LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    12'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Remi Walter (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    12'
    12'
    12'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    16'
    Aleksandar Zhelyazkov signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    19'
    Aleksandar Zhelyazkov signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Frispark Sporting Kansas City.
    25'
    Hjørnespark til LA Galaxy
    29'
    29'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    30'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    34'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Nemanja Radoja
    Målgivende: Erik Thommy
    Mål! Nemanja Radoja (Sporting Kansas City) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Children's Mercy Park. Erik Thommy sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Edwin Cerrillo (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    37'
    I Kansas City slår Remi Walter en corner fra høyre.
    38'
    Aleksandar Zhelyazkov tildeler Sporting Kansas City en corner. Daniel Salloi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    39'
    40'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Sporting Kansas City.
    42'
    LA Galaxy fosser fremover, men Aleksandar Zhelyazkov blåser for offside på Children's Mercy Park.
    43'
    Aleksandar Zhelyazkov signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    44'
    45'+1
    45'+3
    Sporting Kansas City 2 - 0 LA Galaxy
    Mål: William Agada
    Målgivende: Daniel Salloi
    Mål! William Agada øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Daniel Salloi før målet.
    45'+3
    49'
    51'
    53'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    53'
    Skudd utenfor mål, LA Galaxy
    56'
    I Kansas City slår Joseph Paintsil en corner fra venstre.
    57'
    LA Galaxy fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    58'
    59'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til LA Galaxy.
    59'
    61'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Gaston Brugman
    Ut: Edwin Cerrillo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Gaston Brugman, mens Edwin Cerrillo tar plass på benken.
    62'
    65'
    67'
    Tim Leibold
    Dommer Aleksandar Zhelyazkov viser Tim Leibold (Sporting Kansas City) det gule kortet.
    69'
    72'
    Mål for LA Galaxy!
    Sporting Kansas City 2 - 1 LA Galaxy
    Mål: Eriq Zavaleta
    Målgivende: Riqui Puig
    Eriq Zavaleta scorer og reduserer dermed til 2-1. Det er en fin assist fra Riqui Puig.
    72'
    73'
    73'
    LA Galaxy angriper i Kansas City, men blir avblåst for offside.
    74'
    Sporting Kansas City 2 - 2 LA Galaxy
    Mål: Dejan Joveljic
    Mål! Dejan Joveljic utligner for LA Galaxy. Stillingen er dermed 2-2 i Kansas City. Riqui Puig var nest sist på ballen.
    75'
    Sporting Kansas City 2 - 3 LA Galaxy
    Mål: Marky Delgado
    Målgivende: Gabriel Pec
    Mål! Marky Delgado gir LA Galaxy ledelsen 2-3 i Kansas City. Gabriel Pec var nest sist på ballen.