PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Mike Eerdhuijzen
    Mike Eerdhuijzen (Sparta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    17'
    Ikke rødt kort likevel
    18'
    19'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    20'
    22'
    23'
    24'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    25'
    25'
    Mål for PEC Zwolle!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 PEC Zwolle
    Mål: Thomas Lam
    Målgivende: Dave Johannes Andreas Van Den Berg
    PEC Zwolle tar ledelsen 0-1 i Rotterdam etter en heading av Thomas Lam! Dave Johannes Andreas Van Den Berg var nest sist på ballen.
    26'
    36'
    36'
    Spillet på Sparta Stadium Het Kasteel er stoppet midlertidig fordi Said Bakari ligger nede.
    38'
    Said Bakari ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rotterdam.
    39'
    Koki Saito (Sparta) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sparta Stadium Het Kasteel.
    40'
    Koki Saito er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    41'
    41'
    41'
    41'
    Skudd utenfor mål, PEC Zwolle
    42'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Younes Namli (PEC Zwolle) slår en corner fra høyre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    43'
    43'
    Sparta fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    45'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    46'
    Skudd på mål, PEC Zwolle
    49'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Skade: PEC Zwolle
    50'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Kaj de Rooij
    Ut: Bram Van Polen
    Johnny Jansen gjør dagens første bytte i Rotterdam, når han tar ut Bram Van Polen og setter inn Kaj de Rooij.
    51'
    Tilbake fra skade: PEC Zwolle
    52'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Kaj de Rooij
    Dommeren gir Kaj de Rooij (PEC Zwolle) et gult kort.
    53'
    54'
    55'
    57'
    Shunsuke Mito
    Målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel! Shunsuke Mito fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    58'
    58'
    59'
    Dommer Jeroen Manschot venter med å sette i gang spillet fordi Younes Namli ligger nede.
    60'
    PEC Zwolle slipper å klare seg uten Younes Namli som kommer tilbake på banen igjen.
    60'
    Koki Saito
    Sparta angriper, men avslutningen til Koki Saito går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Camiel Neghli
    Ut: Koki Saito
    Sparta bytter ut Koki Saito med Camiel Neghli. Dette er det første byttet som Jeroen Rijsdijk gjør i dagens kamp.
    61'
    62'
    62'
    Kan Sparta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    63'
    Frisparket tildelt Sparta er farlig nær PEC Zwolles målområde.
    64'
    Nick Fichtinger
    Nick Fichtinger (PEC Zwolle) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    65'
    65'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    66'
    67'
    Inn: Tobias Lauritsen
    Ut: Charles-Andreas Brym
    Bytte for Sparta. Tobias Lauritsen kommer inn for Charles-Andreas Brym på Sparta Stadium Het Kasteel.
    67'
    68'
    Frispark Sparta.
    69'
    Sparta Rotterdam 0 - 2 PEC Zwolle
    Mål: Dave Johannes Andreas Van Den Berg
    I Rotterdam øker PEC Zwolle ledelsen til 0-2 takket være et mål av Dave Johannes Andreas Van Den Berg.
    70'
    Skade: Sparta Rotterdam
    71'
    Tilbake fra skade: Sparta Rotterdam
    72'
    Inn: Rick Meissen
    Ut: Django Warmerdam
    Jeroen Rijsdijk (Sparta) gjør sitt femte bytte for dagen. Rick Meissen erstatter Django Warmerdam.
    73'
    Inn: Jonathan De Guzman
    Ut: Pelle Clement
    Sparta gjør sitt tredje bytte. Pelle Clement erstattes av Jonathan De Guzman.
    73'
    Inn: Djevencio Van der Kust
    Ut: Mike Eerdhuijzen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta. Inn kommer Djevencio Van der Kust, mens Mike Eerdhuijzen tar plass på benken.