Kampen er i gang på Stade Auguste Delaune.
    2'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    2'
    Thomas Foket
    Stade Reims avanserer forover i Reims. Thomas Foket avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Reims.
    12'
    Gult kort til Stade Reims
    Thomas Foket (Stade Reims) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Stade Reims.
    15'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Reims like utenfor FC Nantes-området.
    16'
    Dommer Eric Wattellier venter med å sette i gang spillet fordi N'Dri Philippe Koffi ligger nede.
    18'
    Stade Reims slipper å klare seg uten N'Dri Philippe Koffi som kommer tilbake på banen igjen.
    20'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    22'
    Alban Lafont ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    Alban Lafont er tilbake i kampen igjen.
    23'
    I Reims har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    25'
    Skade: Stade Reims
    25'
    Gult kort til FC Nantes
    Moses Simon
    Moses Simon (FC Nantes) får et gult kort av dommer Eric Wattellier.
    25'
    Tilbake fra skade: Stade Reims
    27'
    En av Stade Reimss spillere blir avblåst for offside på Stade Auguste Delaune.
    30'
    Skudd på mål, Stade Reims
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Reims fordi Wylan Cyprien får behandling for en skade på banen.
    33'
    Wylan Cyprien er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    39'
    I Reims slår Moses Simon en corner fra venstre.
    41'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    43'
    43'
    Wylan Cyprien (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    45'
    Moses Simon
    FC Nantes angriper på Stade Auguste Delaune, men Moses Simon header utenfor.
    45'
    Eric Wattellier tildeler FC Nantes en corner. Wylan Cyprien sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Moses Simon (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    45'+3
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Alexis Flips
    Ut: Mitchell Van Bergen
    Oscar Garcia (Stade Reims) gjør sitt første bytte for dagen. Alexis Flips erstatter Mitchell Van Bergen.
    46'
    Frispark FC Nantes.
    47'
    48'
    I Reims slår Alexis Flips en corner fra høyre.
    49'
    Alexis Flips (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    49'
    Skudd utenfor mål, Stade Reims
    50'
    Alexis Flips (Stade Reims) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    51'
    Mål for Stade Reims!
    Stade Reims 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Thomas Foket
    Målgivende: Alexis Flips
    Mål! Stade Reims tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Thomas Foket. Alexis Flips var nest sist på ballen.
    51'
    Marshall Munetsi
    Marshall Munetsi (Stade Reims) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    53'
    55'
    60'
    Spillet på Stade Auguste Delaune er stoppet midlertidig fordi Andrew Gravillon ligger nede.
    60'
    Andrew Gravillon kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Auguste Delaune.
    61'
    Mål for FC Nantes!
    Stade Reims 1 - 1 FC Nantes
    Mål: Moses Simon
    Mål! bortelag utligner ved Moses Simon. Stillingen er nå 1-1.
    62'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Willem Geubbels
    Ut: Wylan Cyprien
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Willem Geubbels, mens Wylan Cyprien tar plass på benken.
    63'
    Eric Wattellier tildeler FC Nantes en corner. Sebastien Corchia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    65'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Reims.
    66'
    67'
    Willem Geubbels
    FC Nantes angriper og Willem Geubbels får avsluttet. Headingen treffer ikke Stade Reims-målet.
    69'
    Inn: Hugo Ekitike
    Ut: N'Dri Philippe Koffi
    Stade Reims gjør sitt andre bytte. N'Dri Philippe Koffi erstattes av Hugo Ekitike.
    70'
    Inn: Moreto Cassama
    Ut: Thomas Foket
    Oscar Garcia gjør dagens tredje bytte i Reims, når han tar ut Thomas Foket og setter inn Moreto Cassama.
    70'
    Inn: Nathanael Mbuku
    Ut: Azor Matusiwa
    Stade Reims bytter ut Azor Matusiwa med Nathanael Mbuku. Dette er det fjerde byttet som Oscar Garcia gjør i dagens kamp.
    71'
    Stade Reims 2 - 1 FC Nantes
    Mål: Hugo Ekitike
    Stade Reims leder 2-1 etter en scoring av Hugo Ekitike. Flott spill fra Alexis Flips før målet.
    72'
    FC Nantes angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Nantes.
    74'
    76'
    76'
    Stade Reims 3 - 1 FC Nantes
    Mål! Stade Reims øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Hugo Ekitike på Stade Auguste Delaune.