Innbyttere: Christiansen, Haakenstad, Kippe, Sinyan, Brenden, Melgalvis, Smárason.
    Start (4-2-3-1): Deumeland – Wichne, Jørgensen, Lowe, Robstad – Aremu, Segberg – Skaanes, Markovic, Sigurardson – Ramsland
    Benk: Pedersen, Berger, Twum, Kabran, Hadzic, Lien, Bringaker
    Der er vi i gang i Kristiansand. Det står om en plass i Eliteserien 2020!
    Frispark til LSK midt på banen. Ramsland for tøff i ryggen på Salquist.
    Blir ikke noe ut av det frisparket.
    3'
    Høy temperatur tidlig her. Ropstad får kjørt seg av Gustafsson.
    4'
    Sigurdarson slår smart inn fra venstre. LSK reagerer, og får ballen ut til corner.
    5'
    Start får en ny corner. De har kommet ut med klampen i bånn her.
    8'
    Slår den kort. Innlegget går over mål.
    8'
    Lillestrøm frempå nå. De strør innlegg inn i Start-boksen, men foreløpig holder sørlendingene hodet kaldt, og klarerer alt som kommer.
    11'
    Start kontrer, og Ramsland kommer til avslutning. Blokkeres.
    11'
    Langt Start-kast. Lowe header utenfor.
    11'
    Ramsland rives i bakken av Salquist. Takk for sist, der altså. Frispark midt på banen.
    13'
    Prøver seg med en innøvd variant, Start. Det funker ikke... men de vinner en corner til slutt.
    14'
    Corneren tas kjapt, og skuddet fra 19-20 meter blokkeres.
    15'
    Det bølger frem og tilbake. Krogstad ser han har Lehne Olsen inne i feltet, men får ikke frem pasningen.
    15'
    Heading like over! Lehne Olsen er høyest på en corner, og han setter ballen rett over tverrliggeren. Nære!
    16'
    Holder seg til håndleddet etter den situasjonen, Lehne Olsen.
    16'
    Lowe ligger også nede for Start... og det er faktisk kritisk for Start, for han må av banen før han kan fortsette. Og det er corner til LSK.
    17'
    Salquist klatrer seg til topps, og header på mål, men får frispark imot.
    18'
    Ødemarksbakken spilles fri til venstre. Han prøver å slå inn tidlig, men ballen går rett i beina til en Start-spiller.
    21'
    Sigurdarson sender Gustafsson ut i pølseboden, men innlegget går rett i blokka.
    23'
    Start kommer. Skaanes mister litt kontroll på kula på vei inn i boksen, og ballen går inn til Maric.
    24'
    Lillestrøm triller ball på midten. Foreløpig har ingen av lagene tatt noe grep om kampen.
    26'
    Simen Rafn kommer til innlegg fra høyre. Går over Ødemarksbakken der inne.
    27'
    Mål for Lillestrøm!
    Start 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Daniel Gustafsson
    Målgivende: Thomas Lehne Olsen
    Gustafsson sender bortefansen til himmels! Svensken spilles fri av Thomas Lehne Olsen. Han tar to touch, runder Deumeland, og triller inn 1-0! Det er en meget smart og god pasning av Lehne Olsen, og like bra omsatt av Gustafsson. Drømmestart for Tom Nordlie.
    28'
    Kjemperedning av Maric! Det er Ramsland som spilles gjennom, og spissen prøver å kippe ballen over en rusende Maric. Han vipper opp høyrehånda, og redder!
    32'
    Ramsland lager frispark i angrep, igjen.
    36'
    Start-corner går gjennom hele feltet.
    38'
    Lillestrøm-frispark inne på halvdelen til Start. Løftes inn i boksen, og Lowe stanger unna.
    41'
    Start med ny corner. Godt slått, men LSK får klarert.
    43'
    Ødemarksbakken på høyresiden. Slår et innlegg over alt og alle.
    44'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Langt Start-kast faller ned inne i femmeteren. LSK får den unna til slutt.
    45'+1
    Aremu med en heftig takling på Krogstad. Rett på ball.
    45'+2
    Lehne Olsen prøver å kopiere suksessen, og slår en løpeball mot Gustafsson. Denne gangen henger Start med.
    45'+3
    Det står 0-1 etter 45 minutter, og Tom Nordlie har fått en drømmestart på LSK-comebacket. Daniel Gustafsson sto for scoringen.
    Da er vi i gang igjen i Kristiansand.
    46'
    Lillestrøm banker unna en farlig Start-corner.
    47'
    Start-frispark i innleggsposisjon.
    48'
    Går for skuddet, Sigurdarson. Den holder Maric.
    48'
    Gustafsson vinner tilbake en ball på midten, og blir holdt igjen av Robstad. Soleklart frispark.
