1'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Stade Maurice Dufrasne, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.
    4'
    Samuel Bastien
    Standard Liege angriper. Samuel Bastien får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til Standard Liege.
    9'
    KRC Genk angriper på Stade Maurice Dufrasne. Paul Onuachu header utenfor.
    11'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    12'
    Theo Bongonda
    Theo Bongonda (KRC Genk) kommer seg fri på Stade Maurice Dufrasne, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    13'
    Sjanse til KRC Genk! Paul Onuachu er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Lawrence Visser tildeler Standard Liege en corner. Hugo Siquet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Standard Liege like utenfor KRC Genk-området.
    17'
    Hugo Siquet
    Standard Liege angriper, men avslutningen til Hugo Siquet går utenfor.
    17'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    18'
    Mujaid Sadick
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Mujaid Sadick avslutter utenfor.
    18'
    Målsjanse! Theo Bongonda (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Jackson Muleka
    Standard Liege fosser forover og Jackson Muleka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    20'
    Frispark KRC Genk.
    24'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Målsjanse til KRC Genk! Theo Bongonda treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    I Liege slår Hugo Siquet en corner fra høyre.
    31'
    31'
    I Liege har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Gult kort til Standard Liege
    Moussa Sissako
    Moussa Sissako (Standard Liege) får et gult kort av dommer Lawrence Visser.
    32'
    36'
    Samuel Bastien vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Samuel Bastien ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Liege.
    38'
    Dommer Lawrence Visser venter med å sette i gang spillet fordi Kostas Laifis ligger nede.
    40'
    Kostas Laifis er tilbake i kampen igjen.
    41'
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Angelo Preciado (KRC Genk) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Angelo Preciado er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Maurice Dufrasne.
    45'
    45'+1
    Standard Liege fosser fremover, men Lawrence Visser blåser for offside på Stade Maurice Dufrasne.
    45'+2
    Jackson Muleka (Standard Liege) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KRC Genk.
    46'
    Junya Ito
    KRC Genk angriper. Junya Ito får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Sjanse i Liege! Jackson Muleka (Standard Liege) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    50'
    50'
    50'
    54'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Standard Liege.
    56'
    Gult kort til Genk
    Bryan Heynen
    Dommeren gir Bryan Heynen (KRC Genk) et gult kort.
    56'
    I Liege slår Nicolas Gavory en corner fra venstre.
    58'
    Klauss
    Standard Liege angriper på Stade Maurice Dufrasne, men Klauss header utenfor.
    58'
    Målsjanse på Stade Maurice Dufrasne! Bryan Heynen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Gojko Cimirot
    Standard Liege angriper i Liege. Gojko Cimirot fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Paul Onuachu
    KRC Genk bytter ut Paul Onuachu med Cyriel Dessers. Dette er det første byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    62'
    Patrik Hrosovsky
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Patrik Hrosovsky avslutter utenfor.
    63'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Liege fordi Jackson Muleka får behandling for en skade på banen.
    66'
    Standard Liege slipper å klare seg uten Jackson Muleka som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    69'
    Mål for Standard Liege!
    Standard Liege 1 - 0 Genk
    Mål: Konstantinos Laifis
    Målgivende: Hugo Siquet
    Mål! Kostas Laifis (Standard Liege) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Stade Maurice Dufrasne. Flott spill fra Hugo Siquet før målet.
    69'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Denis Dragus
    Ut: Jackson Muleka
    Jackson Muleka, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Denis Dragus kommer inn for Standard Liege.
    70'
    Inn: Joseph Paintsil
    Ut: Junya Ito
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Joseph Paintsil, mens Junya Ito tar plass på benken.
    71'
    Klauss
    Standard Liege fosser forover og Klauss fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Klauss
    Målsjanse! Klauss (Standard Liege) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Collins Fai
    Ut: Hugo Siquet
    Hugo Siquet (Standard Liege) erstattes av Collins Fai.
    74'
    Inn: Eden Shamir
    Ut: Gojko Cimirot
    Mbaye Leye gjør dagens tredje bytte i Liege, når han tar ut Gojko Cimirot og setter inn Eden Shamir.
    74'
    Nicolas Gavory (Standard Liege) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    79'
    Klauss
    Standard Liege angriper på Stade Maurice Dufrasne. Klauss header utenfor.
    79'
    Inn: Olivier Dumont
    Ut: Klauss
    Mbaye Leye (Standard Liege) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Olivier Dumont erstatter Klauss.
    80'
    81'
    84'
    87'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Angelo Preciado
    Bytte for KRC Genk. Bastien Toma kommer inn for Angelo Preciado på Stade Maurice Dufrasne.
    87'
    Joseph Paintsil
    Joseph Paintsil (KRC Genk) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Maurice Dufrasne.
    87'
    Inn: Carel Eiting
    Ut: Patrik Hrosovsky
    Bytte for KRC Genk. Carel Eiting kommer inn for Patrik Hrosovsky på Stade Maurice Dufrasne.
    87'
    Collins Fai (Standard Liege) slår en corner fra høyre side på Stade Maurice Dufrasne.
    90'
    Collins Fai (Standard Liege) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.