23'
0-2
73'

Ble dekket av NTB

Det er historisk sett mye mål mellom disse klubbene. Samme oppgjør i fjor endte 5-3 til hjemmelaget, mens møtet på Ullevaal endte med hele 8-1 til Vålerenga.
    Starts toppscorer er veteranen Ole Martin Årst som har nettet hele 10 ganger. Toppscorer i Enga er Bojan med tre fulltreffere.
    Sørlandet viser seg fra sin beste side og bader Sør Arena i sol denne søndagen.
    Hjemmelaget med avspark og kampen er i gang.
    1'
    Corner til Start etter et halvt minutt,
    1'
    Hjørnespark til Start
    1'
    Innlegg fra Espen Hoff men Årst skyter hull i lufta istedenfor å treffe ballen. Ok mulighet.
    3'
    Fin crossball fra Singh, men Nielsen roter bort ballen.
    6'
    Årst arbeider hardt og presser frem feil hos Muri.
    8'
    Veldig stille de første 10 minuttene. Alt skjer på den midterste tredjedelen av banen.
    10'
    Mange upressede feil hos begge lag. Senest Hæstad.
    12'
    Fellah stikker ballen bak Start-firer mot lynhurtige Shelton, men keeper Høie er med på notetene og fungerer som en libero.
    14'
    16'
    Kjempesjanse til Start. Corneren ender hos Dos Santos som header mot eget mål. Blir reddet på streken! Nære 1-0
    17'
    Start står høyt, og lykkes for det meste. Kun et par ganger har Vålerenga kommet til i mellomrommet, men da er de til gjengjeld veldig farlige.
    19'
    Hjørnespark til Vålerenga
    22'
    Mål for Vålerenga!
    Start 0 - 1 Vålerenga
    Målgivende: Bojan Zajic
    Bortlagets Andre Muri stanger bortelaget i ledelsen på en nydelig heading.
    23'
    Årst header nesten Hoff alene gjennom. Fine tendenser.
    27'
    Vakkert angrep av Enga. Shelton lurer Priske og ber om ekstra ketshup til pølsa. Han legger så ett strøkent legg til Fellah som ikke treffer godt nok på headingen.
    28'
    Asante kommer seg forbi Nordvik på elegant vis, men sender innlegget bak mål. Mange Start-spillere i boks der!
    29'
    Dårlig slått corner, og Enga får tak i ballen.
    30'
    Halvtimen er passert, og Vålerenga ser ut til å ha kontroll på det som skjer for øyeblikket.
    32'
    Makrellfotballen er totalt fraværende for øyeblikket. Start slår mye langt, og virker litt planløse.
    34'
    Shelton prøver å curle ballen i lengste hjørnet fra drøye 20 meter. Kunne med fordel tatt med seg ballen innover.
    35'
    Fantastisk detalj av Starts Asante som chipper ballen med yttersiden forbi Nordvik. Sender ballen til Hoff som prøver å gjenta målet mot Godset.
    37'
    Strandberg ligger nede for telling, og spillerene bruker pausen til å få i seg væske.
    39'
    Strandberg entrèr banen igjen.
    40'
    Årst har store problemer med Muri. Enga-stopperen tar det meste i lufta.
    42'
    Det er lagt til minimum 2 minutter i 1. omgang.
    45'+1
    45'+2
    Spillerene går til pause. En svak spillemessig omgang. Spesielt av hjemmelaget. Lite plan over det som skjer offensivt hos Start.
    Begge lagene entrèr banen, og 2. omgang er noen få strakser unna.
    45'
    Kaptein, og eks-Start-spiller Kristofer Hæstad er byttet ut til fordel for Konè.
    46'
    Konè legger seg helt på topp, mens Fellah og Zajic går ett hakk ned i forhold til i 1. omgang.
    47'
    48'
    48'
    Fredrik Strømstad, som eneste Start-spiller er i oppvarming. Midtbanen skriker etter kreativitet.
    51'
    Kjempesjanse til Enga. Nielsen og Shelton kombinerer fint, og sistnevnte smeller til fra spiss vinkel. I nettveggen. Nære 0-2.
    52'
    Vålerenga spiller fin fotball for øyeblikket. Fellah drar av to mann og skaffer frispark på bortelagets høyreside.
    54'
    Unggutten Espen Knudsen gjør en generaltabbe, men redder laget mot baklengs da han blokkerer avslutnigen fra Konè
    57'
    57'
    Fellah ser bedre ut i den offensive midtbaneposisjonen. Finner mye rom i mellomrommet.
    61'
    Dommer Berntsen stopper en Start-kontring når Zajic ligger nede. Ser rart ut, serberen blir løftet på bena 20 sekunder senere.
    62'
    Stor sjanse til Start. Årst på halvspretten fra 9 meter. Hirschfeld med på notene!
    63'
    Ny stor sjanse til Start. Ballen havner hos Asante som smeller til. Hirschfeld slår til corner.
    64'
    64'
    Bra trøkk i Start-angrepene nå.
    65'
    Nielsen presser Vikstøl til å gi bort en corner.
    65'
    65'
    Priske inviterer Kleiven til veggspill, men pasningen tilbake er litt for lang for dansken. 5-meter Enga
    67'
    Kjempeangrep av Start. Kleiven bretter ballen ut til Vikstøl som slår et godt innlegg. Ballen blir klarert til Strømstad som dunker til i utsiden av stolpen!
    68'
    Tendenser til piping når Asante blir tatt av.
    71'
    Vikstøl lager ett farlig frispark på hjørnet av 16-meteren. Farlig distanse!
    72'
    Start 0 - 2 Vålerenga
    Kopi av det første målet! Muri står alene og stanger ballen i hjørnet.
    73'
    74'
    9088 betalende tilskuere på Sør Arena i kveld.
    75'
    Dårlig innlegg igjen fra Priske. Start har vært uheldige og udyktige i avslutningsfasen.
    77'
    Vålerenga har fullstendig kontrol for øyeblikket.
    79'
    Børufsens skyter, ballen slår borti en Enga-spiller og det blir corner.
    80'
    80'
    Kjempesjanse til Start! Årst header tilbake til Børufsen som smeller til på volley fra fem meter. Hirschfeld gjør en redning i verdensklassen og får gitt til corner.