Ricardo Esgaio (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    Offside! Matheus Reis (Sporting CP) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    Mål for Sporting!
    Sporting 1 - 0 Young Boys
    Mål: Viktor Gyokeres
    Målgivende: Trincao
    Mål! Viktor Gyokeres gir Sporting CP ledelsen 1-0 i Lisboa. Trincao sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til BSC Young Boys.
    17'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Ivan Kruzliak blåser for offside på Jose Alvalade.
    19'
    I Lisboa slår Marcus Edwards en corner fra høyre.
    22'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    24'
    Cedric Itten
    Cedric Itten (BSC Young Boys) avanserer forover på Jose Alvalade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    26'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    28'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til Sporting CP.
    32'
    Marcus Edwards (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    33'
    Daniel Braganca
    Daniel Braganca (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men klarer ikke å score.
    33'
    Frispark Sporting CP.
    35'
    En av Sporting CPs spillere blir avblåst for offside.
    35'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark BSC Young Boys.
    38'
    Viktor Gyokeres
    Sjanse i Lisboa! Viktor Gyokeres (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    43'
    Daniel Braganca (Sporting CP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Nuno Santos
    Ut: Goncalo Inacio
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt første bytte for dagen. Nuno Santos erstatter Goncalo Inacio.
    46'
    46'
    BSC Young Boys angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    Dommer Ivan Kruzliak venter med å sette i gang spillet fordi Antonio Adan ligger nede.
    48'
    48'
    Antonio Adan er tilbake på banen igjen.
    48'
    50'
    Straffe til Sporting
    55'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting
    56'
    Dommeren dømmer straffe til Sporting
    56'
    Sporting CP får straffe på Jose Alvalade. Viktor Gyokeres mislykkes med å sette den i mål!
    57'
    Målsjanse til Sporting CP! Daniel Braganca treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Ivan Kruzliak tildeler Sporting CP en corner. Marcus Edwards sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Ivan Kruzliak signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    60'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Lewin Blum
    Ut: Saidy Janko
    Bytte for BSC Young Boys. Lewin Blum kommer inn for Saidy Janko på Jose Alvalade.
    61'
    Inn: Noah Persson
    Ut: Jaouen Hadjam
    Raphael Wicky gjør dagens andre bytte i Lisboa, når han tar ut Jaouen Hadjam og setter inn Noah Persson.
    61'
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Cedric Itten
    BSC Young Boys bytter ut Cedric Itten med Silvere Ganvoula.
    61'
    Meschak Elia
    BSC Young Boys fosser forover og Meschak Elia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    62'
    Inn: Koba Koindredi
    Ut: Morten Hjulmand
    Morten Hjulmand (Sporting CP) erstattes av Koba Koindredi.
    63'
    Inn: Pedro Goncalves
    Ut: Trincao
    Sporting CP gjør sitt tredje bytte. Trincao erstattes av Pedro Goncalves.
    63'
    Målsjanse på Jose Alvalade! Daniel Braganca fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    64'
    Viktor Gyokeres (Sporting CP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Viktor Gyokeres (Sporting CP) vinkes av for offside i Lisboa.
    65'
    Offside! Darian Males (BSC Young Boys) er alene igjennom, men dommer Ivan Kruzliak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    66'
    67'
    Inn: Joel Mugisha
    Ut: Meschak Elia
    BSC Young Boys bytter ut Meschak Elia med Joel Mvuka. Dette er det fjerde byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    67'
    70'
    76'
    Skudd utenfor mål, Sporting
    76'
    78'
    Joel Monteiro
    BSC Young Boys avanserer forover i Lisboa. Joel Monteiro avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Inn: Lukasz Lakomy
    Ut: Sandro Lauper
    BSC Young Boys bytter ut Sandro Lauper med Lukasz Lakomy. Dette er det femte byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    78'
    Marcus Edwards (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    80'
    Matheus Reis
    Matheus Reis (Sporting CP) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Luis Neto
    Ut: Quaresma
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Luis Neto erstatter Quaresma.
    80'
    Sporting CP angriper. Viktor Gyokeres får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Straffe til Young Boys
    83'
    Silvere Ganvoula
    BSC Young Boys angriper i Lisboa. Silvere Ganvoula avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    VAR sjekker om det er straffe til Young Boys
    83'
    Dommeren dømmer straffe til Young Boys
    84'
    Young Boys scorer på straffe!
    Sporting 1 - 1 Young Boys
    Mål: Silvere Ganvoula
    Mål! bortelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Silvere Ganvoula.
    84'
    Inn: Ivan Fresneda Corraliza
    Ut: Ricardo Esgaio
    Bytte for Sporting CP. Ivan Fresneda Corraliza kommer inn for Ricardo Esgaio på Jose Alvalade.
    85'
    85'
    Gult kort til Young Boys
    Aurele Amenda
    Aurele Amenda (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    87'
    Lukasz Lakomy
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Lukasz Lakomy avslutter utenfor.
    88'
    90'
    90'+1
    Pedro Goncalves
    Pedro Goncalves (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men klarer ikke å score.
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Fabian Lustenberger
    Dommer Ivan Kruzliak viser Fabian Lustenberger (BSC Young Boys) det gule kortet.
    90'+4
    Sporting CP avanserer forover i Lisboa. Daniel Braganca avslutter, men treffer ikke mål.