Shaqiri skyter fra 17 meter, men ballen går utenfor. Får ikke skikkelig fart i den.
    Gray felles av både Diouf og Zouma. Frispark på 17 meters hold. Farlig, farlig.
    19'
    Mahrez skyter på frisparket - treffer muren.
    20'
    Herlig av Gray som slår en fantastisk pasning til Okazaki ved bakre stolpe. Men japaneren er presset, og får ikke avsluttet på mål.
    21'
    Dommer Robert Madley sliter med en skade, og må trolig byttes ut. Jonathan Moss kommer inn.
    23'
    Da er dommerbyttet utført, og kampen er i gang igjen.
    24'
    Dommerbyttet har heller ikke satt fart på kampen.
    27'
    DER kommer det endelig en sjanse. Eric Maxim Choupo-Moting spilles frem og stormer inn i feltet med ballen. Drar seg inn mot midten og fyrer løs, men Schmeichel redder.
    29'
    Mahrez med corner, men Diouf klarerer.
    30'
    To nye cornere fra Mahrez. Blir ikke noe ut av den første, men så får han en ny sjanse.
    33'
    Mål for Leicester City!
    Stoke City 0 - 1 Leicester City
    Mål: Vicente Iborra
    Mahrez tar corneren, og Maguire header til Iborra som banker i nettet fra kloss hold. Butland får hansken på ballen, men klarer ikke å hindre scoring.
    34'
    Mahrez spilles frem og får med seg ballen inn i feltet. Vardy er ledig foran målet, men får aldri ballen. Det gjør spissen meget irritert.
    36'
    Småfarlig på corner for bortelaget igjen.
    37'
    Gray legger inn til Okazaki. Stupheadingen fra syv meter blir reddet godt av Butland.
    37'
    Kort corner av Mahrez til Gray. Innlegget lander på hodet til Iborra som er umarkert og header over fra syv meter.
    38'
    Mål for Stoke City!
    Stoke City 1 - 1 Leicester City
    Mål: Xherdan Shaqiri
    Målgivende: Eric Maxim Choupo-Moting
    Zouma spiller frem til Choupo-Moting som flikker herlig til Shaqiri. Han avslutter behersket til side forn Schmeichel.
    39'
    Oida! Diouf skal klarere inne i eget felt, og beiner ballen over eget mål. Har han full kontroll der da? Corner i alle fall.
    41'
    Hjørnesparket blir klarert.
    42'
    Shaqiri skyter godt, og Schmeichel må helt borte ved stolpen for å slå unna.
    44'
    Det er lagt til fire minutter.
    45'
    45'+5
    46'
    Allen legger farlig inn fra høyre, men Shchmeichel er fint nede og holder ballen.
    47'
    Vardy legger bra inn fra venstre - Okazaki når ikke opp.
    49'
    Mahrez med godt skudd fra distanse, men Butland slår den over.
    49'
    Corneren blir det ikke noe ut av.
    49'
    Nære på for Mahrez som skyter like utenfor stolpen til venstre for Butland.
    53'
    Choupo-Moting finner Allen inne foran mål, men der er det trangt og han får ikke avsluttet skikkelig.
    57'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Shinji Okazaki
    58'
    Shawcross header på mål etter en corner fra Shaqiri, men Schmeichel redder.
    60'
    Stoke City 1 - 2 Leicester City
    Mål: Riyad Mahrez
    Målgivende: Onyinye Ndidi
    Ndidi vinner en duell som blir en pasning til Mahrez på høyrekanten. Så skjærer han inn i feltet, og et passivt Stoke-forsvar lar ham på sikte inn og sette ballen forbi Butland fra spiss vinkel.
    60'
    Iborra kugger nede med en skade.
    63'
    Inn: Andy King
    Ut: Vicente Iborra
    66'
    Pieters slår en pasning i retning av Diouf, men sistnevnte når ikke den. Men så blir muligens Stoke snytt for en corner ettersom Maguire ser ut til å være borti ballen. Dioufs febrilske protester hjelper ikke.
    68'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Peter Crouch
    Ut: Ramadan Sobhi
    69'
    Iheanacho spilles igjennom, men vinkes av for offside.
    70'
    Vardy setter fart på venstrekanten, og skjærer inn mot målet. Forsøker å nå Iheanacho med en pasning, men må nøye seg med corner.
    71'
    En kort cornervariant blir halvklarert. Så får King ballen på 18 meter, men blåser skuddet på hel volley utenfor.
    72'
    Stoke City 2 - 2 Leicester City
    Mål: Peter Crouch
    Corner fra fra Shaqiri , og på seks meter møter Crouch ballen med et perfekt hodestøt. Fuchs henger ikke med, og kan bare se ballen suse inn til høyre for Schmeichel.
    73'
    Fine tekniske detaljer av Crouch. Den mannen kan mer enn å heade. Bra stemning i Stoke nå.
    76'
    Så kontrer Leicester, og Gray spiller til Vardy som rundlurer Shawcross og skyter mellom bena hans. Ballen suser utenfor stolpen til venstre for Butland.
    77'
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Demarai Gray
    80'
    Choupo-Moting header utenfor fra syv meters hold. Blir ikke spesielt farlig, og burde klart å styre den på kassa.
    82'
    Diouf og Wes Morgan i en tøff duell inne i feltet. Morgan får et fortjent frispark.
    85'
    Vardy legger inn fra venstre og Mahrez skyter mot mål. Ballen lander hos Iheanacho som sender den videre i nettet, men scoringen annulleres for offside.
    88'
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Stoke får frispark halvveis inn på midtbanen til Leicester. Farlig med tanke på at Crouch er i feltet. Men ballen når aldri frem.
    90'+3
    30 sekunder igjen av kampen, og Stoke får corner.
    90'+4
    Den er stor den sjansen der! Corner fra Shaqiri og Zouma header mot mål - Schmeichel kaster seg og slår unna.