Dommeren blåser i gang dagens kamp i Sint- Truiden.
    Ilombe Mboyo
    Ilombe Mboyo (St. Truidense VV) kommer seg fri på Staaien, men avslutningen går utenfor.
    1'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    5'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Omar Govea
    SV Zulte Waregem angriper. Omar Govea får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Yuma Suzuki
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) header ballen mot mål, men SV Zulte Waregem klarerer.
    9'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Jelle Vossen
    Sjanse i Sint- Truiden! Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) avanserer forover på Staaien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    11'
    Yuma Suzuki
    Yuma Suzuki skyter i stolpen! Nesten mål for St. Truidense VV.
    13'
    Jean-Luc Dompe
    Målsjanse på Staaien! Jean-Luc Dompe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    14'
    Sjanse til SV Zulte Waregem! Jelle Vossen er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    14'
    SV Zulte Waregems Gianni Bruno blåses av for offside på Staaien.
    17'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    20'
    Målet til St. Truidense sjekkes av VAR
    22'
    Målet til St. Truidense blir stående
    22'
    Yuma Suzuki
    St. Truidense VV avanserer forover på Staaien og Yuma Suzuki kommer til avslutning. Headingen blir klarert av SV Zulte Waregem.
    23'
    23'
    Christian Bruls
    Målsjanse til St. Truidense VV! Christian Bruls treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    23'
    St. Truidense VV angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til SV Zulte Waregem.
    28'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    30'
    33'
    I Sint- Truiden har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Daniel Opare
    Sjanse! SV Zulte Waregem avanserer forover, men Daniel Opare avslutter utenfor.
    35'
    35'
    Gult kort til SV Zulte Waregem
    Omar Govea
    Dommeren gir Omar Govea (SV Zulte Waregem) et gult kort.
    35'
    Offside! Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) er alene igjennom, men dommer Christof Dierick ser at linjemannen er oppe med flagget.
    37'
    I Sint- Truiden slår Christian Bruls en corner fra høyre.
    38'
    40'
    Yuma Suzuki
    St. Truidense VV avanserer forover og Yuma Suzuki kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    44'
    44'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) løfter inn en corner fra venstre på Staaien.
    45'
    Frispark SV Zulte Waregem.
    46'
    Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) slår en corner fra høyre side på Staaien.
    48'
    St. Truidense VV fosser forover og Christian Bruls fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    49'
    Omar Govea
    Sjanse til SV Zulte Waregem! Omar Govea er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    51'
    Mål for SV Zulte Waregem!
    St. Truidense 0 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Jean-Luc Dompe
    Målgivende: Ibrahima Seck
    Mål! SV Zulte Waregem tar ledelsen 0-1 ved Jean-Luc Dompe. Ibrahima Seck var nest sist på ballen.
    52'
    Christof Dierick tildeler St. Truidense VV en corner. Christian Bruls sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    St. Truidense 0 - 2 SV Zulte Waregem
    Mål: Gianni Bruno
    Mål! Gianni Bruno øker ledelsen til 0-2.
    55'
    57'
    Omar Govea
    Målsjanse! Omar Govea (SV Zulte Waregem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Liberato Cacace
    St. Truidense VV fosser forover og Liberato Cacace fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Christof Dierick tildeler St. Truidense VV en corner. Christian Bruls sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    66'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Jarne Steuckers
    Ut: Jorge Teixeira
    St. Truidense VV bytter ut Jorge Teixeira med Jarne Steuckers. Dette er det første byttet som Peter Maes gjør i dagens kamp.
    69'
    I Sint- Truiden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    70'
    Målet til St. Truidense blir annullert
    71'
    71'
    Mål for St. Truidense!
    St. Truidense 1 - 2 SV Zulte Waregem
    Mål: Yuma Suzuki
    Målgivende: Christian Bruls
    Mål! St. Truidense VV reduserer til 1-2 på Staaien. Yuma Suzuki raget høyest og headet ballen i mål. Christian Bruls sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Tomas Chory
    Ut: Jelle Vossen
    Francky Dury (SV Zulte Waregem) gjør sitt første bytte for dagen. Tomas Chory erstatter Jelle Vossen.
    74'
    76'
    St. Truidense VV avanserer forover i Sint- Truiden. Christian Bruls avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Ibrahima Seck
    Dommer Christof Dierick viser Ibrahima Seck (SV Zulte Waregem) det gule kortet.
    80'
    80'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) løfter inn en corner fra høyre på Staaien.
    82'
    Jarne Steuckers
    Jarne Steuckers (St. Truidense VV) kommer til en målsjanse på Staaien, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Facundo Colidio
    Ut: Christian Bruls
    Bytte for St. Truidense VV. Facundo Colidio kommer inn for Christian Bruls på Staaien.
    83'
    I Sint- Truiden slår Omar Govea en corner fra venstre.
    85'
    Olivier Deschacht
    Målsjanse til SV Zulte Waregem! Olivier Deschacht treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    86'
    87'
    Damien Marcq
    Damien Marcq (SV Zulte Waregem) mottar sitt første gule kort for dagen på Staaien.
    87'
    89'
    Inn: Ewoud Pletinckx
    Ut: Jean-Luc Dompe
    SV Zulte Waregem gjør sitt andre bytte. Jean-Luc Dompe erstattes av Ewoud Pletinckx.
    90'
    Frispark St. Truidense VV.
    90'
    Inn: Antoine Colassin
    Ut: Omar Govea
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Zulte Waregem. Inn kommer Antoine Colassin, mens Omar Govea tar plass på benken.