Stabæk: Robert Sandberg - Ronald Hernandez, Yaw-Ihle Amankwah, Andreas Hanche-Olsen, Jeppe Arctander Moe, Luc Kassi, Youssef Toutouh, Emil Bohinen, Tortol Lumanza, Ola Brynhildsen, Kasper Junker.
    Molde: Alex Craninx - Kristoffer Haraldseid, Vegard Forren, Martin Bjørnbak, Kristoffer Haugen, Fredrik Aursnes, Etzaz Hussain, Eirik Hestad, Magnus Wolff Eikrem, Leke James, Ohi Omoijuanfo.
    Molde har scoret minst to mål i syv strake eliteseriekamper
    Trond Ivar Døvle er dagens dommer.
    Med Bodø/Glimts uavgjort søndag kan Molde komme til å lede Eliteserien med fem poeng om de vinner over Stabæk.
    Stabæk gjør - som alltid - minst en endring fra forrige kamp. Denne gang er det Erling Knudtzon og inn med Ohi, som er tidligere Stabæk-helt.
    Stabæk har en veldig god hjemmestatistikk. De har ikke tapt på Nadderud siden 16. juni.
    Vadim Demidov er ikke i troppen til Stabæk mandag.
    Ronald Hernandez kommer inn som midtstopper. Andreas Hanche-Olsen blir hans makker. Luc Kassi komer inn for høyrekant for Sammy Skytte.
    Stabæk-seier mot Molde vil bety et langt steg bort fra nedrykksstriden. I så fall kommer de på lik poengsum som Vålerenga og Haugesund.
    - Jeg tror det blir en spennende match. Jeg føler at vi har hatt en bra kurve og at vi kan hamle opp med dem, sier Emil Bohinen til Eurosport.
    Det er scoret 3,5 mål i snitt i kampene mellom Stabæk og Molde, så dette kan bli en hyggelig kveld.
    Mikkel på syv år er kveldens Stabæk-maskot.
    Det er ganske tynt med folk på Nadderud.
    Molde vant 3-0 i Molde.
    1'
    Leke James litt nede etter en duell med Hanche-Olsen. Men han kommer seg opp.
    2'
    Kassi får lagt inn, men Molde får klarert.
    4'
    Både Moe og Jönsson er ute og oppildner sine spillere.
    4'
    Ohi får skutt i kamp med Hernandez. Men laaangt utenfor.
    5'
    Stabæk får til et bra angrep. Men det blir aldri noen virkelig sjanse foran Craninx. Først Kassi på hodet og så Moe er de som prøver seg.
    6'
    Stabæk forsvarer seg i 4-5-1. Brynhildsen blir en spiss nummer to når de angriper.
    8'
    Gult kort til Stabæk
    Luc Kassi
    Kassi for sen mot Haraldseid.
    8'
    Nok et innlegg fra Hernandez, men Molde får klarert ved Aursnes.
    10'
    Hussain legger inn - men rett i klypene på Stabæk-målvakten.
    11'
    Det har vært mange innlegg fra Stabæk til nå. Men Forren og Bjørnbak har stort sett tatt seg av det som har kommet.
    12'
    Vertene har imponert mer enn serielederen til nå. Men Molde trenger kanskje bare litt tid på å komme i gang?
    13'
    Eikrem skyter via en Stabæk-forsvarer til corner.
    13'
    Eikrem legger corneren. Molde får ikke noe ut av det.
    14'
    Molde har overtatt litt nå.
    16'
    Bjørnbak får klarert en lang ball mot Junker.
    17'
    Haraldseid legger inn - men Hernandez header ut.
    18'
    Hussain skyter, men lett match for Sandberg i Stabæk-målet.
    19'
    Stabæk-skudd ved Kassi - langt over.
    19'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Tortol Lumanza
    Lumanza trøstes idet han går ut. Sliter tydeligvis med et eller annet. Men Vetlesen er en bra erstatning.
    20'
    Junker vinner en duell med Bjørnbak, men innlegget blir for dårlig. Molde klarerer.
    21'
    Vetlesen skyter fra langt hold. Ballen skrur ikke så langt utenfor.
    23'
    Hestad legger inn - men en liggende Stabæk-forsvarer header til corner.
    23'
    Megasjanse for Molde. Sandberg er heldig at et "flipperspill" ikke ender med scoring. Vetlesen redder på streken etter Haugen-skudd.
    24'
    Nå handler det mer og mer om Molde her på Nadderud.
    26'
    Toutouh prøver å tråkle seg gjennom. Men det ender med utspark fra mål.
    28'
    Kassi skyter - men ikke i nærheten av å treffe innenfor ramma bak Craninx.
    29'
    Forren klarerer et Stabæk-frispark.
    32'
    Aursnes legger inn. Stabæk-forsvarer får - etter litt om og men -klarert ved Hanche-Olsen.
    33'
    Stabæk i en kjapp kontring, men det blir ingenting ut av det.
    35'
    Et Molde-innlegg ender hos Leke James, men han klarer ikke å få kontroll over ballen for å kunne avslutte.
    37'
    Molde vil ha corner, men dommeren peker på femmeteren.
    39'
    Gult kort til Molde
    Magnus Wolff Eikrem
    Eikrem mister ballen, og i et fortvilet forsøk på å vinne den tilbake, mener Døvle han fortjener gult kort for måten han stopper Kassi.
    39'
    Corner til Stabæk.
    41'
    Forren avklarer corneren med hodet.
