Frispark til West Bromwich Albion på halvdelen til Stoke City.
    Stoke City fosser fremover, men Andrew Kitchen blåser for offside på bet365 Stadium.
    Mål for West Bromwich Albion!
    Stoke City 0 - 1 West Bromwich Albion
    Mål: Mikey Johnston
    Målgivende: Grady Diangana
    Mikey Johnston dundrer ballen i mål og West Bromwich Albion tar ledelsen 0-1 på bet365 Stadium. Det er en fin assist fra Grady Diangana.
    24'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til West Bromwich Albion
    Grady Diangana
    Grady Diangana (West Bromwich Albion) mottar sitt første gule kort for dagen på bet365 Stadium.
    26'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    27'
    29'
    30'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Stoke City like utenfor West Bromwich Albion-området.
    33'
    33'
    West Bromwich Albion angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    36'
    36'
    39'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til West Bromwich Albion på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    46'
    46'
    Skudd på mål, West Bromwich Albion
    48'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    En av Stoke Citys spillere går i offside.
    50'
    Ryan Mmaee (Stoke City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på bet365 Stadium.
    53'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Tyrese Campbell
    Ut: Ryan Mmaee
    Steven Schumacher (Stoke City) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Tyrese Campbell erstatter Ryan Mmaee som sannsynligvis er skadet.
    55'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Stoke City.
    56'
    Stoke City 0 - 2 West Bromwich Albion
    Mål: Jed Wallace
    Mål! Jed Wallace øker ledelsen til 0-2.
    57'
    60'
    Inn: Andre Vidigal
    Ut: Enda Stevens
    Stoke City bytter ut Enda Stevens med Andre Vidigal. Dette er det andre byttet som Steven Schumacher gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Wouter Burger
    Ut: Sead Haksabanovic
    Steven Schumacher gjør dagens tredje bytte i Stoke, når han tar ut Sead Haksabanovic og setter inn Wouter Burger.
    61'
    62'
    63'
    En av Stoke Citys spillere blir avblåst for offside.
    63'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    West Bromwich Albion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    Mål for Stoke City!
    Stoke City 1 - 2 West Bromwich Albion
    Mål: Million Manhoef
    Målgivende: Ki-Jana Hoever
    Mål! Million Manhoef reduserer til 1-2 på bet365 Stadium i Stoke. Ki-Jana Hoever var nest sist på ballen.
    68'
    Frispark for West Bromwich Albion på egen banehalvdel.
    69'
    Spillerbytte - West Bromwich Albion
    Inn: Adam Reach
    Ut: Mikey Johnston
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Bromwich Albion. Inn kommer Adam Reach, mens Mikey Johnston tar plass på benken.
    70'
    Inn: Yann M`Vila
    Ut: Okay Yokuslu
    Carlos Corberan (West Bromwich Albion) gjør sitt andre bytte for dagen. Yann M`Vila erstatter Okay Yokuslu.
    70'
    En av West Bromwich Albions spillere blir avblåst for offside på bet365 Stadium.
    71'
    Straffe til Stoke City
    78'
    Yann M`Vila
    Yann M`Vila (West Bromwich Albion) får et gult kort av dommer Andrew Kitchen.
    78'
    Stoke City 2 - 2 West Bromwich Albion
    Mål: Andre Vidigal
    Mål! hjemmelaget utligner til 2-2 takket være et straffespark av Andre Vidigal.
    78'
    Inn: Matthew Phillips
    Ut: Jed Wallace
    Bytte for West Bromwich Albion. Matthew Phillips kommer inn for Jed Wallace på bet365 Stadium.
    79'
    81'
    Frispark West Bromwich Albion.
    82'
    Million Manhoef ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Mehdi Leris
    Ut: Million Manhoef
    Million Manhoef (Stoke City) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mehdi Leris.
    83'
    Skudd utenfor mål, West Bromwich Albion
    83'
    84'
    Inn: Tom Fellows
    Ut: Brandon Thomas-Asante
    Carlos Corberan (West Bromwich Albion) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tom Fellows erstatter Brandon Thomas-Asante.
    86'
    Inn: Andreas Weimann
    Ut: Alex Mowatt
    Alex Mowatt (West Bromwich Albion) erstattes av Andreas Weimann.
    86'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Gult kort til Stoke City
    Jordan Thompson
    Dommeren gir Jordan Thompson (Stoke City) et gult kort.
    89'
    Stoke City angriper, men Andrew Kitchen blåser for offside.
    90'
    90'
    Wouter Burger
    Wouter Burger (Stoke City) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    90'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til West Bromwich Albion.
    90'+2
    Dommer Andrew Kitchen venter med å sette i gang spillet fordi Jordan Thompson ligger nede.