191
349
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Sunderland AFC på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Sunderland AFC på egen banehalvdel.
    4'
    Hjørnespark til Queens Park Rangers
    7'
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Lucas Andersen
    Queens Park Rangers fosser forover og Lucas Andersen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Sunderland, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark til Sunderland AFC på halvdelen til Queens Park Rangers.
    15'
    Sunderland AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Dommer Oliver Langford ser at linjemannen løfter flagget, og Sunderland AFCs Abdoullah Ba blåses av for offside.
    21'
    Dan Neill
    Dan Neill (Sunderland AFC) kommer til en målsjanse på Stadium of Light, men klarer ikke å score.
    23'
    Oliver Langford tildeler Sunderland AFC en corner. Adil Aouchiche sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    25'
    Chris Willock
    Queens Park Rangers angriper, men avslutningen til Chris Willock går utenfor.
    26'
    Ilias Chair
    Queens Park Rangers angriper i Sunderland. Ilias Chair fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Adil Aouchiche (Sunderland AFC) slår en corner fra høyre side på Stadium of Light.
    29'
    30'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark Sunderland AFC.
    32'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Stadium of Light.
    36'
    38'
    41'
    Sunderland AFC angriper, men Adil Aouchiche vinkes av for offside.
    43'
    Frisparket tildelt Sunderland AFC er farlig nær Queens Park Rangerss målområde.
    45'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Jimmy Dunne
    Dommer Oliver Langford gir Jimmy Dunne (Queens Park Rangers) et gult kort.
    45'
    51'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) slår en corner fra høyre side på Stadium of Light.
    52'
    Oliver Langford tildeler Queens Park Rangers en corner. Lucas Andersen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Offside! Ilias Chair (Queens Park Rangers) er alene igjennom, men dommer Oliver Langford ser at linjemannen er oppe med flagget.
    53'
    I Sunderland slår Adil Aouchiche en corner fra venstre.
    56'
    Spillerbytte - Sunderland
    Inn: Chris Rigg
    Ut: Abdoullah Ba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sunderland AFC. Inn kommer Chris Rigg, mens Abdoullah Ba tar plass på benken.
    57'
    Inn: Pierre Ekwah
    Ut: Luis Semedo
    Sunderland AFC bytter ut Luis Semedo med Pierre Ekwah. Dette er det andre byttet som Anthony Hayes gjør i dagens kamp.
    57'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Queens Park Rangers.
    60'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Joseph Hodge
    Ut: Ilias Chair
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) erstattes av Joseph Hodge.
    63'
    Inn: Sinclair Armstrong
    Ut: Lyndon Dykes
    Queens Park Rangers gjør sitt andre bytte. Lyndon Dykes erstattes av Sinclair Armstrong.
    63'
    Sinclair Armstrong
    Queens Park Rangers angriper i Sunderland. Sinclair Armstrong avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Chris Willock (Queens Park Rangers) kommer til avslutning på Stadium of Light - i stolpen! Oi, oi, oi.
    67'
    70'
    70'
    Gult kort til Sunderland
    Trai Hume
    Trai Hume får gult kort av dommer Oliver Langford, og må dermed stå over en kamp for Sunderland AFC.
    73'
    I Sunderland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Skudd utenfor mål, Queens Park Rangers
    Jimmy Dunne
    74'
    75'
    Offside! Chris Rigg (Sunderland AFC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    77'
    Inn: Mason Burstow
    Ut: Romaine Mundle
    Sunderland AFC bytter ut Romaine Mundle med Mason Burstow.
    78'
    79'
    80'
    81'
    81'
    82'
    83'
    Queens Park Rangers angriper, men Oliver Langford blåser for offside.
    84'
    Inn: Paul Smyth
    Ut: Lucas Andersen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Queens Park Rangers. Inn kommer Paul Smyth, mens Lucas Andersen tar plass på benken.
    84'
    Inn: Sam Field
    Ut: Isaac Hayden
    Queens Park Rangers bytter ut Isaac Hayden med Sam Field.
    84'
    Queens Park Rangers angriper. Sinclair Armstrong får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Kenneth Paal (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Stadium of Light.
    86'
    Dommer Oliver Langford viser Chris Willock (Queens Park Rangers) det gule kortet.
    87'
    87'
    Målsjanse til Queens Park Rangers! Chris Willock treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    I Sunderland slår Adil Aouchiche en corner fra høyre.
    89'
    Sjanse til Queens Park Rangers! Sinclair Armstrong er nær ved å score, men keeper redder.