Brann(4-3-3): Leciejewski - Nouri, Acosta, Wormgoor, Kristiansen - Haugen, Heltne Nilsen, Barmen - Orry Larsen, Skålevik, Rolantsson.
    2'
    Mål for Stabæk!
    Stabæk 1 - 0 Brann
    Mål: Andreas Hanche-Olsen
    Unggutten sender hjemmelaget i ledelsen! I kjølvannet av corneren slås det inn i boks igjen. Ohi header inn til Hanche-Olsen, som skyter rett på Leciejewski på fem meter. På returen er han kontant og banker ballen i mål. 1-0 etter 90 sekunders spill!
    2'
    Reprisen ruller opp av scoringen. Var Hanche-Olsen i offside i det han fikk ball av Ohi? Uansett - en tidlig scoring sier vi ikke nei takk til!
    4'
    Ikke mye sambafotball på Nadderud for øyeblikket. Mye lange baller og få pasninger i laget.
    5'
    Rolantsson slår i bakrom til Skålevik. Mande har god kontroll og plukker.
    6'
    Fine kombinasjoner fra Stabæk. Gyasi tilbake til Vetlesen, som slipper til Lumanza på løp. Prøver å slå inn, men går via en Brann-spiller og til corner.
    7'
    Leciejewski bokser. Ender hos Brochmann på 20 meter. Han klinker til, men polakken henter seg inn og redder.
    8'
    Rolantsson slår inn fra venstre. Mande har kontroll og holder legget fra kantspilleren.
    10'
    Frispark til hjemmelaget i egen boks.
    12'
    Moe kjører karusell med Nouri før han slår inn. Forarbeidet er bedre enn legget, som går over alt og alle.
    14'
    Ohi tråkler seg nesten gjennom Brann-forsvaret, men bare nesten. Stoppes kontant på 17 meter.
    16'
    Langt kast fra Nouri. Spretter i boksen til Stabæk, men Sayouba bruker stemmen og roper unna vei. Plukker.
    17'
    Gyasi drar seg forbi Kristiansen og slår inn i boks, men der er Acosta og banker unna.
    18'
    Stabæk friske de første 20 minuttene. Brann har ikke skapt noe - sliter med å komme seg inn på Stabæks halvdel.
    19'
    Nesten for Brann! Nouri skyter et hardt innlegg inn i boks. Treffer Skålevik, som kriger til seg et hjørnespark.
    20'
    Heades over fra Orry Larsen.
    21'
    Orry Larsen kommer alene med Sayouba, men skuddet går ret på keeperen. Bra Brann-mulighet!
    23'
    I kjølvannet av corneren legges Heltne Nilsen i bakken av Lumanza. Frispark på 20 meter.
    24'
    Elendig fra Haugen. Først i muren, så skliende utenfor fra 20 meter.
    25'
    Brann trykker på nå. Stabæk litt mer baktunge de siste minuttene.
    28'
    Gyasi utfordrer før han slipper til Kassi, som skyter rett i Acosta. Roper på hands, men Hansen vinker spillet videre.
    30'
    Nesten for Wormgoor! Langt frispark slås inn i boks. Sayouba ut og rører, til slutt havner ballen hos stopper Wormgoor på 12 meter. Han banker ballen over på volley!
    31'
    Ikke alt for mye som har skjedd de siste minuttene, bortsett fra Wormgoor sin mulighet. Stabæk forsvarer seg bra, men har ikke skapt mye siden 1-0 etter to minutter.
    33'
    Kassi kommer helt alene med Leciejewski, men denne gangen er den polske sisteskansen med på notene og redder flott.
    36'
    Lumanza med en genial stikker gjennom til Ohi, som plutselig er alene med Leciejewski. I litt ubalanse skyter hjemmelagets nummer 99 et par meter over mål!
    39'
    Ohi på farta! Lumanza med nok en herlig stikker gjennom til Ohi, men fra skrått hold plukker Leciejewski.
    42'
    Skulle tro Stabæk hadde lest referatet. Etter at det ble skrevet at de ikke skapte noe, har de akkurat skapt tre store sjanser.
    43'
    Kassi slår inn. Wormgoor klarerer til corner.