    41'
    Kassi skyter - over. Et bedre forsøk enn de to forrige, men fortsatt "høg", som Ola Lunde ville ha sagt det.
    42'
    Hestad sitter nede og har vondt. Kommer seg på beina.
    42'
    Hestad prøver å treffe Eikrem på vei inn i feltet - men det mislykkes.
    43'
    Aursnes legger inn, Hanche-Olsen header ut - men rett i beina på en Molde-spiller.
    44'
    Ohi prøver å tråkle seg gjennom. Men heller ikke denne gang lykkes han.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Vetlesen skyter - men rett på Craninx. Dårlig utnytting av Stabæk.
    45'+1
    Leke James
    James pådrar seg et unødvendig gult kort etter å ha sparket ned Bohinen.
    45'+1
    Bra mulighet for Stabæk etter Toutouh-innlegg. Det ender med corner. Haugen klarer å holde Brynhildsen unna.
    47'
    Stabæk får frispark i god posisjon etter sterkt Bohinen-raid.
    50'
    Bohinen skyter selv. I tverrliggeren! Stabæks største mulighet i kampen.
    50'
    Nytt bra Stabæk-angrep. Hernandez-innlegg blir klarert.
    52'
    Veldig frisk start av Stabæk i 2. omgang.
    52'
    Mål for Molde!
    Stabæk 0 - 1 Molde
    Mål: Eirik Hestad
    Målgivende: Leke James
    Etter en kanonåpning av Stabæk, viser Molde sin styrke og tar ledelsen. Kanskje burde det ha vært frispark mot Leke James før målet. Han dytter vekk Hernandez før han legger ballen fint tilbake til Hestad.
    53'
    Det ble veldig stilt på Nadderud nå ...
    57'
    Kassi skyter -men over.
    58'
    Max-ekspert Tor Ole Skullerud mener Stabæk skulle hatt frispark forut for scoringen til Eirik Hestad.
    59'
    Amankwah går i ryggen på James. Frispark til Molde på midtbanen.
    60'
    Fine kombinasjoner fra Molde nå, men det stopper opp på siste tredelen.
    61'
    Brynhildsen prøver et skudd fra langt hold. Er bra trykk i det, men det går rett på keeper.
    66'
    Stor sjanse for Molde. Stabæk-forsvaret henger ikke med når Haugen kommer rundt på kant. Ohi setter innlegget høyt over mål.
    67'
    Haugen er på vei gjennom igjen. Nå blir han stoppet. Molde får innkast.
    68'
    Molde presser høyt, tvinger Stabæk-forsvaret til å slå langt.
    69'
    Stabæk 0 - 2 Molde
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Målgivende: Kristoffer Haugen
    Den er ferdig scoret. Igjen er det Haugen som er fri på kanten. Innlegget går forbi alt og alle, og på bakerste stolpe kan Ohi sette ballen enkelt i tomt mål.
    69'
    Den tidligere Stabæk-spilleren Ohi har nå 12 seriemål.
    73'
    Bohinen får seg en smell på et Stabæk-frispark. Er oppe igjen.
    74'
    Fredrik Aursnes
    Aursnes ber om å få kortet når han stopper en Stabæk-mulighet.
    75'
    Stabæk får frispark.
    76'
    Toutouh skyter fra langt hold. Det skuddet går like over.
    77'
    Inn: Oliver Edvardsen
    Ut: Luc Kassi
    77'
    Oliver Edvardsens første touch er med hodet. Headingen går rett på keeper.
    79'
    Ohi Omoijuanfo
    Ohi får gult kort for holding. Følger opp med å sparke ballen bort.
    80'
    Andre gule kort til Molde
    Gult + gult = rødt. Ikke noe hyggelig gjensyn med Nadderud for Ohi.
    80'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Fredrik Sjølstad
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    81'
    10 minutter etter at han scorer 2-0-målet på sin gamle hjemmebane blir altså Ohi utvist.
    82'
    Hugo Vetlesen
    83'
    Nå er det fullt kaos her på benkene. Det er en takling på Haugen som utlyser de voldsomme reaksjonene.
    84'
    - Langt over grensen, mener Skullerud om taklingen til Oliver.
    85'
    Yaw Amankwah
    85'
    Oliver Edvardsen
    85'
    Kristoffer Haugen
    85'
    Ser ut som Molde-assistent Trond Strande blir vist på tribunen for sin innblanding.
    86'
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Eirik Hestad
    87'
    Inn: Kosuke Kinoshita
    Ut: Ronald Hernández
    87'
    Dommer Døvle har ikke helt kontroll her ute...
    89'
    Stabæk kjører på, men Molde-forsvaret måker unna.
    89'
    Mål for Stabæk!
    Stabæk 1 - 2 Molde
    Mål: Ola Brynhildsen
    Målgivende: Emil Bohinen
    Bohinen gjør jo alt selv og krangler seg forbi Molde-forsvaret. Spiller fri Brynhildsen som setter inn reduseringen til venstre for keeper
    90'+1
    Det er lagt til seks minutter.
    90'+2
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Leke James
    90'+3
    For et drama! Brynhildsen setter inn nok et mål. Annulleres for offside. Tv-bildene gir assistenten rett.
    90'+4
    Kasper Junker
    90'+4
    Stabæk får frispark, sender alle i angrep.
    90'+5
    Amankwah i duell med Bjørnbak. Er så presset at headingen går langt over mål.
    90'+6
    Stabæk treffer stolpen. Det er innbytter Kinoshita som får en kjempesjanse til å utligne.