Sporting Cristal angriper, men avslutningen til Joao Grimaldo går utenfor.
    3'
    The Strongest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nacional de Lima.
    8'
    Gerald Martin Tavara Mogollon
    Gerald Martin Tavara Mogollon (Sporting Cristal) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera signaliserer et frispark til Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    10'
    Enrique Triverio
    Enrique Triverio (The Strongest) prøver å heade ballen i mål på Estadio Nacional de Lima, men mislykkes.
    12'
    Sporting Cristal, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    12'
    Jesus Emanuel Pretell Panta
    Jesus Emanuel Pretell Panta (Sporting Cristal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera signaliserer et frispark til The Strongest på egen banehalvdel.
    18'
    22'
    Offside! Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    24'
    24'
    Sporting Cristal må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra The Strongest.
    26'
    Brenner
    Sjanse! Sporting Cristal avanserer forover, men Brenner avslutter utenfor.
    27'
    I Lima slår Yoshimar Yotun en corner fra venstre.
    29'
    Ignacio
    Ignacio (Sporting Cristal) header utenfor.
    29'
    Sporting Cristal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera tildeler The Strongest en corner. Michael Javier Ortega Dieppa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) slår en corner fra høyre side på Estadio Nacional de Lima.
    33'
    Frispark Sporting Cristal.
    35'
    Brenner
    Brenner (Sporting Cristal) kommer seg fri på Estadio Nacional de Lima, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Sporting Cristal angriper, men Leodan Frankin Gonzalez Cabrera blåser for offside.
    37'
    Frispark for The Strongest på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Brenner
    Brenner (Sporting Cristal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    44'
    Carlos Daniel Roca
    Sjanse til The Strongest! Carlos Daniel Roca er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'+1
    Yoshimar Yotun (Sporting Cristal) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional de Lima.
    45'+2
    Skade: The Strongest
    45'+3
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Nacional de Lima.
    45'+4
    Gerald Tavara (Sporting Cristal) visar framfötterna men nickar utanför.
    45'+4
    Tilbake fra skade: The Strongest
    45'+4
    Spillerbytte - The Strongest
    Inn: Eugenio Isnaldo
    Ut: Jaime Arrascaita
    Bytte for The Strongest. Eugenio Isnaldo kommer inn for Jaime Arrascaita på Estadio Nacional de Lima.
    46'
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Washington Corozo
    Ut: Brenner
    Sporting Cristal bytter ut Brenner med Washington Corozo.
    46'
    Inn: Jesus Abdallah Castillo Molina
    Ut: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Cristal. Inn kommer Jesus Abdallah Castillo Molina, mens Gerald Martin Tavara Mogollon tar plass på benken.
    46'
    I Lima slår Alejandro Hohberg en corner fra venstre.
    46'
    Frispark til The Strongest på halvdelen til Sporting Cristal.
    50'
    Jesus Emanuel Pretell Panta (Sporting Cristal) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Nacional de Lima.
    50'
    Målsjanse! Joao Grimaldo (Sporting Cristal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Guillermo Viscarra Bruckner ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    The Strongest slipper å klare seg uten Guillermo Viscarra Bruckner som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    Alejandro Hohberg
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera signaliserer et frispark til Sporting Cristal.
    57'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera tildeler Sporting Cristal en corner. Alejandro Hohberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Ignacio
    Ignacio (Sporting Cristal) kommer til avslutning på Estadio Nacional de Lima, men headingen blir reddet.
    59'
    The Strongest, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    61'
    61'
    Inn: Jostin Alarcon
    Ut: Rafael Julian Lutiger Vidalon
    Tiago Retzlaff Nunes (Sporting Cristal) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jostin Alarcon erstatter Rafael Julian Lutiger Vidalon.
    64'
    Sporting Cristal angriper i Lima, men blir avblåst for offside.
    67'
    The Strongest fosser fremover, men Leodan Frankin Gonzalez Cabrera blåser for offside på Estadio Nacional de Lima.
    68'
    Inn: Alvaro Daniel Quiroga
    Ut: Michael Javier Ortega Dieppa
    The Strongest gjør sitt andre bytte. Michael Javier Ortega Dieppa erstattes av Alvaro Daniel Quiroga.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enrique Triverio (The Strongest) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Carlos Jhilmar Lora Saavedra
    Carlos Jhilmar Lora Saavedra (Sporting Cristal) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    71'
    71'
    I Lima slår Alejandro Hohberg en corner fra høyre.
    71'
    Enrique Triverio er på beina igjen og fortsetter kampen.
    71'
    Yoshimar Yotun
    Sporting Cristal angriper, men avslutningen til Yoshimar Yotun går utenfor.
    72'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera tildeler The Strongest en corner. Alvaro Daniel Quiroga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    76'
    78'
    Inn: Paul Arano
    Ut: Luciano Nahuel Ursino Pegolo
    Luciano Nahuel Ursino Pegolo (The Strongest) erstattes av Paul Arano.
    78'
    En av The Strongests spillere går i offside.
    79'
    79'
    Mål for Sporting Cristal!
    Sporting Cristal 1 - 0 The Strongest
    Mål: Carlos Jhilmar Lora Saavedra
    Sporting Cristal leder 1-0 etter en scoring av Carlos Jhilmar Lora Saavedra.
    80'
    Målet til Sporting Cristal sjekkes av VAR
    81'
    Målet til Sporting Cristal blir stående
    83'
    Dommer Leodan Frankin Gonzalez Cabrera venter med å sette i gang spillet fordi Enrique Triverio ligger nede.