0-1
0-2
    Den første omgangen er nå i gang.
    Valon Berisha (Stade Reims) slår en corner fra venstre side på Stade Auguste Delaune.
    5'
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    6'
    I Reims slår Valon Berisha en corner fra venstre.
    8'
    Xavier Chavalerin
    Xavier Chavalerin (Stade Reims) avanserer forover på Stade Auguste Delaune. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Stade Reims 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Mauro Icardi
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Mål! Paris Saint-Germain FC tar ledelsen 0-1 ved Mauro Icardi. Flott spill fra Kylian Mbappe før målet.
    9'
    Julian Draxler
    Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Ruddy Buquet tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Neymar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Mauro Icardi
    Mauro Icardi (Paris Saint-Germain FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Angel Di Maria
    Paris Saint-Germain FC angriper i Reims. Angel Di Maria fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    I Reims slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    17'
    Mauro Icardi (Paris Saint-Germain FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    17'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    21'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    28'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    31'
    Stade Reims fosser fremover, men Ruddy Buquet blåser for offside på Stade Auguste Delaune.
    32'
    I Reims har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Stade Reims
    Moreto Cassama
    Dommer Ruddy Buquet viser Moreto Cassama (Stade Reims) det gule kortet.
    35'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    36'
    Marquinhos
    Målsjanse til Paris Saint-Germain FC! Marquinhos treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    37'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men klarer ikke å score.
    39'
    Ruddy Buquet tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    41'
    Nathanael Mbuku
    Sjanse i Reims! Nathanael Mbuku (Stade Reims) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Reims. Neymar avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Frispark til Stade Reims på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    44'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Leandro Paredes
    Målsjanse på Stade Auguste Delaune! Leandro Paredes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    51'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Auguste Delaune.
    57'
    El Bilal Toure ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Boulaye Dia
    Ut: Anastasios Donis
    David Guion (Stade Reims) gjør sitt første bytte for dagen. Boulaye Dia erstatter Anastasios Donis.
    58'
    El Bilal Toure er tilbake i kampen igjen.
    59'
    Neymar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    59'
    Boulaye Dia
    Boulaye Dia skyter i stolpen! Nære på for Stade Reims.
    61'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Angel Di Maria går utenfor.
    61'
    Stade Reims angriper i Reims. Nathanael Mbuku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Stade Reims 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål! Paris Saint-Germain FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Mauro Icardi på Stade Auguste Delaune. Kylian Mbappe sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Målet til Paris Saint-Germain sjekkes av VAR
    64'
    Målet til Paris Saint-Germain blir stående
    66'
    Inn: Arber Zeneli
    Ut: Nathanael Mbuku
    David Guion gjør dagens tredje bytte i Reims, når han tar ut Nathanael Mbuku og setter inn Arber Zeneli.
    66'
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: El Bilal Toure
    El Bilal Toure, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Dereck Kutesa kommer inn for Stade Reims.
    66'
    Kylian Mbappe
    Målsjanse på Stade Auguste Delaune! Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    Boulaye Dia
    Målsjanse! Boulaye Dia (Stade Reims) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Julian Draxler
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt første bytte. Julian Draxler erstattes av Ander Herrera.
    68'
    Inn: Marco Verratti
    Ut: Leandro Paredes
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Leandro Paredes med Marco Verratti. Dette er det andre byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    68'
    Hjørnespark til Stade Reims
    69'
    Arber Zeneli
    Arber Zeneli (Stade Reims) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men klarer ikke å score.
    70'
    72'
    73'
    Thomas Foket
    Dommeren gir Thomas Foket (Stade Reims) et gult kort.
    73'
    Marquinhos
    Paris Saint-Germain FC angriper på Stade Auguste Delaune. Marquinhos header utenfor.
    74'
    76'
    Inn: Kays Ruiz Atil
    Ut: Angel Di Maria
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Kays Ruiz Atil kommer inn for Angel Di Maria på Stade Auguste Delaune.
    78'
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Mauro Icardi
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Pablo Sarabia kommer inn for Mauro Icardi på Stade Auguste Delaune.
    78'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Stade Auguste Delaune.
    78'
    78'
    Inn: Fraser Hornby
    Ut: Moreto Cassama
    Moreto Cassama (Stade Reims) erstattes av Fraser Hornby.
    81'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Reims. Kylian Mbappe fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Skudd utenfor mål, Stade Reims
    84'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Presnel Kimpembe
    Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Abdou Diallo erstatter Presnel Kimpembe.
    85'
    85'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Reims.
    86'
    88'
    Pablo Sarabia
    Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Paris Saint-Germain FC fosser forover og Pablo Sarabia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.