1-0
22
113
    Dagens dommer, Eric Wattellier, blåser i gang kampen.
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    6'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark RC Strasbourg Alsace.
    11'
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra venstre.
    12'
    RC Strasbourg Alsace angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Dimitri Lienard (RC Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    13'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    En av RC Strasbourg Alsaces spillere går i offside.
    17'
    Gult kort til Strasbourg
    Dimitri Lienard
    Dimitri Lienard (RC Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Eric Wattellier.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for AS Monaco FC er nær straffområde.
    19'
    RC Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Dimitri Lienard går utenfor.
    21'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    27'
    Ludovic Ajorque
    Dommer Eric Wattellier gir Ludovic Ajorque (RC Strasbourg Alsace) et gult kort.
    27'
    Eric Wattellier tildeler RC Strasbourg Alsace en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Kan RC Strasbourg Alsace utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Lionel Carole
    Lionel Carole (RC Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    30'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Frederic Guilbert
    Sjanse! RC Strasbourg Alsace avanserer forover, men Frederic Guilbert avslutter utenfor.
    36'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    RC Strasbourg Alsace fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    41'
    RC Strasbourg Alsace fosser fremover, men Eric Wattellier blåser for offside på Stade de la Meinau.
    43'
    Wissam Ben Yedder
    Målsjanse til AS Monaco FC! Wissam Ben Yedder treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    I Strasbourg slår Aleksandr Golovin en corner fra venstre.
    45'+1
    47'
    48'
    RC Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark til RC Strasbourg Alsace på halvdelen til AS Monaco FC.
    49'
    Aleksandr Golovin
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Frispark for RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Adrien Thomasson
    Adrien Thomasson (RC Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Spillet på Stade de la Meinau er stoppet midlertidig fordi Youssouf Fofana ligger nede.
    53'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    55'
    57'
    Eric Wattellier tildeler RC Strasbourg Alsace en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Youssouf Fofana er tilbake på banen igjen.
    58'
    60'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Cesc Fabregas
    Ut: Kevin Volland
    AS Monaco FC bytter ut Kevin Volland med Cesc Fabregas. Dette er det første byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Youssouf Fofana
    Youssouf Fofana (AS Monaco FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Stevan Jovetic.
    61'
    Inn: Sofiane Diop
    Ut: Ruben Aguilar
    Niko Kovac (AS Monaco FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sofiane Diop erstatter Ruben Aguilar.
    61'
    Målsjanse! Ludovic Ajorque (RC Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    66'
    67'
    72'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    En av RC Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside.
    73'
    Inn: Krepin Diatta
    Ut: Aleksandr Golovin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Krepin Diatta, mens Aleksandr Golovin tar plass på benken.
    73'
    Alexander Djiku
    Alexander Djiku (RC Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Jean-Ricner Bellegarde
    Ut: Alexander Djiku
    Alexander Djiku (RC Strasbourg Alsace) erstattes av Jeanricner Bellegarde.
    78'
    79'
    Inn: Fode Toure
    Ut: Caio Henrique
    AS Monaco FC gjør sitt femte bytte. Caio Henrique erstattes av Fode Toure.
    85'
    I Strasbourg slår Cesc Fabregas en corner fra venstre.
    85'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til RC Strasbourg Alsace.
    88'
    88'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 Monaco
    Mål: Frederic Guilbert
    Mål! RC Strasbourg Alsace tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Frederic Guilbert på Stade de la Meinau.
    90'+2
    Inn: Mahame Siby
    Ut: Habib Diallo
    Thierry Laurey gjør dagens andre bytte i Strasbourg, når han tar ut Habib Diallo og setter inn Mahame Siby.
    90'+2
    90'+3
    Djibril Sidibe (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    90'+5
    Eric Wattellier tildeler AS Monaco FC en corner. Djibril Sidibe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.