespark til Surnadal
    78'
    KBK får rensket unna.
    79'
    82'
    Surnadal 0 - 4 Kristiansund
    Mål: Aliou Coly
    Målgivende: Sondre Sørli
    Der sitter den enedelig for Coly. Sørli slår inn. Coly er litt heldig, men får såpass klem på ballen at den går i mål.
    86'
    Sørli skyter fra 18 meter. Keeper Ranheim får avverget.
    89'
    Surnadal 0 - 5 Kristiansund
    Berg fullfører sitt hat-trick! Surnadal-forsvaret rakner fullstendig, og Berg kommer alene med keeper. Han gjør ingen feil og øker til 5-0 for kristiansunderne!