Eric Wattellier signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Meinau.
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Eric Wattellier tildeler Strasbourg Alsace en corner. Frederic Guilbert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Ismail Jakobs (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    14'
    I Strasbourg slår Ismail Jakobs en corner fra høyre.
    14'
    Strasbourg Alsace fosser fremover, men Eric Wattellier blåser for offside på Stade de la Meinau.
    16'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    19'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    20'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    23'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 Monaco
    Mål: Alexander Djiku
    Målgivende: Kevin Gameiro
    Mål! Alexander Djiku gir Strasbourg Alsace en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Kevin Gameiro.
    23'
    25'
    30'
    31'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    32'
    Sofiane Diop
    AS Monaco FC avanserer forover i Strasbourg. Sofiane Diop avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Frispark AS Monaco FC.
    41'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    42'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til AS Monaco FC.
    43'
    Dommeren gir Sofiane Diop (AS Monaco FC) et gult kort.
    43'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Vanderson
    Ut: Djibril Sidibe
    AS Monaco FC gjør sitt første bytte. Djibril Sidibe erstattes av Vanderson.
    46'
    Sanjin Prcic
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) avanserer forover på Stade de la Meinau. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    53'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    56'
    Jean-Ricner Bellegarde
    Målsjanse på Stade de la Meinau! Jeanricner Bellegarde fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    58'
    Alexander Djiku
    Strasbourg Alsace angriper og Alexander Djiku får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Monaco FC-målet.
    58'
    61'
    AS Monaco FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Strasbourg Alsace.
    61'
    I Strasbourg slår Frederic Guilbert en corner fra høyre.
    63'
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    64'
    Gerzino Nyamsi
    Gerzino Nyamsi (Strasbourg Alsace) header mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    65'
    Gult kort til Strasbourg
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Inn: Wissam Ben Yedder
    Ut: Jean Lucas
    Jean Lucas (AS Monaco FC) erstattes av Wissam Ben Yedder.
    66'
    67'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Kevin Volland
    AS Monaco FC bytter ut Kevin Volland med Myron Boadu.
    72'
    Inn: Aleksandr Golovin
    Ut: Gelson Martins
    Bytte for AS Monaco FC. Aleksandr Golovin kommer inn for Gelson Martins på Stade de la Meinau.
    73'
    Eric Wattellier tildeler AS Monaco FC en corner. Sofiane Diop sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Myron Boadu
    Målsjanse! Myron Boadu (AS Monaco FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    En av Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside på Stade de la Meinau.
    75'
    75'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Kevin Gameiro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Habib Diallo, mens Kevin Gameiro tar plass på benken.
    79'
    Inn: Anthony Caci
    Ut: Dimitri Lienard
    Julien Stephan (Strasbourg Alsace) gjør sitt andre bytte for dagen. Anthony Caci erstatter Dimitri Lienard.
    79'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    82'
    I Strasbourg slår Aleksandr Golovin en corner fra høyre.
    84'
    86'
    Aleksandr Golovin
    Sjanse! AS Monaco FC avanserer forover, men Aleksandr Golovin avslutter utenfor.