Dommeren blåser i gang dagens kamp i Strasbourg.
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra venstre.
    2'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    5'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    7'
    Offside! Wahbi Khazri blir vinket av og AS Saint Etienne må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    Frispark AS Saint Etienne.
    10'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Harold Moukoudi
    Harold Moukoudi (AS Saint Etienne) pådrar seg et gult kort.
    11'
    Frispark for AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    15'
    Mikael Lesage tildeler Strasbourg Alsace en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til AS Saint Etienne på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    18'
    Ryad Boudebouz
    Sjanse! AS Saint Etienne avanserer forover, men Ryad Boudebouz avslutter utenfor.
    18'
    19'
    Gult kort til Strasbourg
    Frederic Guilbert
    Dommer Mikael Lesage gir Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    19'
    20'
    Wahbi Khazri (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    21'
    Ryad Boudebouz (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    23'
    23'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    25'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    26'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 AS Saint Etienne
    Mål: Maxime Le Marchand
    Målgivende: Frederic Guilbert
    Strasbourg Alsace tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Maxime Le Marchand. Flott spill fra Frederic Guilbert før målet.
    26'
    I Strasbourg slår Frederic Guilbert en corner fra høyre.
    28'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    28'
    AS Saint Etienne fosser fremover, men Mikael Lesage blåser for offside på Stade de la Meinau.
    31'
    Wahbi Khazri
    AS Saint Etienne angriper i Strasbourg. Wahbi Khazri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    32'
    35'
    38'
    AS Saint Etienne scorer selvmål!
    Strasbourg 2 - 0 AS Saint Etienne
    Mål: Zaydou Youssouf
    Selvmål! Zaydou Youssouf er dagens uheldigste i Strasbourg, der stillingen nå er 2-0.
    38'
    Etienne Green vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Stefan Bajic
    Ut: Etienne Green
    Etienne Green (AS Saint Etienne) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Stefan Bajic.
    41'
    AS Saint Etienne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    44'
    Rødt kort til AS Saint Etienne
    Zaydou Youssouf
    Rødt kort! Zaydou Youssouf (AS Saint Etienne) sendes i dusjen av dommer Mikael Lesage.
    44'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    45'
    Rødt kort!
    Spilleren på AS Saint Etienne får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    45'+1
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for AS Saint Etienne...
    45'+3
    Maxime Le Marchand
    Dommeren gir Maxime Le Marchand (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    45'+3
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+4
    Arnaud Nordin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+5
    AS Saint Etienne scorer på straffe!
    Strasbourg 2 - 1 AS Saint Etienne
    Mål: Wahbi Khazri
    Wahbi Khazri reduserer til 2-1 for AS Saint Etienne etter å ha satt inn et straffespark på Stade de la Meinau.
    45'+5
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Arnaud Nordin
    Claude Puel gjør dagens andre bytte i Strasbourg, når han tar ut Arnaud Nordin og setter inn Lucas Gourna-Douath.
    46'
    46'
    Denis Bouanga
    Denis Bouanga (AS Saint Etienne) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Mikael Lesage tildeler Strasbourg Alsace en corner. Frederic Guilbert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Ludovic Ajorque
    Målsjanse på Stade de la Meinau! Ludovic Ajorque fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    AS Saint Etienne, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Wahbi Khazri ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    AS Saint Etienne slipper å klare seg uten Wahbi Khazri som kommer tilbake på banen i Strasbourg.
    55'
    Yvan Neyou (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    58'
    Kan AS Saint Etienne utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Skudd utenfor mål, AS Saint Etienne
    60'
    60'
    60'
    Inn: Romain Hamouma
    Ut: Wahbi Khazri
    AS Saint Etienne gjør sitt tredje bytte. Wahbi Khazri erstattes av Romain Hamouma.
    64'
    Inn: Adil Aouchiche
    Ut: Ryad Boudebouz
    Claude Puel (AS Saint Etienne) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Adil Aouchiche erstatter Ryad Boudebouz.
    64'
    Hjørnespark til Strasbourg
    66'
    Gerzino Nyamsi
    Strasbourg Alsace angriper og Gerzino Nyamsi får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Saint Etienne-målet.
    66'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Sanjin Prcic
    Ut: Dimitri Lienard
    Strasbourg Alsace bytter ut Dimitri Lienard med Sanjin Prcic. Dette er det første byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Jean-Ricner Bellegarde
    Ut: Jean-Eudes Aholou
    Bytte for Strasbourg Alsace. Jeanricner Bellegarde kommer inn for Jean-Eudes Aholou på Stade de la Meinau.
    68'
    Strasbourg 3 - 1 AS Saint Etienne
    Mål: Kevin Gameiro
    Målgivende: Ibrahima Sissoko
    Kevin Gameiro øker Strasbourg Alsaces ledelse til 3-1! Ibrahima Sissoko var nest sist på ballen.
    69'
    Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Frederic Guilbert går utenfor.
    71'
    Strasbourg 4 - 1 AS Saint Etienne
    Mål: Ludovic Ajorque
    Strasbourg Alsace går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Ludovic Ajorque. Ibrahima Sissoko sto for den målgivende pasningen.
    73'
    75'
    Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace fosser forover og Sanjin Prcic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Inn: Jean-Philippe Krasso
    Ut: Yvan Neyou
    Yvan Neyou (AS Saint Etienne) erstattes av Jean-Philippe Krasso.
    78'
    78'
    Strasbourg Alsace avanserer forover i Strasbourg. Maxime Le Marchand avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Inn: El Hadji Dieye
    Ut: Kolo
    Claude Puel gjør dagens femte bytte i Strasbourg, når han tar ut Kolo og setter inn El Hadji Dieye.
    78'
    80'
    En av AS Saint Etiennes spillere blir avblåst for offside på Stade de la Meinau.
    81'
    Inn: Nordin Kandil
    Ut: Kevin Gameiro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Nordin Kandil, mens Kevin Gameiro tar plass på benken.
    81'
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Ludovic Ajorque
    Strasbourg Alsace bytter ut Ludovic Ajorque med Habib Diallo.
    81'
    Frispark i en god posisjon for AS Saint Etienne!
    83'
    Anthony Caci
    Anthony Caci (Strasbourg Alsace) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Strasbourg 5 - 1 AS Saint Etienne
    Mål: Habib Diallo
    Målgivende: Nordin Kandil
    Mål! Habib Diallo gir Strasbourg Alsace en komfortabel 5-1 ledelse. Det er en fin assist fra Nordin Kandil.
    85'
    Frisparket tildelt Strasbourg Alsace er farlig nær AS Saint Etiennes målområde.
    88'
    Lucas Gourna-Douath
    Lucas Gourna-Douath (AS Saint Etienne) får et gult kort av dommer Mikael Lesage.