Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    Dommeren gir Benedikt Saller (SSV Jahn Regensburg) et gult kort.
    SSV Jahn Regensburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Regensburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Guido Winkmann signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    15'
    Hjørnespark til Werder Bremen
    17'
    Guido Winkmann signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg.
    20'
    Milot Rashica
    Werder Bremen fosser forover og Milot Rashica fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    SSV Jahn Regensburg, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    29'
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    29'
    34'
    Guido Winkmann tildeler Werder Bremen en corner. Ludwig Augustinsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Guido Winkmann tildeler Werder Bremen en corner. Ludwig Augustinsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    39'
    Andreas Albers
    Andreas Albers (SSV Jahn Regensburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til SSV Jahn Regensburg.
    45'
    Kevin Mohwald
    Werder Bremen angriper i Regensburg. Kevin Mohwald fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Milot Rashica (Werder Bremen) kommer til en målsjanse på Arena Regensburg, men klarer ikke å score.
    47'
    Spillerbytte - SSV Jahn Regensburg
    Inn: David Otto
    Ut: Charalambos Makridis
    Bytte for SSV Jahn Regensburg. David Otto kommer inn for Charalambos Makridis på Arena Regensburg.
    48'
    SSV Jahn Regensburg avanserer forover i Regensburg. Andreas Albers avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Frispark Werder Bremen.
    49'
    I Regensburg slår Ludwig Augustinsson en corner fra venstre.
    50'
    50'
    51'
    Mål for Werder Bremen!
    SSV Jahn Regensburg 0 - 1 Werder Bremen
    Mål: Yuya Osako
    Mål! Werder Bremen tar ledelsen 0-1 ved Yuya Osako.
    52'
    52'
    54'
    55'
    Josh Sargent
    Målsjanse til Werder Bremen! Josh Sargent treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Guido Winkmann signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark for SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    61'
    61'
    Scott Kennedy
    Scott Kennedy (SSV Jahn Regensburg) header ballen mot mål, men Werder Bremen klarerer.
    62'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Ludwig Augustinsson (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på Arena Regensburg.
    64'
    Werder Bremen angriper. Kevin Mohwald får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    66'
    Yuya Osako
    Werder Bremen fosser forover og Yuya Osako fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    Kevin Mohwald (Werder Bremen) slår en corner fra venstre side på Arena Regensburg.
    67'
    Yuya Osako
    Werder Bremen angriper og Yuya Osako får avsluttet. Headingen treffer ikke SSV Jahn Regensburg-målet.
    67'
    Hjørnespark til SSV Jahn Regensburg
    71'
    72'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Romano Schmid
    Ut: Milot Rashica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Werder Bremen. Inn kommer Romano Schmid, mens Milot Rashica tar plass på benken.
    73'
    Inn: Davie Selke
    Ut: Josh Sargent
    Werder Bremen bytter ut Josh Sargent med Davie Selke. Dette er det andre byttet som Florian Kohfeldt gjør i dagens kamp.
    73'
    Spillet på Arena Regensburg er stoppet midlertidig fordi Ludwig Augustinsson ligger nede.
    74'
    Inn: Felix Agu
    Ut: Ludwig Augustinsson
    Florian Kohfeldt (Werder Bremen) tar ut Ludwig Augustinsson som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Felix Agu.
    75'
    Inn: Albion Vrenezi
    Ut: Jann George
    Mersad Selimbegovic gjør dagens andre bytte i Regensburg, når han tar ut Jann George og setter inn Albion Vrenezi.
    76'
    Skudd på mål, SSV Jahn Regensburg
    77'
    77'
    Inn: Jan-Niklas Beste
    Ut: Benedikt Saller
    SSV Jahn Regensburg bytter ut Benedikt Saller med Jan-Niklas Beste.
    80'
    81'
    Frispark SSV Jahn Regensburg.
    83'
    Gult kort til Werder Bremen
    Felix Agu
    Felix Agu (Werder Bremen) pådrar seg et gult kort.
    83'
    85'
    85'
    Inn: Patrick Erras
    Ut: Yuya Osako
    Florian Kohfeldt (Werder Bremen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Patrick Erras erstatter Yuya Osako.
    86'
    Inn: Andre Becker
    Ut: Sebastian Stolze
    Mersad Selimbegovic gjør dagens fjerde bytte i Regensburg, når han tar ut Sebastian Stolze og setter inn Andre Becker.
    86'
    87'
    89'
    89'
    90'+1
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    Jan-Niklas Beste
    Sjanse! SSV Jahn Regensburg avanserer forover, men Jan-Niklas Beste avslutter utenfor.