23
60
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    1'
    Clement Turpin tildeler AS Monaco FC en corner. Aleksandr Golovin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    5'
    Gult kort til Monaco
    Takumi Minamino
    Takumi Minamino (AS Monaco FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Meinau.
    5'
    Strasbourg Alsace fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    6'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Diarra Mouhamadou er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    Skudd utenfor mål, Monaco
    11'
    Dilane Bakwa
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Dilane Bakwa avslutter utenfor.
    12'
    Hjørnespark til Monaco
    15'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    19'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    21'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    22'
    Skudd på mål, Strasbourg
    23'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Lucas Perrin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    24'
    I Strasbourg slår Dilane Bakwa en corner fra høyre.
    25'
    Wissam Ben Yedder ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Lucas Perrin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Strasbourg.
    26'
    Strasbourg Alsace angriper, men blir avblåst for offside.
    26'
    Wissam Ben Yedder kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Meinau.
    26'
    Strasbourg Alsace angriper i Strasbourg, men blir avblåst for offside.
    28'
    29'
    Wilfried Stephane Singo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    AS Monaco FC slipper å klare seg uten Wilfried Stephane Singo som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Emanuel Emegha
    Emanuel Emegha (Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Folarin Balogun
    Folarin Balogun (AS Monaco FC) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    37'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    40'
    Junior Mwanga
    Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Junior Mwanga går utenfor.
    41'
    En av Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside.
    42'
    Skudd på mål, Monaco
    43'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    44'
    Wilfried Stephane Singo
    Wilfried Stephane Singo (AS Monaco FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Clement Turpin tildeler Strasbourg Alsace en corner. Dilane Bakwa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    45'+1
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    45'+3
    AS Monaco FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Strasbourg Alsace.
    47'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    49'
    52'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    54'
    Wilfried Stephane Singo (AS Monaco FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    54'
    54'
    55'
    55'
    55'
    55'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    57'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Kassoum Ouattara
    AS Monaco FC bytter ut Kassoum Ouattara med Ismail Jakobs.
    59'
    Inn: Ben Seghir
    Ut: Takumi Minamino
    Takumi Minamino (AS Monaco FC) erstattes av Ben Seghir.
    59'
    Inn: Maghnes Akliouche
    Ut: Youssouf Fofana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Maghnes Akliouche, mens Youssouf Fofana tar plass på benken.
    59'
    66'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Marvin Senaya
    Ut: Junior Mwanga
    Strasbourg Alsace bytter ut Junior Mwanga med Marvin Senaya. Dette er det første byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    68'
    69'
    Mål for Monaco!
    Strasbourg 0 - 1 Monaco
    Mål: Ben Seghir
    Målgivende: Maghnes Akliouche
    AS Monaco FC leder 0-1 etter en scoring av Ben Seghir. Det er en fin assist fra Maghnes Akliouche.
    72'
    74'
    Frispark AS Monaco FC.
    74'
    Gult kort til Strasbourg
    Ismael Doukouire
    Ismael Doukouire (Strasbourg Alsace) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Aleksandr Golovin
    AS Monaco FC angriper i Strasbourg. Aleksandr Golovin fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Kan AS Monaco FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    77'
    77'
    AS Monaco FC angriper, men Clement Turpin blåser for offside.
    78'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til AS Monaco FC.
    79'
    Inn: Aboubacar Ali Abdallah
    Ut: Thomas Delaine
    Patrick Vieira gjør dagens andre bytte i Strasbourg, når han tar ut Thomas Delaine og setter inn Aboubacar Ali Abdallah.
    79'
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Ismael Doukouire
    Patrick Vieira (Strasbourg Alsace) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jeremy Sebas erstatter Ismael Doukouire.
    79'
    80'
    80'
    Aboubacar Ali Abdallah
    Aboubacar Ali Abdallah (Strasbourg Alsace) avanserer forover på Stade de la Meinau. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    82'
    Dommer Clement Turpin gir Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) et gult kort.
    82'
    83'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    85'
    Clement Turpin tildeler AS Monaco FC en corner. Aleksandr Golovin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    86'
    86'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Soungoutou Magassa
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Bytte for AS Monaco FC. Soungoutou Magassa kommer inn for Wissam Ben Yedder på Stade de la Meinau.
    88'
    88'
    Jeremy Sebas
    I Strasbourg header Jeremy Sebas (Strasbourg Alsace) mot mål, men ballen går utenfor.