Målsjanse til Sturm Graz! Seedy Jatta treffer mål, men keeper redder.
    37'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Christoph Lang
    Sjanse! SK Rapid Vienna avanserer forover, men Christoph Lang avslutter utenfor.
    42'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    45'
    46'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Sturm Graz like utenfor SK Rapid Vienna-området.
    50'
    Otar Kiteishvili
    Otar Kiteishvili (Sturm Graz) kommer til en målsjanse på Merkur Arena, men klarer ikke å score.
    52'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til Sturm Graz.
    52'
    54'
    Seedy Jatta
    Seedy Jatta (Sturm Graz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Skudd på mål, SK Rapid Vienna
    56'
    Sturm Graz, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    57'
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Amady Camara
    Ut: Seedy Jatta
    Sturm Graz bytter ut Seedy Jatta med Amady Camara. Dette er det første byttet som Christian Ilzer gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: William Boving Vick
    Ut: Tomi Horvat
    Sturm Graz gjør sitt andre bytte. Tomi Horvat erstattes av William Boving Vick.
    62'
    Ismail Seydi
    SK Rapid Vienna angriper, men avslutningen til Ismail Seydi går utenfor.
    63'
    Sturm Graz angriper. Otar Kiteishvili får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    68'
    Mika Biereth
    Sturm Graz angriper i Graz. Mika Biereth avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til Sturm Graz
    73'
    Ingen straffe til Sturm Graz
    73'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Isak Jansson
    Ut: Ismail Seydi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Rapid Vienna. Inn kommer Isak Jansson, mens Ismail Seydi tar plass på benken.
    74'
    Inn: Fally Mayulu
    Ut: Christoph Lang
    SK Rapid Vienna bytter ut Christoph Lang med Fally Mayulu.
    74'
    Inn: Max Johnston
    Ut: Jusuf Gazibegovic
    Jusuf Gazibegovic (Sturm Graz) erstattes av Max Johnston.
    74'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Sturm Graz på egen banehalvdel.
    75'
    Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Roman Kerschbaum
    Roman Kerschbaum (SK Rapid Vienna) mottar sitt første gule kort for dagen på Merkur Arena.
    77'
    Mål for Sturm Graz!
    Sturm Graz 1 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Mika Biereth
    Mika Biereth dundrer ballen i mål og Sturm Graz tar ledelsen 1-0 på Merkur Arena.
    79'
    I Graz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    83'
    Inn: David Schnegg
    Ut: Otar Kiteishvili
    Otar Kiteishvili (Sturm Graz) erstattes av David Schnegg.
    84'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    89'
    Ikke rødt kort likevel
    89'
    Marco Grull
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    89'
    Inn: Dennis Kaygin
    Ut: Roman Kerschbaum
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Rapid Vienna. Inn kommer Dennis Kaygin, mens Roman Kerschbaum tar plass på benken.
    90'
    Fally Mayulu
    Sjanse til SK Rapid Vienna! Fally Mayulu er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    90'+6
    90'+6
    Gult kort til Sturm Graz
    David Affengruber
    David Affengruber (Sturm Graz) pådrar seg et gult kort.
    90'+7
    Markus Hameter tildeler SK Rapid Vienna en corner. Dennis Kaygin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.