Ajorque30' (Str.)
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Reims.
    Gult kort til Strasbourg
    Habib Diallo
    Habib Diallo (RC Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    3'
    Hjørnespark til Stade Reims
    4'
    4'
    I Reims har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Habib Diallo (RC Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Nathanael Mbuku
    Stade Reims angriper i Reims. Nathanael Mbuku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    16'
    Frispark til RC Strasbourg Alsace på halvdelen til Stade Reims.
    17'
    Fode Doucoure
    Målsjanse på Stade Auguste Delaune! Fode Doucoure fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Thomas Foket
    Stade Reims avanserer forover i Reims. Thomas Foket avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark Stade Reims.
    21'
    Strasbourg scorer selvmål!
    Stade Reims 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Bingourou Kamara
    Mål! Bingourou Kamara gir Stade Reims ledelsen 1-0 i Reims.
    22'
    Kaj Sierhuis
    Stade Reims angriper i Reims. Kaj Sierhuis fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Mål for Stade Reims!
    Stade Reims 2 - 0 Strasbourg
    Mål: Wout Faes
    Målgivende: Valon Berisha
    Stade Reims øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Wout Faes. Flott spill fra Valon Berisha før målet.
    26'
    Valon Berisha (Stade Reims) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    26'
    Valon Berisha (Stade Reims) løfter inn en corner fra høyre på Stade Auguste Delaune.
    26'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og RC Strasbourg Alsace får straffe av Eric Wattellier på Stade Auguste Delaune.
    29'
    Strasbourg scorer på straffe!
    Stade Reims 2 - 1 Strasbourg
    Mål: Ludovic Ajorque
    Ludovic Ajorque banker inn et straffespark på Stade Auguste Delaune og reduserer dermed til 2-1 for RC Strasbourg Alsace.
    30'
    Marshall Munetsi
    Marshall Munetsi (Stade Reims) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    37'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    46'
    48'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace.
    49'
    RC Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Jean-Ricner Bellegarde
    Jeanricner Bellegarde (RC Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men klarer ikke å score.
    51'
    53'
    I Reims har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Frispark for RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    56'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    58'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Adrien Thomasson
    Ut: Lionel Carole
    Lionel Carole (RC Strasbourg Alsace) erstattes av Adrien Thomasson.
    58'
    I Reims slår Jeanricner Bellegarde en corner fra venstre.
    62'
    63'
    Sjanse til RC Strasbourg Alsace! Jeanricner Bellegarde er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Moussa Doumbia
    Ut: Mathieu Cafaro
    Stade Reims gjør sitt første bytte. Mathieu Cafaro erstattes av Moussa Doumbia.
    66'
    Inn: El Bilal Toure
    Ut: Kaj Sierhuis
    Stade Reims bytter ut Kaj Sierhuis med El Bilal Toure.
    66'
    Sanjin Prcic
    Sanjin Prcic (RC Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Moussa Doumbia
    Moussa Doumbia (Stade Reims) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Jeanricner Bellegarde (RC Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade Auguste Delaune.
    70'
    70'
    Frispark til Stade Reims på halvdelen til RC Strasbourg Alsace.
    73'
    Dommeren gir Sanjin Prcic (RC Strasbourg Alsace) et gult kort.
    73'
    Inn: Lucien Kevin Zohi
    Ut: Ibrahima Sissoko
    Thierry Laurey gjør dagens andre bytte i Reims, når han tar ut Ibrahima Sissoko og setter inn Lucien Kevin Zohi.
    76'
    Inn: Majeed Waris
    Ut: Sanjin Prcic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Strasbourg Alsace. Inn kommer Majeed Waris, mens Sanjin Prcic tar plass på benken.
    76'
    Boulaye Dia
    Stade Reims fosser forover og Boulaye Dia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Nathanael Mbuku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Reims. Inn kommer Dereck Kutesa, mens Nathanael Mbuku tar plass på benken.
    78'
    83'
    RC Strasbourg Alsace angriper. Habib Diallo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    83'
    86'
    Inn: Mouhamadou Drammeh
    Ut: Boulaye Dia
    Stade Reims bytter ut Boulaye Dia med Mouhamadou Drammeh.
    87'
    89'
    90'+3
    Eric Wattellier tildeler RC Strasbourg Alsace en corner. Jeanricner Bellegarde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.