Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Reims.
    7'
    Frispark i en god posisjon for Stade Reims!
    9'
    Valentin Atangana Edoa
    Valentin Atangana Edoa (Stade Reims) avanserer forover på Stade Auguste Delaune. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Stade Reims
    Sergio Akieme
    Sergio Akieme (Stade Reims) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    12'
    Mohamed-Ali Cho
    Mohamed-Ali Cho (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    18'
    Marshall Munetsi
    Sjanse! Stade Reims avanserer forover, men Marshall Munetsi avslutter utenfor.
    19'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    19'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Eric Wattellier tildeler OGC Nice en corner. Jeremie Boga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Jeremie Boga (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    22'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til OGC Nice like utenfor Stade Reims-området.
    23'
    Jeremie Boga
    OGC Nice angriper i Reims. Jeremie Boga avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Hicham Boudaoui
    Målsjanse til OGC Nice! Hicham Boudaoui treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Melvin Bard
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Melvin Bard går utenfor.
    27'
    Skudd på mål, OGC Nice
    28'
    28'
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside på Stade Auguste Delaune.
    28'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Stade Reims.
    29'
    Skudd utenfor mål, OGC Nice
    31'
    32'
    I Reims har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Skudd utenfor mål, Stade Reims
    36'
    Joseph Okumu
    Dommeren gir Joseph Okumu (Stade Reims) et gult kort.
    39'
    39'
    Jeremie Boga (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Stade Auguste Delaune.
    41'
    I Reims slår Mohamed-Ali Cho en corner fra venstre.
    41'
    Jeremie Boga (OGC Nice) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Reims fordi Yehvann Diouf får behandling for en skade på banen.
    43'
    Yehvann Diouf er tilbake på banen igjen.
    43'
    Målsjanse! Jeremie Boga (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    48'
    49'
    50'
    Gult kort til OGC Nice
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Frispark til Stade Reims på halvdelen til OGC Nice.
    53'
    55'
    57'
    Frispark Stade Reims.
    59'
    60'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Evann Guessand, mens Mohamed-Ali Cho tar plass på benken.
    61'
    61'
    Dommer Eric Wattellier venter med å sette i gang spillet fordi Pablo Rosario ligger nede.
    62'
    63'
    Pablo Rosario er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Auguste Delaune.
    63'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Keito Nakamura
    Ut: Valentin Atangana Edoa
    William Still (Stade Reims) gjør sitt første bytte for dagen. Keito Nakamura erstatter Valentin Atangana Edoa.
    63'
    Inn: Thibault De Smet
    Ut: Sergio Akieme
    Sergio Akieme (Stade Reims) erstattes av Thibault De Smet.
    63'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Reims er nær straffområde.
    65'
    67'
    69'
    Inn: Amadou Kone
    Ut: Amir Richardson
    Stade Reims bytter ut Amir Richardson med Amadou Kone.
    72'
    Junya Ito (Stade Reims) løfter inn en corner fra høyre på Stade Auguste Delaune.
    72'
    Oumar Diakite
    Stade Reims angriper. Oumar Diakite får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til OGC Nice.
    75'
    Thibault De Smet
    Thibault De Smet (Stade Reims) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men klarer ikke å score.
    77'
    Eric Wattellier tildeler Stade Reims en corner. Junya Ito sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.