Frispark til Stade Reims på halvdelen til FC Metz.
    I Reims har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Stade Reims!
    Stade Reims 1 - 0 FC Metz
    Mål: Oumar Diakite
    Målgivende: Reda Khadra
    Oumar Diakite setter ballen i nettet og Stade Reims leder nå 1-0. Reda Khadra sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    6'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Stade Reims en corner. Thibault De Smet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    13'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Reims.
    13'
    Mål for FC Metz!
    Stade Reims 1 - 1 FC Metz
    Mål: Arthur Atta
    Målgivende: Kevin Van Den Kerkhof
    Arthur Atta scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Kevin Van Den Kerkhof før målet.
    14'
    Oumar Diakite ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    16'
    Oumar Diakite er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Auguste Delaune.
    17'
    18'
    Gult kort til FC Metz
    Christophe Herelle
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj gir Christophe Herelle (FC Metz) et gult kort.
    20'
    Frisparket tildelt Stade Reims er farlig nær FC Metzs målområde.
    21'
    Gult kort til Stade Reims
    Junya Ito
    Dommeren gir Junya Ito (Stade Reims) et gult kort.
    21'
    Junya Ito (Stade Reims) slår en corner fra venstre side på Stade Auguste Delaune.
    23'
    Frispark FC Metz.
    24'
    I Reims slår Lamine Camara en corner fra høyre.
    26'
    Skudd på mål, Stade Reims
    28'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Mohammed Daramy
    Sjanse i Reims! Mohammed Daramy (Stade Reims) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Skudd utenfor mål, Stade Reims
    31'
    Spillet på Stade Auguste Delaune er stoppet midlertidig fordi Maxime Colin ligger nede.
    32'
    FC Metz slipper å klare seg uten Maxime Colin som kommer tilbake på banen i Reims.
    33'
    35'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Sadibou Sane
    Ut: Maxime Colin
    Laszlo Boloni (FC Metz) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Sadibou Sane erstatter Maxime Colin som sannsynligvis er skadet.
    35'
    I Reims har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Georges Mikautadze
    Målsjanse til FC Metz! Georges Mikautadze treffer mål, men keeper redder.
    37'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    39'
    Stade Reims angriper i Reims, men blir avblåst for offside.
    39'+4
    Frispark i en god posisjon for Stade Reims!
    42'
    Cheikh Sabaly
    Cheikh Tidiane Sabaly (FC Metz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Emmanuel Agbadou
    Emmanuel Agbadou (Stade Reims) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Matthieu Udol
    I Reims får Matthieu Udol (FC Metz) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    45'
    Frispark til FC Metz på halvdelen til Stade Reims.
    45'+2
    Hjørnespark til FC Metz
    48'
    FC Metz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Reims.
    49'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til FC Metz.
    51'
    Yunis Abdelhamid
    Yunis Abdelhamid (Stade Reims) får et gult kort av dommer Hakim Ben el Salem Hadj.
    51'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    52'
    55'
    Georges Mikautadze (FC Metz) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men klarer ikke å score.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Reims er nær straffområde.
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Stade Reims
    58'
    Ingen straffe til Stade Reims
    59'
    60'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Sergio Akieme
    Ut: Thibault De Smet
    Stade Reims bytter ut Thibault De Smet med Sergio Akieme. Dette er det første byttet som William Still gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Joseph Okumu
    Ut: Thomas Foket
    William Still gjør dagens andre bytte i Reims, når han tar ut Thomas Foket og setter inn Joseph Okumu.
    63'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Stade Reims en corner. Junya Ito sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Skudd på mål, FC Metz
    65'
    65'
    Lamine Camara (FC Metz) slår en corner fra venstre side på Stade Auguste Delaune.
    66'
    67'
    Joseph Okumu
    Joseph Okumu (Stade Reims) header utenfor.
    67'
    68'
    Junya Ito (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    71'
    Hjørnespark til Stade Reims
    71'
    I Reims slår Junya Ito en corner fra venstre.
    72'
    73'
    Marshall Munetsi
    Marshall Munetsi (Stade Reims) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Inn: Keito Nakamura
    Ut: Mohammed Daramy
    Bytte for Stade Reims. Keito Nakamura kommer inn for Mohammed Daramy på Stade Auguste Delaune.
    73'
    Georges Mikautadze (FC Metz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Auguste Delaune.
    74'
    Georges Mikautadze ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Reims.
    75'
    Sergio Akieme
    I Reims header Sergio Akieme (Stade Reims) mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    78'
    Målsjanse! Yunis Abdelhamid (Stade Reims) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    79'
    Stade Reims 2 - 1 FC Metz
    Mål: Junya Ito
    Mål! Stade Reims tar ledelsen 2-1 ved Junya Ito.
    79'
    81'
    81'
    82'
    Alexandre Oukidja
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj viser Alexandre Oukidja (FC Metz) det gule kortet.
    82'
    Oumar Diakite
    Oumar Diakite (Stade Reims) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Inn: Amadou Kone
    Ut: Valentin Atangana Edoa
    William Still (Stade Reims) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Amadou Kone erstatter Valentin Atangana Edoa.
    84'
    Inn: Ibou Sane
    Ut: Cheikh Sabaly
    Cheikh Tidiane Sabaly (FC Metz) erstattes av Ibou Sane.
    86'
    Inn: Ismael Traore
    Ut: Christophe Herelle
    FC Metz bytter ut Christophe Herelle med Ismael Traore. Dette er det tredje byttet som Laszlo Boloni gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Ablie Jallow
    Ut: Lamine Camara
    Laszlo Boloni (FC Metz) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ablie Jallow erstatter Lamine Camara.
    86'
    I Reims slår Ablie Jallow en corner fra venstre.
    86'
    Ismael Traore
    FC Metz avanserer forover og Ismael Traore kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    86'
    86'
    87'
    88'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til FC Metz like utenfor Stade Reims-området.
    89'
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Kevin Van Den Kerkhof
    FC Metz gjør sitt femte bytte. Kevin Van Den Kerkhof erstattes av Joel Asoro.
    89'
    90'+1
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    90'+1
    Ibou Sane
    Ibou Sane (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Auguste Delaune.
    90'+1
    90'+2
    Reda Khadra
    Stade Reims fosser forover og Reda Khadra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.