Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Rui Costa signaliserer et frispark til Vitoria Guimarares på egen banehalvdel.
    4'
    Pedro Goncalves
    Pedro Goncalves (Sporting CP) avanserer forover på Jose Alvalade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Vitoria SC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Lisboa slår Pedro Goncalves en corner fra høyre.
    6'
    Pedro Porro
    Målsjanse på Jose Alvalade! Pedro Porro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    7'
    Frispark for Vitoria Guimarares på egen banehalvdel.
    8'
    Offside! Marcus Edwards (Vitoria Guimarares) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    9'
    Frisparket tildelt Vitoria Guimarares er farlig nær Sporting CPs målområde.
    10'
    Tomas Handel
    Vitoria Guimarares fosser forover og Tomas Handel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    14'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    18'
    Pablo Sarabia (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Jose Alvalade.
    19'
    Frispark Sporting CP.
    23'
    Gult kort til Vitoria SC
    Tiago Silva
    Dommer Rui Costa viser Tiago Silva (Vitoria Guimarares) det gule kortet.
    23'
    Rui Costa signaliserer et frispark til Sporting CP.
    24'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Toni Borevkovic
    Toni Borevkovic (Vitoria Guimarares) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    Offside! Matheus Reis (Sporting CP) er alene igjennom, men dommer Rui Costa ser at linjemannen er oppe med flagget.
    26'
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    27'
    Målet til Sporting blir annullert
    29'
    Sporting CPs Matheus Reis blåses av for offside på Jose Alvalade.
    29'
    Rui Costa tildeler Sporting CP en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Mål for Sporting!
    Sporting 1 - 0 Vitoria SC
    Mål: Sebastian Coates
    Målgivende: Pablo Sarabia
    Mål! Sebastian Coates (Sporting CP) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Jose Alvalade. Flott spill fra Pablo Sarabia før målet.
    31'
    Bruno Duarte
    Bruno Duarte (Vitoria Guimarares) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Tiago Silva (Vitoria Guimarares) løfter inn en corner fra venstre på Jose Alvalade.
    38'
    I Lisboa slår Pablo Sarabia en corner fra venstre.
    40'
    Sebastian Coates
    Sebastian Coates (Sporting CP) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    40'
    40'
    44'
    44'
    Offside! Pablo Sarabia blir vinket av og Sporting CP må dermed bygge opp et nytt angrep.
    44'
    Frispark til Vitoria Guimarares på halvdelen til Sporting CP.
    44'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    45'
    Tiago Silva
    Målsjanse! Tiago Silva (Vitoria Guimarares) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Matheus Nunes
    Sporting CP angriper, men avslutningen til Matheus Nunes går utenfor.
    46'
    48'
    Dommer Rui Costa ser at linjemannen løfter flagget, og Sporting CPs Paulinho blåses av for offside.
    50'
    51'
    Vitoria Guimarares fosser fremover, men Bruno Duarte går rett i offsidefella.
    53'
    54'
    54'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Andre Almeida
    Ut: Bruno Duarte
    Vitoria Guimarares bytter ut Bruno Duarte med Andre Almeida.
    57'
    Inn: Oscar Estupinan
    Ut: Tiago Silva
    Pepa (Vitoria Guimarares) gjør sitt andre bytte for dagen. Oscar Estupinan erstatter Tiago Silva.
    57'
    58'
    Vitoria Guimarares tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Inn: Nicolas Janvier
    Ut: Andre Andre
    Vitoria Guimarares gjør sitt tredje bytte. Andre Andre erstattes av Nicolas Janvier.
    67'
    Inn: Ricardo Quaresma
    Ut: Rochinha
    Rochinha (Vitoria Guimarares) erstattes av Ricardo Quaresma.
    67'
    Andre Almeida
    Andre Almeida (Vitoria Guimarares) kommer seg fri på Jose Alvalade, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Nuno Santos
    Ut: Pablo Sarabia
    Bytte for Sporting CP. Nuno Santos kommer inn for Pablo Sarabia på Jose Alvalade.
    70'
    Paulinho
    Sporting CP angriper og Paulinho får avsluttet. Headingen treffer ikke Vitoria Guimarares-målet.
    71'
    Rui Costa signaliserer et frispark til Vitoria Guimarares.
    71'
    Ricardo Quaresma
    Vitoria Guimarares avanserer forover i Lisboa. Ricardo Quaresma avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Frispark i en god posisjon for Vitoria Guimarares!
    74'
    Ricardo Quaresma (Vitoria Guimarares) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    76'
    Inn: Falaye Sacko
    Ut: Joao Ferreira
    Vitoria Guimarares bytter ut Joao Ferreira med Falaye Sacko. Dette er det femte byttet som Pepa gjør i dagens kamp.
    77'
    Rui Costa signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Manuel Ugarte
    Ut: Pedro Goncalves
    Ruben Amorim gjør dagens andre bytte i Lisboa, når han tar ut Pedro Goncalves og setter inn Manuel Ugarte.
    79'
    I Lisboa slår Pedro Porro en corner fra høyre.
    80'
    Ricardo Quaresma (Vitoria Guimarares) vinkes av for offside i Lisboa.
    82'
    85'
    88'
    Gult kort til Sporting
    Zouhair Feddal
    Zouhair Feddal (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Inn: Bruno Tabata
    Ut: Matheus Nunes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Bruno Tabata, mens Matheus Nunes tar plass på benken.
    89'
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Paulinho
    Sporting CP gjør sitt fjerde bytte. Paulinho erstattes av Ricardo Esgaio.
    89'
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Pedro Porro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Daniel Braganca, mens Pedro Porro tar plass på benken.