Grov56'

Velkommen til cupoppgjøret mellom SIF og Vard Haugesund her på SIF stadion.
    Lagene gjør seg klare til kamp, mens spillerne presenteres over speakerannlegget.
    Da er kampen i gang.
    Begge lag viser at de vil spille offensiv fotball her. SIF i angrep, men Vard-forsvaret er med på notene.
    SIF har ballen mest her i åpningsminuttene. Vard viser de er farlige på kontringer.
    1'
    SIF-stopperne klarerer enkelt.
    2'
    Mål for Vard Haugesund!
    Stavanger IF 0 - 1 Vard Haugesund
    Mål: Eirik Ulland Andersen
    Den scoringen kom fort. Ulland Andersen sto plutselig på blank på keeper. Trillet ballen enkelt til venstre i mål.
    3'
    Stavanger IF 0 - 2 Vard Haugesund
    For en åpning av Vard. 2-0 etter fem minuttter spilt.
    4'
    Vard fikk en kjempeåpning før kampen var begynt. Nå har Vard-presset roet seg litt.
    9'
    Vard har overtatt spillet. SIF blir løpende litt i mellom.
    12'
    Vard skaper halvsjanser igjen. Fine kombinasjoner på høyresiden. Avslutning på hodet like utenfor.
    16'
    SIF sliter er på hælene hver gang Vard nærmer seg SIF-feltet. Travelt for keeper Nezir Ohran.
    18'
    SIFs Sondre Nærland skyter det første skuddet mot mål. Blir likevel blokkert, og ballen triller utenfor.
    18'
    SIF sliter med å følge Adecco-tempoet til Vard. På hælene defensivt. Samtidig skaper hjemmelaget lite offensivt på SIF stadion
    21'
    SIFs Sondre Nærland prøver å slå en bruddpasning til til Vegard Natland. Sistnevnte var ikke rask nok.
    23'
    SIF småtruer Vard, men kommer ikke i gjennom forsvaret. Blir tvunget ut på sidene. Ingen sjanse.
    26'
    Kjempesjanse til Vard. Angrepet begynner med Steffen Haugland, som spiller til Jørn Lilleng. Lilleng slår en bruddpasning til Avalos, som curler ballen like utenfor.
    29'
    SIF-stopper Sveinung vil ha laget framover. Slår en langpasning framover, men ballen er for lang.
    31'
    Vards Avalos får en langpasning på bakre stolpe (venstre), men han får ikke kraft i avslutningen.
    33'
    Vards Vetle Myhre scorer, men dommeren blåser for offside.
    34'
    SIFs Lucas Bohor prøver å slå i gjennom Natland på høyresiden, men det blir ingenting.
    38'
    Stavanger IF 0 - 3 Vard Haugesund
    Avalos fikk holde på ballen alt for lett i SIF-feltet. Sparket ballen i mål til venstre i mål med to mann på seg.
    39'
    Der brude SIF-forsvaret vært mye hardere på.
    40'
    Vard er frampå igjen like etter scoringen, men keeper Ohran er med.
    41'
    SIF blir presset langt tilbake på banen. Sliter med å komme over midtbanen.
    42'
    Gult kort til Stavanger IF
    Sveinung Selås
    Selås taklet Avalos for sent langt ute på høyrekanten.
    43'
    45'+1
    Vard har vært det klart beste laget i førsteomgang. SIF har for det meste løpt i mellom. Hjemmelaget har vær tpå hælene bakover. Framover har de skapt veldig lite. Ingen sjanser, og ingen skudd på mål.
    45'
    Da er andreomgang i gang på SIF stadion.
    46'
    Vard går rett i angrep. Vetle Myhre og Ulland Andersen kommer nesten i gjennom med et lite samspil.
    46'
    Hjørnespark til Vard Haugesund
    49'
    Stavanger IF 0 - 4 Vard Haugesund
    Ulland Andersen scoret sitt andre for kvelden.
    50'
    Målet kom etter en god corner, hvor ballen ble klarert fra mållinjen. SIF kalrte ikke klarere skikkelig, og Vard fikk fortsette presset, og øker dermed ledelsen til 4-0.
    51'
    SIF skyter et skudd like over Vard-målet.
    52'
    Stavanger IF 0 - 5 Vard Haugesund
    Mål: Simen Grov
    Grov kommer inn og setter sitt pres på kampen etter ett minutt på banen.
    56'
    Sean Owen Christmas fikk et gult kort like før 4-0 målet.
    58'
    Vard presser hardt igjen. Nærmer seg 6-0, men der går de i offside.
    61'
    Hjørnespark til Stavanger IF
    65'
    Vard klarerer.
    66'
    Vard er utrolig nærme ny scoring. Ohran redder et langskudd, men gir retur. Vard setter nesten den i målet.
    69'
    SIF er alt for passive i forsvaret.
    69'
    Ulland Andersen prøver å slå i gjennom Myhre, men ballen er for lang.
    70'
    Det virker sluttkjørt for SIF. Cupeventyret ser ut til å være over.
    75'
    Hjemmelaget sliter med å komme over midtbanen.
    76'
    SIFs Invald S. Halgunset skyter et bra skudd midt på keeper. Keeperen får hånden på den.
    84'
    SIF er med på hugget nå med fem miuntter igjen av kampen.
    85'
    Prøver å angripe, men Vard-forsvaret er tett.
    85'
    SIF får et frispark. Blir slått inn i feltet. Bra lagt inn. En SIF-spiller skyter i en Vard-spiler, og bortelaget får klarert.