6'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Malik Tillman
    PSV Eindhoven angriper. Malik Tillman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    6'
    7'
    Noa Lang
    Noa Lang treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for PSV Eindhoven i Rotterdam.
    7'
    8'
    Tobias Lauritsen
    Sparta avanserer forover og Tobias Lauritsen kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    9'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    10'
    Johan Bakayoko
    Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Sparta.
    12'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    13'
    PSV Eindhoven må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sparta.
    15'
    Arno Verschueren
    Sparta angriper på Sparta Stadium Het Kasteel, men Arno Verschueren header utenfor.
    16'
    Joey Veerman
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    20'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark i en god posisjon for PSV Eindhoven!
    23'
    Frispark PSV Eindhoven.
    24'
    Jordan Teze
    Jordan Teze (PSV Eindhoven) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    25'
    Noa Lang
    Målsjanse! Noa Lang (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Sjanse i Rotterdam! Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for PSV Eindhoven er nær straffområde.
    33'
    Sjanse til PSV Eindhoven! Malik Tillman er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) kommer till avslut men nickar utanför.
    34'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Hirving Lozano
    Ut: Noa Lang
    PSV Eindhoven bytter ut Noa Lang med Hirving Lozano.
    35'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Sparta.
    39'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    43'
    Målet til PSV Eindhoven blir annullert
    44'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    44'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    44'
    44'
    45'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Jonathan De Guzman
    Jonathan De Guzman (Sparta) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    45'+3
    Charles-Andreas Brym
    Charles-Andreas Brym fra Sparta er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    46'
    47'
    49'
    Camiel Neghli
    Sjanse! Sparta avanserer forover, men Camiel Neghli avslutter utenfor.
    49'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Malik Tillman
    Målgivende: Luuk De Jong
    Malik Tillman setter ballen i nettet og PSV Eindhoven leder nå 0-1. Luuk De Jong var nest sist på ballen.
    51'
    54'
    Camiel Neghli (Sparta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    54'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    58'
    Sparta Rotterdam 0 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Johan Bakayoko
    Målgivende: Hirving Lozano
    Johan Bakayoko øker PSV Eindhovens ledelse til 0-2! Hirving Lozano sto for den målgivende pasningen.
    59'
    I Rotterdam slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    61'
    63'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Agustin Anello
    Ut: Jonathan De Guzman
    Sparta gjør sitt første bytte. Jonathan De Guzman erstattes av Agustin Anello.
    64'
    65'
    67'
    70'
    70'
    PSV Eindhoven angriper i Rotterdam. Malik Tillman fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Inn: Guus Til
    Ut: Malik Tillman
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) erstattes av Guus Til.
    72'
    Inn: Ismael Saibari
    Ut: Joey Veerman
    Bytte for PSV Eindhoven. Ismael Saibari kommer inn for Joey Veerman på Sparta Stadium Het Kasteel.
    73'
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Camiel Neghli
    Jeroen Rijsdijk gjør dagens andre bytte i Rotterdam, når han tar ut Camiel Neghli og setter inn Charles-Andreas Brym.
    74'
    Inn: Metinho
    Ut: Pelle Clement
    Sparta bytter ut Pelle Clement med Metinho. Dette er det tredje byttet som Jeroen Rijsdijk gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    75'
    Luuk De Jong
    PSV Eindhoven avanserer forover i Rotterdam. Luuk De Jong avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Johan Bakayoko
    PSV Eindhoven bytter ut Johan Bakayoko med Yorbe Vertessen.
    78'
    Inn: Armel Bella-Kotchap
    Ut: Ramalho
    Peter Sylvester Bosz (PSV Eindhoven) gjør sitt femte bytte for dagen. Armel Bella-Kotchap erstatter Ramalho.
    78'
    Frispark til Sparta på halvdelen til PSV Eindhoven.
    78'
    78'
    Sparta Rotterdam 0 - 3 PSV Eindhoven
    Mål: Yorbe Vertessen
    Yorbe Vertessen setter ballen i mål og øker PSV Eindhovens ledelse til 0-3 i Rotterdam.
    80'
    82'
    Tobias Lauritsen (Sparta) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    84'
    84'
    Straffe til PSV Eindhoven
    87'
    Inn: Jesse Bal
    Ut: Arno Verschueren
    Bytte for Sparta. Jesse Bal kommer inn for Arno Verschueren på Sparta Stadium Het Kasteel.
    87'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) bommer på straffe!
    88'
    Sparta Rotterdam 0 - 4 PSV Eindhoven
    Mål: Luuk De Jong
    I Rotterdam øker PSV Eindhoven ledelsen til 0-4 takket være et mål av Luuk De Jong.