1-2
2-2
    Kampen er i gang på Stade de la Meinau.
    Ludovic Ajorque
    RC Strasbourg Alsace avanserer forover i Strasbourg. Ludovic Ajorque avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    RC Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    FC Metz fosser fremover, men Francois Letexier blåser for offside på Stade de la Meinau.
    5'
    Frispark til RC Strasbourg Alsace på halvdelen til FC Metz.
    7'
    Kan RC Strasbourg Alsace utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    7'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (RC Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Alexander Djiku
    Målsjanse! Alexander Djiku (RC Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Metz.
    14'
    Farid Boulaya (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    16'
    I Strasbourg slår Farid Boulaya en corner fra høyre.
    21'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    25'
    Mehdi Chahiri
    Mehdi Chahiri (RC Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    27'
    Sjanse! RC Strasbourg Alsace avanserer forover, men Habib Diallo avslutter utenfor.
    28'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    29'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    32'
    FC Metz har fått straffespark i Strasbourg!
    33'
    Gult kort til Strasbourg
    Mohamed Simakan
    Dommer Francois Letexier viser Mohamed Simakan (RC Strasbourg Alsace) det gule kortet.
    35'
    FC Metz scorer på straffe!
    Strasbourg 0 - 1 FC Metz
    Mål: Dylan Bronn
    FC Metz tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Dylan Bronn.
    35'
    FC Metz angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    RC Strasbourg Alsace angriper i Strasbourg. Ludovic Ajorque fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Warren Tchimbembe
    FC Metz angriper, men avslutningen til Warren Tchimbembe går utenfor.
    38'
    Mohamed Simakan (RC Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    39'
    Frispark for RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    43'
    Francois Letexier tildeler RC Strasbourg Alsace en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Metz
    49'
    Dommeren dømmer straffe til FC Metz
    50'
    FC Metz har fått straffespark på Stade de la Meinau!
    50'
    Dylan Bronn (FC Metz) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    51'
    Hjørnespark til FC Metz
    51'
    52'
    Dimitri Lienard (RC Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    56'
    Hjørnespark til Strasbourg
    59'
    66'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 1 FC Metz
    Mål: Mohamed Simakan
    Målgivende: Dimitri Lienard
    Mål! Mohamed Simakan (RC Strasbourg Alsace) utligner med en heading på Stade de la Meinau. Dimitri Lienard var nest sist på ballen.
    66'
    68'
    Mål for FC Metz!
    Strasbourg 1 - 2 FC Metz
    Mål: Opa Nguette
    Mål! FC Metz tar ledelsen 1-2 ved Opa Nguette.
    70'
    Gult kort til FC Metz
    Thomas Delaine
    Thomas Delaine (FC Metz) pådrar seg et gult kort.
    73'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Jean-Eudes Aholou
    Ut: Ibrahima Sissoko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Strasbourg Alsace. Inn kommer Jean-Eudes Aholou, mens Ibrahima Sissoko tar plass på benken.
    74'
    Inn: Lucien Kevin Zohi
    Ut: Mehdi Chahiri
    Mehdi Chahiri (RC Strasbourg Alsace) erstattes av Lucien Kevin Zohi.
    74'
    Frisparket tildelt RC Strasbourg Alsace er farlig nær FC Metzs målområde.
    76'
    Strasbourg 2 - 2 FC Metz
    Mål: Adrien Thomasson
    Målgivende: Habib Diallo
    Mål! RC Strasbourg Alsace utligner på Stade de la Meinau. Målscorer: Adrien Thomasson. Det er en fin assist fra Habib Diallo.
    78'
    Habib Maiga
    Dommer Francois Letexier gir Habib Maiga (FC Metz) et gult kort.
    80'
    81'
    83'
    83'
    Adrien Thomasson
    Adrien Thomasson (RC Strasbourg Alsace) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Habib Diallo (RC Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Youssef Maziz
    Ut: Warren Tchimbembe
    Frederic Antonetti gjør dagens første bytte i Strasbourg, når han tar ut Warren Tchimbembe og setter inn Youssef Maziz.
    90'
    Kiki
    Dommeren gir Kiki (FC Metz) et gult kort.
    90'
    Victorien Angban
    Victorien Angban (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Meinau.
    90'
    90'+2
    Jean-Eudes Aholou
    Jean-Eudes Aholou (RC Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Francois Letexier.