Frispark for Villarreal B på egen banehalvdel.
    Mål for Villarreal CF B!
    Sporting Gijon 0 - 1 Villarreal CF B
    Mål: Alex Fores
    Målgivende: Hugo Novoa
    Mål! Alex Fores gir Villarreal B en 0-1 ledelse. Hugo Novoa var nest sist på ballen.
    17'
    Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Sporting Gijon 0 - 2 Villarreal CF B
    Mål: Javier Ontiveros
    Mål! Villarreal B øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Javier Ontiveros på El Molinón. Hugo Novoa sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Gaspar Campos (Gijon) løfter inn en corner fra høyre på El Molinón.
    33'
    Gult kort til Sporting Gijon
    Alexandru Pascanu
    Alexandru Pascanu (Gijon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Kan Villarreal B utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    36'
    Iosu Galech Apezteguia tildeler Gijon en corner. Jose Angel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    37'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til Villarreal B på egen banehalvdel.
    38'
    I Gijon slår Jose Angel en corner fra venstre.
    41'
    Gult kort til Villarreal CF B
    Javier Ontiveros
    Javier Ontiveros (Villarreal B) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    45'
    Pablo Insua
    Pablo Insua (Gijon) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Gijon må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal B.
    45'
    Rodrigo Alonso Martin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+2
    Javier Ontiveros (Villarreal B) fyrer av et skudd på El Molinón – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    45'+3
    Villarreal B slipper å klare seg uten Rodrigo Alonso Martin som kommer tilbake på banen i Gijon.
    45'+3
    Roque Mesa
    Roque Mesa (Gijon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Hjørnespark til Sporting Gijon
    45'+5
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Guille Rosas
    Ut: Alexandru Pascanu
    Bytte for Gijon. Guille Rosas kommer inn for Alexandru Pascanu på El Molinón.
    46'
    48'
    51'
    Gijon angriper i Gijon, men blir avblåst for offside.
    52'
    Sjanse! Villarreal B avanserer forover, men Javier Ontiveros avslutter utenfor.
    52'
    55'
    Pablo Iniguez de Heredia Larraz
    Villarreal B angriper, men avslutningen til Pablo Iniguez de Heredia Larraz går utenfor.
    55'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til Gijon.
    56'
    Inn: Diego Sanchez
    Ut: Pablo Insua
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gijon. Inn kommer Diego Sanchez, mens Pablo Insua tar plass på benken.
    56'
    Inn: Fran Villalba
    Ut: Daniel Queipo
    Gijon gjør sitt tredje bytte. Daniel Queipo erstattes av Fran Villalba.
    56'
    56'
    57'
    58'
    Mario Gonzalez
    Dommeren gir Mario Gonzalez (Gijon) et gult kort.
    59'
    Villarreal B tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Inn: Jonathan Varane
    Ut: Nacho Mendez
    Nacho Mendez (Gijon) erstattes av Jonathan Varane.
    60'
    Roque Mesa
    Dommer Iosu Galech Apezteguia gir Roque Mesa (Gijon) et gult kort.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Villarreal CF B
    Inn: Jose Requena
    Ut: Hugo Novoa
    Miguel Alvarez (Villarreal B) gjør sitt første bytte for dagen. Jose Requena erstatter Hugo Novoa.
    62'
    64'
    Målsjanse på El Molinón! Mario Gonzalez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    69'
    69'
    69'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til Gijon på egen banehalvdel.
    71'
    71'
    Inn: Alejandro Lozano
    Ut: Roque Mesa
    Gijon bytter ut Roque Mesa med Alejandro Lozano. Dette er det femte byttet som Miguel Ramirez gjør i dagens kamp.
    71'
    Iker
    Iker (Villarreal B) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    72'
    72'
    Frispark Gijon.
    73'
    Sporting Gijon 0 - 3 Villarreal CF B
    Villarreal B går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Alex Fores.
    77'
    Inn: Jorge Pascual Medina
    Ut: Alex Fores
    Villarreal B bytter ut Alex Fores med Jorge Pascual Medina.
    79'
    Inn: Aitor Gelardo Vegara
    Ut: Navarro Pau
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal B. Inn kommer Aitor Gelardo Vegara, mens Navarro Pau tar plass på benken.
    79'
    82'
    Jorge Pascual Medina
    Villarreal B fosser forover og Jorge Pascual Medina fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.