Nicolás De La Cruz (CA River Plate) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional de Lima.
    4'
    Gult kort til CA River Plate
    Enzo Perez
    Enzo Perez får gult kort av dommer Cristian Garay, og må dermed stå over en kamp for CA River Plate.
    5'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    5'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Jesus Emanuel Pretell Panta
    Dommer Cristian Garay gir Jesus Emanuel Pretell Panta (Sporting Cristal) et gult kort.
    6'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Sporting Cristal.
    6'
    En av Sporting Cristals spillere blir avblåst for offside på Estadio Nacional de Lima.
    10'
    Rafael Julian Lutiger Vidalon
    Rafael Julian Lutiger Vidalon (Sporting Cristal) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Nacional de Lima.
    11'
    Frispark for Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    11'
    Sporting Cristal fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til CA River Plate.
    13'
    Rodrigo German Aliendro
    CA River Plate avanserer forover i Lima. Rodrigo German Aliendro avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Frispark Sporting Cristal.
    18'
    Jostin Alarcon
    Sporting Cristal fosser forover og Jostin Alarcon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Cristian Garay tildeler CA River Plate en corner. Ignacio Fernandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Sporting Cristal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Lima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    En av CA River Plates spillere blir avblåst for offside.
    23'
    I Lima slår Nicolás De La Cruz en corner fra høyre.
    23'
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lima fordi Jostin Alarcon får behandling for en skade på banen.
    27'
    Nicolás De La Cruz
    Nicolás De La Cruz (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Nacional de Lima, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Jostin Alarcon er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Nacional de Lima.
    29'
    30'
    30'
    Frispark til Sporting Cristal på halvdelen til CA River Plate.
    31'
    Frispark i en god posisjon for CA River Plate!
    35'
    Ignacio Fernandez
    CA River Plate angriper i Lima. Ignacio Fernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Sjanse i Lima! Nicolás De La Cruz (CA River Plate) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Sporting Cristal, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Lucas Beltran
    Målsjanse på Estadio Nacional de Lima! Lucas Beltran fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    Enzo Perez
    CA River Plate angriper i Lima. Enzo Perez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    Yoshimar Yotun (Sporting Cristal) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nacional de Lima.
    43'
    44'
    Ezequiel Barco
    Kjempesjanse! Ezequiel Barco (CA River Plate) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    45'
    45'+1
    Enzo Hernan Diaz
    Enzo Hernan Diaz (CA River Plate) får et gult kort av dommer Cristian Garay.
    45'+1
    45'+1
    Yoshimar Yotun
    Sjanse til Sporting Cristal! Yoshimar Yotun er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Nacional de Lima.
    45'+3
    48'
    51'
    52'
    Alejandro Hohberg
    Alejandro Hohberg (Sporting Cristal) kommer til en målsjanse på Estadio Nacional de Lima, men klarer ikke å score.
    53'
    Rodrigo German Aliendro (CA River Plate) avanserer forover på Estadio Nacional de Lima. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Miguel Angel Borja
    Ut: Enzo Perez
    Enzo Perez (CA River Plate) erstattes av Miguel Angel Borja.
    59'
    Inn: Marcelo Herrera
    Ut: Enzo Hernan Diaz
    Martin Demichelis (CA River Plate) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcelo Herrera erstatter Enzo Hernan Diaz.
    59'
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional de Lima.
    59'
    Rodrigo German Aliendro (CA River Plate) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Joao Grimaldo
    Ut: Alejandro Hohberg
    Sporting Cristal bytter ut Alejandro Hohberg med Joao Grimaldo.
    61'
    Inn: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Ut: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Bytte for Sporting Cristal. Gerald Martin Tavara Mogollon kommer inn for Jesus Emanuel Pretell Panta på Estadio Nacional de Lima.
    61'
    Mål for Sporting Cristal!
    Sporting Cristal 1 - 0 CA River Plate
    Mål: Yoshimar Yotun
    Sporting Cristal leder 1-0 etter en scoring av Yoshimar Yotun.
    63'
    67'
    68'
    Miguel Angel Borja
    Miguel Angel Borja (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Nacional de Lima, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Straffe til CA River Plate
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til CA River Plate
    73'
    Dommeren dømmer straffe til CA River Plate
    73'
    Andre gule kort til Sporting Cristal
    Rafael Julian Lutiger Vidalon (Sporting Cristal) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Estadio Nacional de Lima.
    74'
    Miguel Angel Borja (CA River Plate) misbruker sjansen fra straffemerket!
    76'
    Inn: Leonardo Diaz Laffore
    Ut: Jostin Alarcon
    Tiago Retzlaff Nunes gjør dagens tredje bytte i Lima, når han tar ut Jostin Alarcon og setter inn Leonardo Diaz Laffore.
    78'
    Inn: Leandro Sosa Toranza
    Ut: Brenner
    Sporting Cristal gjør sitt fjerde bytte. Brenner erstattes av Leandro Sosa Toranza.
    79'
    Inn: Jose Antonio Paradela
    Ut: Ignacio Fernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Jose Antonio Paradela, mens Ignacio Fernandez tar plass på benken.
    79'
    Hjørnespark til CA River Plate
    80'
    Jose Antonio Paradela
    CA River Plate angriper i Lima. Jose Antonio Paradela fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Sporting Cristal.
    82'
    Ezequiel Barco (CA River Plate) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    84'
    Mål for CA River Plate!
    Sporting Cristal 1 - 1 CA River Plate
    Mål: Rodrigo German Aliendro
    Målgivende: Jose Antonio Paradela
    Rodrigo German Aliendro utligner til 1-1 på Estadio Nacional de Lima. Flott spill fra Jose Antonio Paradela før målet.
    84'
    Inn: Adrian Ascues
    Ut: Carlos Jhilmar Lora Saavedra
    Sporting Cristal bytter ut Carlos Jhilmar Lora Saavedra med Adrian Ascues. Dette er det femte byttet som Tiago Retzlaff Nunes gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Pablo Solari
    Ut: Paulo Diaz
    Martin Demichelis gjør dagens fjerde bytte i Lima, når han tar ut Paulo Diaz og setter inn Pablo Solari.
    89'
    Inn: Matias Suarez
    Ut: Nicolás De La Cruz
    Martin Demichelis (CA River Plate) gjør sitt femte bytte for dagen. Matias Suarez erstatter Nicolás De La Cruz.
    89'
    Leonardo Diaz Laffore
    Leonardo Diaz Laffore (Sporting Cristal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.