Frispark for Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    Sporting Cristal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    German Cano
    Målsjanse! German Cano (Fluminense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Fluminense.
    16'
    Keno
    Målsjanse til Fluminense! Keno treffer mål, men keeper redder.
    17'
    17'
    Mål for Sporting Cristal!
    Sporting Cristal 1 - 0 Fluminense RJ
    Mål: Joao Grimaldo
    Målgivende: Jesus Abdallah Castillo Molina
    Mål! Joao Grimaldo gir Sporting Cristal en 1-0 ledelse. Flott spill fra Jesus Abdallah Castillo Molina før målet.
    18'
    Fluminense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Lima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Fluminense angriper i Lima, men blir avblåst for offside.
    23'
    Fluminense fosser fremover, men Wilmar Roldan blåser for offside på Estadio Alberto Gallardo.
    25'
    Frispark for Fluminense på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Jhon Arias
    Dommer Wilmar Roldan gir Jhon Arias (Fluminense) et gult kort.
    27'
    27'
    32'
    Frispark til Fluminense på halvdelen til Sporting Cristal.
    33'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Ignacio
    Dommer Wilmar Roldan viser Ignacio (Sporting Cristal) det gule kortet.
    33'
    Keno (Fluminense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Alberto Gallardo.
    35'
    35'
    35'
    Mål for Fluminense RJ!
    Sporting Cristal 1 - 1 Fluminense RJ
    Mål: German Cano
    German Cano scorer og utligner dermed til 1-1.
    35'
    37'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Fluminense.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lima fordi Ignacio får behandling for en skade på banen.
    39'
    Ignacio er tilbake i kampen igjen.
    39'
    40'
    Frispark til Sporting Cristal på halvdelen til Fluminense.
    42'
    Felipe Melo
    Felipe Melo (Fluminense) får et gult kort av dommer Wilmar Roldan.
    42'
    45'
    Frispark Sporting Cristal.
    45'+2
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Mendesm Vitor
    Ut: Felipe Melo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fluminense. Inn kommer Mendesm Vitor, mens Felipe Melo tar plass på benken.
    46'
    47'
    48'
    Jesus Abdallah Castillo Molina
    Jesus Abdallah Castillo Molina (Sporting Cristal) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Alberto Gallardo.
    48'
    German Cano
    Fluminense fosser forover og German Cano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    53'
    53'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Fluminense like utenfor Sporting Cristal-området.
    54'
    55'
    55'
    55'
    Leandro Sosa Toranza
    Sporting Cristal angriper, men avslutningen til Leandro Sosa Toranza går utenfor.
    56'
    57'
    Marcelo (Fluminense) slår en corner fra høyre side på Estadio Alberto Gallardo.
    58'
    Sporting Cristal 1 - 2 Fluminense RJ
    Målgivende: Jhon Arias
    I Lima tar Fluminense ledelsen 1-2 etter et mål av German Cano. Jhon Arias var nest sist på ballen.
    59'
    60'
    Marcelo
    Dommeren gir Marcelo (Fluminense) et gult kort.
    60'
    Hjørnespark til Sporting Cristal
    61'
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Jostin Alarcon
    Ut: Leandro Sosa Toranza
    Tiago Retzlaff Nunes gjør dagens første bytte i Lima, når han tar ut Leandro Sosa Toranza og setter inn Jostin Alarcon.
    62'
    German Cano
    Sjanse! Fluminense avanserer forover, men German Cano avslutter utenfor.
    63'
    Mendesm Vitor
    Dommer Wilmar Roldan viser Mendesm Vitor (Fluminense) det gule kortet.
    64'
    Inn: Lima
    Ut: Marcelo
    Fluminense gjør sitt andre bytte. Marcelo erstattes av Lima.
    64'
    66'
    Nino
    Nino (Fluminense) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Spillet på Estadio Alberto Gallardo er stoppet midlertidig fordi Leonardo Diaz Laffore ligger nede.
    68'
    Inn: Gabriel Cordeiro Pirani
    Ut: Keno
    Bytte for Fluminense. Gabriel Cordeiro Pirani kommer inn for Keno på Estadio Alberto Gallardo.
    69'
    Inn: Irven Beybe Avila Acero
    Ut: Brenner
    Tiago Retzlaff Nunes (Sporting Cristal) gjør sitt andre bytte for dagen. Irven Beybe Avila Acero erstatter Brenner.
    69'
    Inn: Washington Corozo
    Ut: Leonardo Diaz Laffore
    Sporting Cristal bytter ut Leonardo Diaz Laffore med Washington Corozo. Dette er det tredje byttet som Tiago Retzlaff Nunes gjør i dagens kamp.
    69'
    Leonardo Diaz Laffore er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    71'
    72'
    Jesus Emanuel Pretell Panta
    Jesus Emanuel Pretell Panta (Sporting Cristal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    76'
    77'
    Inn: Thiago Santos
    Ut: Ganso
    Fernando Diniz (Fluminense) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thiago Santos erstatter Ganso.
    78'
    Inn: Lele
    Ut: German Cano
    Fluminense bytter ut German Cano med Lele.
    78'
    En av Sporting Cristals spillere blir avblåst for offside på Estadio Alberto Gallardo.
    79'
    81'
    Sporting Cristal 1 - 3 Fluminense RJ
    Mål: Mendesm Vitor
    Mendesm Vitor header ballen i mål og Fluminense går opp til en komfortabel 1-3-ledelse i Lima. Det er en fin assist fra Jhon Arias.
    81'
    Lele
    Sjanse til Fluminense! Lele er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    82'
    82'
    83'
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    85'
    Inn: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Ut: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Jesus Emanuel Pretell Panta (Sporting Cristal) erstattes av Gerald Martin Tavara Mogollon.
    85'
    Inn: Alejandro Hohberg
    Ut: Joao Grimaldo
    Joao Grimaldo (Sporting Cristal) erstattes av Alejandro Hohberg.
    86'
    86'
    Washington Corozo
    Washington Corozo skyter i stolpen! Stor sjanse for Sporting Cristal i Lima.
    87'
    Irven Beybe Avila Acero
    Irven Beybe Avila Acero (Sporting Cristal) kommer til en målsjanse på Estadio Alberto Gallardo, men klarer ikke å score.
    87'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Fluminense på egen banehalvdel.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for Fluminense er nær straffområde.
    89'
    90'+1
    90'+3
    En av Sporting Cristals spillere går i offside.
    90'+3
    90'+3
    Yoshimar Yotun
    Yoshimar Yotun (Sporting Cristal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+5
    Rødt kort!
    Spilleren på Sporting Cristal får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+6
    Rødt kort til Sporting Cristal
    Yoshimar Yotun sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Sporting Cristal må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.