Kampen er i gang på Children's Mercy Park.
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Johnny Russell
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Johnny Russell avslutter utenfor.
    2'
    I Kansas City slår Johnny Russell en corner fra venstre.
    2'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Gianluca Busio
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Gianluca Busio fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    6'
    Jan Gregus
    Jan Gregus (Minnesota United FC) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    7'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    7'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    9'
    Hjørnespark til Minnesota United FC
    12'
    12'
    Sporting Kansas City angriper. Johnny Russell får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    15'
    Gerso Fernandes
    Målsjanse! Gerso Fernandes (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Minnesota United FC angriper, men Drew Fischer blåser for offside.
    24'
    Frispark Sporting Kansas City.
    24'
    Offside! Gerso Fernandes (Sporting Kansas City) er alene igjennom, men dommer Drew Fischer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    25'
    Roger Espinoza
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    26'
    Mål for Minnesota United FC!
    Sporting Kansas City 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Kevin Molino
    Målgivende: Emanuel Reynoso
    Mål! Minnesota United FC tar ledelsen 0-1 ved Kevin Molino. Emanuel Reynoso var nest sist på ballen.
    27'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Minnesota United FC.
    30'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Sporting Kansas City like utenfor Minnesota United FC-området.
    31'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    33'
    Robin Lod
    Sjanse i Kansas City! Robin Lod (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Sporting Kansas City 0 - 2 Minnesota United FC
    Mål! Kevin Molino gir Minnesota United FC en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Emanuel Reynoso før målet.
    35'
    Drew Fischer tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Sporting Kansas City 0 - 3 Minnesota United FC
    Mål: Bakaye Dibassy
    Bakaye Dibassy header ballen i mål og Minnesota United FC går opp til en komfortabel 0-3-ledelse i Kansas City. Emanuel Reynoso sto for den målgivende pasningen.
    39'
    Minnesota United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting Kansas City.
    41'
    Jan Gregus
    Minnesota United FC fosser forover og Jan Gregus fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Emanuel Reynoso
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    42'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    44'
    Minnesota United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    46'
    48'
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Johnny Russell fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Kevin Molino
    Sjanse til Minnesota United FC! Kevin Molino er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Luis Martins
    Ut: Amadou Dia
    Sporting Kansas City bytter ut Amadou Dia med Luis Martins.
    55'
    Inn: Gadi Kinda
    Ut: Gianluca Busio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Gadi Kinda, mens Gianluca Busio tar plass på benken.
    56'
    57'
    Jan Gregus
    Jan Gregus (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    57'
    Minnesota United FC angriper i Kansas City. Emanuel Reynoso avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Khiry Shelton
    Målsjanse til Sporting Kansas City! Khiry Shelton treffer mål, men keeper redder.
    62'
    Chase Gasper (Minnesota United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Children's Mercy Park.
    63'
    I Kansas City slår Johnny Russell en corner fra høyre.
    64'
    Chase Gasper er tilbake i kampen igjen.
    64'
    Luis Martins
    Luis Martins (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    66'
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Emanuel Reynoso fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Inn: Erik Hurtado
    Ut: Gerso Fernandes
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Erik Hurtado erstatter Gerso Fernandes.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    68'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    69'
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City, men blir avblåst for offside.
    70'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Hassani Dotson
    Ut: Osvaldo Alonso
    Minnesota United FC bytter ut Osvaldo Alonso med Hassani Dotson. Dette er det første byttet som Adrian Heath gjør i dagens kamp.
    72'
    74'
    75'
    Erik Hurtado
    Sjanse til Sporting Kansas City! Erik Hurtado er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Roger Espinoza
    Peter Vermes gjør dagens fjerde bytte i Kansas City, når han tar ut Roger Espinoza og setter inn Felipe Hernandez.
    78'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Marlon Hairston
    Ut: Emanuel Reynoso
    Bytte for Minnesota United FC. Marlon Hairston kommer inn for Emanuel Reynoso på Children's Mercy Park.
    80'
    80'
    Chase Gasper
    Chase Gasper (Minnesota United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Bakaye Dibassy
    Dommer Drew Fischer viser Bakaye Dibassy (Minnesota United FC) det gule kortet.
    82'
    82'
    Marlon Hairston
    Marlon Hairston (Minnesota United FC) pådrar seg et gult kort.
    84'
    85'
    Robin Lod
    Minnesota United FC avanserer forover i Kansas City. Robin Lod avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Inn: Jacori Hayes
    Ut: Kevin Molino
    Adrian Heath gjør dagens tredje bytte i Kansas City, når han tar ut Kevin Molino og setter inn Jacori Hayes.
    88'
    88'
    89'
    Sporting Kansas City fosser forover og Luis Martins fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Drew Fischer tildeler Sporting Kansas City en corner. Johnny Russell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.