3-3
    Frispark Sporting Kansas City.
    2'
    Jonathan Rodriguez
    Portland Timbers fosser forover og Jonathan Rodriguez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Erik Thommy avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    William Agada
    Sporting Kansas City angriper. William Agada får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    9'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 0 Portland Timbers
    Mål: William Agada
    Målgivende: Erik Thommy
    I Kansas City tar Sporting Kansas City ledelsen 1-0 etter et mål av William Agada. Flott spill fra Erik Thommy før målet.
    13'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    16'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    17'
    Jake Davis
    Jake Davis (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    19'
    Portland Timbers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    22'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Sporting Kansas City.
    25'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Dany Rosero
    Dany Rosero (Sporting Kansas City) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    25'
    Portland Timbers angriper i Kansas City, men blir avblåst for offside.
    26'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    29'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    34'
    Gult kort til Portland Timbers
    Kamal Miller
    Kamal Miller (Portland Timbers) pådrar seg et gult kort.
    34'
    36'
    Frispark Portland Timbers.
    36'
    Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    38'
    Sporting Kansas City 2 - 0 Portland Timbers
    Mål: Dany Rosero
    Målgivende: Memo Rodriguez
    Dany Rosero header inn 2-0 og Sporting Kansas City øker ledelsen på Children's Mercy Park. Det er en fin assist fra Memo Rodriguez.
    38'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Portland Timbers.
    40'
    Tim Leibold
    Tim Leibold (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Armando Villarreal tildeler Sporting Kansas City en corner. Memo Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    43'
    45'+2
    Sporting Kansas City 3 - 0 Portland Timbers
    Målgivende: Robert Voloder
    William Agada setter ballen i mål og øker Sporting Kansas Citys ledelse til 3-0 i Kansas City. Robert Voloder var nest sist på ballen.
    45'+3
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Claudio Bravo
    Ut: Juan Mosquera
    Portland Timbers bytter ut Juan David Mosquera med Claudio Bravo. Dette er det første byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Felipe Mora
    Ut: Santiago Moreno
    Portland Timbers gjør sitt andre bytte. Santiago Moreno erstattes av Felipe Mora.
    46'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    48'
    Memo Rodriguez
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) får et gult kort av dommer Armando Villarreal.
    48'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    49'
    49'
    53'
    Inn: Diego Chara
    Ut: Maximiliano David Ayala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Diego Chara, mens Maximiliano David Ayala tar plass på benken.
    54'
    56'
    Sporting Kansas City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Portland Timbers.
    56'
    57'
    57'
    I Kansas City slår Memo Rodriguez en corner fra venstre.
    59'
    Straffe til Sporting Kansas City
    60'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting Kansas City
    60'
    Dommeren dømmer straffe til Sporting Kansas City
    61'
    Armando Villarreal blåser for straffespark til Sporting Kansas City. William Agada bommer!
    61'
    Straffe til Portland Timbers
    62'
    Portland Timbers scorer på straffe!
    Sporting Kansas City 3 - 1 Portland Timbers
    Mål: Evander
    Portland Timbers får et straffespark som Evander setter i mål på Children's Mercy Park. Reduseringen er dermed et faktum i Kansas City.
    64'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    66'
    Mål for Portland Timbers!
    Sporting Kansas City 3 - 2 Portland Timbers
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Jonathan Rodriguez
    Felipe Mora scorer og reduserer til 3-2 på Children's Mercy Park. Jonathan Rodriguez sto for den målgivende pasningen.
    66'
    68'
    68'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Alan Pulido
    Ut: William Agada
    Bytte for Sporting Kansas City. Alan Pulido kommer inn for William Agada på Children's Mercy Park.
    71'
    74'
    Antony
    Målsjanse til Portland Timbers! Antony treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    I Kansas City slår Evander en corner fra høyre.
    75'
    77'
    77'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Frispark i en god posisjon for Portland Timbers!
    79'
    Cristhian Paredes
    I Kansas City får Cristhian Paredes (Portland Timbers) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    81'
    81'
    Sporting Kansas City 3 - 3 Portland Timbers
    Mål: Eric Miller
    Målgivende: Cristhian Paredes
    Mål! Eric Miller utligner for Portland Timbers. Stillingen er dermed 3-3 i Kansas City. Cristhian Paredes sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Eric Miller
    Dommeren gir Eric Miller (Portland Timbers) et gult kort.
    82'
    82'
    Inn: Alenis Vargas
    Ut: Memo Rodriguez
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) erstattes av Alenis Vargas.
    83'
    Armando Villarreal tildeler Sporting Kansas City en corner. Remi Walter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Alenis Vargas
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Alenis Vargas avslutter utenfor.
    83'
    Portland Timbers angriper i Kansas City. Jonathan Rodriguez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    87'
    87'
    89'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Antony
    Portland Timbers bytter ut Antony med Dairon Asprilla.
    89'
    90'+2
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    90'+4
    Remi Walter (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    90'+4
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    90'+5
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    90'+5
    Inn: Eryk Williamson
    Ut: Cristhian Paredes
    Portland Timbers gjør sitt femte bytte. Cristhian Paredes erstattes av Eryk Williamson.
    90'+6
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Sporting Kansas City like utenfor Portland Timbers-området.
    90'+6
    90'+8
    Jake Davis
    Dommer Armando Villarreal viser Jake Davis (Sporting Kansas City) det gule kortet.