Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Stoke City fosser fremover, men Mehdi Leris går rett i offsidefella.
    8'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Huddersfield Town.
    9'
    Rebecca Welch tildeler Huddersfield Town en corner. Sorba Thomas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Huddersfield Town fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Lewis Baker (Stoke City) løfter inn en corner fra høyre på bet365 Stadium.
    12'
    Luke McNally
    Luke McNally (Stoke City) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Lewis Baker
    Sjanse i Stoke! Lewis Baker (Stoke City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    14'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Stoke City.
    17'
    17'
    I Stoke slår Sorba Thomas en corner fra venstre.
    20'
    Bojan Radulovic
    Huddersfield Town angriper i Stoke. Bojan Radulovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    David Kasumu
    Huddersfield Town angriper, men avslutningen til David Kasumu går utenfor.
    22'
    Lewis Baker (Stoke City) slår en corner fra venstre side på bet365 Stadium.
    24'
    Ki-Jana Hoever (Stoke City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på bet365 Stadium.
    25'
    Ki-Jana Hoever er tilbake på banen igjen.
    28'
    Patrick Jones
    Patrick Jones (Huddersfield Town) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark til Stoke City på halvdelen til Huddersfield Town.
    29'
    Rebecca Welch tildeler Stoke City en corner. Lewis Baker sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Gult kort til Stoke City
    Mehdi Leris
    Mehdi Leris får gult kort av dommer Rebecca Welch, og må dermed stå over en kamp for Stoke City.
    31'
    Sorba Thomas (Huddersfield Town) løfter inn en corner fra venstre på bet365 Stadium.
    34'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Frisparket tildelt Stoke City er farlig nær Huddersfield Towns målområde.
    37'
    Lewis Baker
    Lewis Baker treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Stoke City i Stoke.
    38'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Alex Matos
    Alex Matos (Huddersfield Town) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    40'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Jack Rudoni
    Huddersfield Town angriper i Stoke. Jack Rudoni avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Mål for Huddersfield Town!
    Stoke City 0 - 1 Huddersfield Town
    Mål: Bojan Radulovic
    Målgivende: Jaheim Headley
    Mål! Huddersfield Town tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Bojan Radulovic på bet365 Stadium. Det er en fin assist fra Jaheim Headley.
    45'
    Kan Huddersfield Town utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+3
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Sead Haksabanovic
    Ut: Lewis Baker
    Lewis Baker (Stoke City) erstattes av Sead Haksabanovic.
    46'
    46'
    Bojan Radulovic (Huddersfield Town) vinkes av for offside i Stoke.
    47'
    Frispark Huddersfield Town.
    47'
    Mål for Stoke City!
    Stoke City 1 - 1 Huddersfield Town
    Mål: Ki-Jana Hoever
    Målgivende: Jordan Thompson
    Mål! Ki-Jana Hoever utligner for Stoke City. Stillingen er dermed 1-1 i Stoke. Jordan Thompson var nest sist på ballen.
    50'
    Luke McNally (Stoke City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    52'
    55'
    Inn: Million Manhoef
    Ut: Mehdi Leris
    Steven Schumacher gjør dagens andre bytte i Stoke, når han tar ut Mehdi Leris og setter inn Million Manhoef.
    56'
    Inn: Ryan Mmaee
    Ut: Niall Ennis
    Stoke City bytter ut Niall Ennis med Ryan Mmaee.
    56'
    Ki-Jana Hoever
    Ki-Jana Hoever (Stoke City) kommer til en målsjanse på bet365 Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Delano Burgzorg
    Ut: Bojan Radulovic
    Andre Breitenreiter (Huddersfield Town) gjør sitt første bytte for dagen. Delano Burgzorg erstatter Bojan Radulovic.
    59'
    Inn: Rhys Healey
    Ut: Patrick Jones
    Bytte for Huddersfield Town. Rhys Healey kommer inn for Patrick Jones på bet365 Stadium.
    59'
    60'
    Jack Rudoni
    Målsjanse! Jack Rudoni (Huddersfield Town) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    64'
    Wouter Burger
    Sjanse til Stoke City! Wouter Burger er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Sead Haksabanovic (Stoke City) slår en corner fra høyre side på bet365 Stadium.
    66'
    Josh Laurent
    I Stoke får Josh Laurent (Stoke City) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    66'
    66'
    Sead Haksabanovic
    Dommer Rebecca Welch viser Sead Haksabanovic (Stoke City) det gule kortet.
    66'
    66'
    68'
    69'
    Stoke City fosser forover og Ki-Jana Hoever fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    I Stoke slår Sead Haksabanovic en corner fra høyre.
    72'
    Michael Rose
    Stoke avancerar på bet365 Stadium och Michael Rose får en nickmöjlighet – utanför!
    72'
    Inn: Ben Jackson
    Ut: Jaheim Headley
    Huddersfield Town gjør sitt tredje bytte. Jaheim Headley erstattes av Ben Jackson.
    74'
    Inn: Ben Wiles
    Ut: Jack Rudoni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huddersfield Town. Inn kommer Ben Wiles, mens Jack Rudoni tar plass på benken.
    74'
    En av Stoke Citys spillere blir avblåst for offside på bet365 Stadium.
    76'
    77'
    Rebecca Welch tildeler Stoke City en corner. Sead Haksabanovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Offside! Delano Burgzorg (Huddersfield Town) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    81'
    Offside! Rhys Healey blir vinket av og Huddersfield Town må dermed bygge opp et nytt angrep.
    83'
    Sorba Thomas (Huddersfield Town) slår en corner fra høyre side på bet365 Stadium.
    84'
    Ben Wiles
    Sjanse! Huddersfield Town avanserer forover, men Ben Wiles avslutter utenfor.
    85'
    Inn: Enda Stevens
    Ut: Wouter Burger
    Stoke City bytter ut Wouter Burger med Enda Stevens. Dette er det fjerde byttet som Steven Schumacher gjør i dagens kamp.
    87'
    Delano Burgzorg
    Delano Burgzorg (Huddersfield Town) avanserer forover på bet365 Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    I Stoke slår Sorba Thomas en corner fra høyre.
    88'
    Sorba Thomas (Huddersfield Town) løfter inn en corner fra høyre på bet365 Stadium.