    50'
    Straffe til Start! Salquist river ned Ramsland. Han faller veldig lett, Ramsland, men Kjensli er sikker i sin sak.
    53'
    Start scorer på straffe!
    Start 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Aron Sigurdarson
    Aron Sigurdarson bredsider den ned i venstre hjørne! Maric går feil vei. 1-1!
    54'
    LSK-frispark ute til høyre.
    56'
    Krogstad bøyer den inn. Start klarerer.
    56'
    Maric får seg en trøkk. Holder seg til ansiktet. LSK-keeperen får behandling ute på kunstgresset.
    59'
    Start-frispark langt inne på LSKs halvdel nå.
    64'
    Markovic løfter inn. Ender med Start-corner.
    65'
    Corneren stusses videre ut på andre siden av Salquist.
    65'
    Corneren fra den andre siden klareres på bakerste stolpe.
    66'
    Mål for Start!
    Start 2 - 1 Lillestrøm
    Målgivende: Eirik Wichne
    For en tabbe av Maric! Aron Sigurdarson skjærer inn fra venstre, og skyter ned i venstre hjørne. Marko Maric er nede og har hånda på den, men han klarer rett og slett ikke stramme håndleddet nok til å stoppe ballen. Den bare feier gjennom, og triller inn i nettet!
    69'
    Ødemarksbakken ligger nede.
    71'
    Oppe igjen nå, men han har tydelig vondt.
    73'
    Maric gjør det godt igjen! Enorm redning! Markovic tråkler seg gjennom, og avslutter fra ti meters hold. Sisteskansen reagerer lynraskt, og redder.
    73'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Erik Brenden
    Ut: Kristoffer Ødemarksbakken
    Ødemarksbakken må ut.
    74'
    Gult kort til Start
    Aron Sigurdarson
    Lager frispark på egen halvdel.
    74'
    Ballen faller ned inne i boksen etter frisparket, og Brenden tupper ballen utenfor!
    75'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Kevin Kabran
    Ut: Kasper Skaanes
    78'
    Inn: Aleksander Melgalvis
    Ut: Daniel Gustafsson
    79'
    Lehne Olsen stryker stolpen! Det en enorm Lillestrøm-sjanse. Spissen får avsluttet feilvendt, og Deumeland henger ikke med. Ballen går noen millimeter på utsiden av lengste stolpe.
    81'
    Lang ball mot Lehne Olsen, men Damion Lowe bruker kroppen og skjermer ballen ut.
    83'
    Vanvittig sjanse for Start! Sigurdarson kommer alene med Maric, men velger å forsøke å lobbe ballen over LSK-keeperen. Svakt utført!
    85'
    I stolpen! Utrolig at ballen ikke går i mål! Erik Brenden får avsluttet skrått fra venstre, men ballen går i stolpen. Mathew følger opp på returen, men blir blokkert. Deretter er det Rafn som tupper ballen ut.
    86'
    Inn: Mathias Bringaker
    Ut: Martin Ramsland
    Rent spissbytte. Bruker litt tid.
    87'
    Start-keeper Deumeland har heller ikke dårlig tid nå.
    87'
    LSK vinner en corner fra høyre.
    88'
    Sigurdarson halter litt.
    88'
    Inn: Sheriff Sinyan
    Ut: Joonas Tamm
    Trolig en skade på Lillestrøm-stopperen.
    88'
    Gult kort til Lillestrøm
    Ifeanyi Mathew
    Stopper en overgang.
    89'
    Tikker mot full tid.
    90'
    Det legges til fem minutter på Sør Arena.
    90'+1
    Robstad får seg en smell. Tiden går.
    90'+1
    Start får en corner fra venstre.
    90'+2
    Inn: Adnan Hadzic
    Ut: Aron Sigurdarson
    90'+3
    Maric plukker corneren.
    90'+3
    Sheriff Sinyan setter inn en hard takling.
    90'+4
    Tiden begynner å løpe ut for Lillestrøm, som fremdeles har 90 minutter på Åråsen å gjøre det på.
    90'+4
    Start bruker veldig lang tid på hver eneste faste situasjon nå. Ser ut til å være fornøyd med 2-1-seier her.
    90'+5
    Start får frispark nede ved dødlinjen.
    90'+5
    Aleksander Melgalvis
    90'+5
    Fryktelig slått, med mindre det var et forsøk på å treffe cornerflagget. Femmeter.
    90'+6
    Lillestrøm får et frispark midt på banen.
    90'+6
    Ser ut som LSK vil bruke denne muligheten til å flytte opp.
    90'+6
    Tar den kort og så blir den blokkert.
    90'+6
    Kampen er over! Start vinner 2-1 og har et brukbart utgangspunkt før returen på Åråsen.