    44'
    Flipperspill i Brann-boksen! Føsrt er det Brochmann som får ball på bakerste stolpe. Han skyter via en Brann-spiller, men Leciejewski redder mesterlig. Returen blir det ingenting av.
    44'
    45'
    46'
    Brann sparker i gang den andre omgangen!
    46'
    Hjemmelaget har ikke vunnet på Nadderud siden midten av april(!). Det er lenge. Skal det snu idag? Siste seier hjemme: 17.april mot Sarpsborg.
    49'
    Barmen lander stygt i duell med Skjønsberg. Frispark til Brann, som flytter opp mann.
    50'
    Legget fra Haugen er fryktelig svakt og klareres på 16-17 meter.
    50'
    Ohi prøver å flikke gjennom Brochmann med hælen, men forsøket er noe tamt og stoppes av Acosta.
    51'
    Kristiansen prøver å slå inn i boks. Går via Vetlesen også hos Skjønsberg, som banker ballen 100 meter ut av banen.
    52'
    Heltne Nilsen får headet på mål, men Stabæk får frispark fordi Acosta bruker Hanche-Olsen som klatrestativ.
    52'
    God ball fra Wormgoor til Barmen i bakrom, men sistnevnte er i offside.
    55'
    Brochmann med en smart pasning til Ohi, som prøver å dra av Nouri. God takling av backen. Corner.
    56'
    Svakt av Kassi. Over alt og alle.
    58'
    Stabæk 2 - 0 Brann
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Ohi øker for hjemmelaget! Kassi vinner ball på Branns halvdel. Ohi går og går, og banker til fra 20 meter. Spretter på fem meter, og den skal Leciejewski ha. Svakt av polakken, men det gjør ingenting: Stabæk leder 2-0!
    60'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Jakob Orlov
    Ut: Peter Orry Larsen
    61'
    Orlov drar seg inn i banen og slipper til Barmen, som skyter fra 20 meter. Himmelhøyt over!
    64'
    Der skal det stå 3-0! Stabæk kommer ute til venstre. Ender hos Brochmann som skyter, men det reddes såvidt av Wormgoor!
    66'
    Sayouba får en fingertupp på legget!
    68'
    Ballen havner hos Ohi på 14 meter. Han prøver å curle i lengste, men skuddet går et par meter utenfor.
    69'
    Dobbelredning i verdensklasse av Leciejewski! Herrejemeni. Først er det Gyasi som kommer alene med polakken, og det forsøket redder han greit. På returen skal Ohi bare bredside inn 3-0, men også der er Leciejewski!
    69'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Daniel Granli
    Ut: Raymond Gyasi
    73'
    Vetlesen slår inn i boks og søker Ohi, men legget er for svakt.
    73'
    Kvarter igjen nå. Blir fryktelig overrasket om Brann kommer tilbake i dette oppgjøret. De hadde en god periode etter Stabæks 1-0-scoring, før de siste fem minuttene av 1.omgang, ellers er det hjemmelaget som har vært best.
    76'
    Karadas gjør seg klar for å komme innpå.
    78'
    Acosta banker til fra distanse. Rett på Sayouba, som ikke har hatt all verden å gjøre.
    79'
    Inn: Torgeir Børven
    Ut: Steffen Lie Skålevik
    82'
    Inn: Azar Karadas
    Ut: Kristoffer Barmen
    82'
    Hjemmelaget kommer. Kassi prøver å stikke gjennom Granli, men det oppstår en misforståelse. Ballen triller ut over sidelinjen.
    84'
    Haugen slår inn i boks. Finner Heltne Nilsen på bakerste. Får en fot på ballen, men Sayouba har kontroll.
    86'
    Inn: Alex Nimely
    Ut: Luc Kassi
    Vært god i dag, Kassi!
    86'
    Stor Brann-mulighet! Lang ball og Karadas vinner i boks. Ender hos Børven på fem meter, men Moe er god og klarerer i siste liten!
    87'
    Over alt og alle.
    88'
    Karadas header inn i boks, men der er det ingen rødkledde. Virker svært resignerte nå, hjemmelaget.
    89'
    Skjer der da, Sayouba?! Får ball og skal skyte ut. Treffer Karadas i ryggen, men den går over mål. Det kunne gått ordentlig gærent!