Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    5'
    I Rotterdam slår Marko Vejinovic en corner fra venstre.
    6'
    Laurens Gerrets tildeler Heracles Almelo en corner. Marko Vejinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Frispark Sparta.
    9'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    12'
    Laurens Gerrets signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    16'
    Koki Saito
    Sparta avanserer forover i Rotterdam. Koki Saito avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Gult kort til Heracles
    Sem Scheperman
    Sem Scheperman (Heracles Almelo) mottar sitt første gule kort for dagen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    19'
    19'
    Pelle Clement vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    Sparta slipper å klare seg uten Pelle Clement som kommer tilbake på banen i Rotterdam.
    20'
    20'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til Sparta.
    22'
    Skudd utenfor mål, Heracles
    23'
    En av Spartas spillere blir avblåst for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    26'
    Spillet på Sparta Stadium Het Kasteel er stoppet midlertidig fordi Navajo Bakboord ligger nede.
    31'
    Heracles Almelo slipper å klare seg uten Navajo Bakboord som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Shunsuke Mito
    Sjanse til Sparta! Shunsuke Mito er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    34'
    Said Bakari
    Said Bakari (Sparta) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    34'
    35'
    Laurens Gerrets signaliserer et frispark til Sparta.
    37'
    38'
    Koki Saito
    Koki Saito (Sparta) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Ajdin Hrustic
    Ajdin Hrustic (Heracles Almelo) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 0 Heracles
    Mål: Charles-Andreas Brym
    Målgivende: Pelle Clement
    Mål! Sparta tar ledelsen 1-0 ved Charles-Andreas Brym. Pelle Clement sto for den målgivende pasningen.
    42'
    45'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Thomas Bruns
    Ut: Sem Scheperman
    Bytte for Heracles Almelo. Thomas Bruns kommer inn for Sem Scheperman på Sparta Stadium Het Kasteel.
    46'
    Frispark Heracles Almelo.
    47'
    Mål for Heracles!
    Sparta Rotterdam 1 - 1 Heracles
    Mål: Justin Hoogma
    Målgivende: Marko Vejinovic
    Mål! Justin Hoogma (Heracles Almelo) utligner med en heading på Sparta Stadium Het Kasteel. Flott spill fra Marko Vejinovic før målet.
    48'
    51'
    53'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Thomas Bruns
    Thomas Bruns (Heracles Almelo) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Kan Sparta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    57'
    58'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    59'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    59'
    59'
    Sparta må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Heracles Almelo.
    61'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Metinho
    Metinho (Sparta) får et gult kort av dommer Laurens Gerrets.
    61'
    Marko Vejinovic
    Målsjanse! Marko Vejinovic (Heracles Almelo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Laurens Gerrets signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Camiel Neghli
    Ut: Shunsuke Mito
    Sparta gjør sitt første bytte. Shunsuke Mito erstattes av Camiel Neghli.
    66'
    66'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Kelvin Leerdam
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Mario Engels, mens Kelvin Leerdam tar plass på benken.
    68'
    Inn: Ruben Roosken
    Ut: Bryan Limbombe
    Erwin Van de Looi (Heracles Almelo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ruben Roosken erstatter Bryan Limbombe.
    68'
    Laurens Gerrets signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    71'
    Sparta Rotterdam 1 - 2 Heracles
    Mål: Jizz Hornkamp
    Målgivende: Mario Engels
    Jizz Hornkamp setter ballen i nettet og Heracles Almelo leder nå 1-2. Mario Engels var nest sist på ballen.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Sparta er nær straffområde.
    76'
    Camiel Neghli
    Camiel Neghli (Sparta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    Skade: Sparta Rotterdam
    79'
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til Sparta Rotterdam
    81'
    Ingen straffe til Sparta Rotterdam
    81'
    81'
    Tilbake fra skade: Sparta Rotterdam
    82'
    Arno Verschueren
    Sparta angriper. Arno Verschueren får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Navajo Bakboord ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Rick Meissen
    Ut: Bart Vriends
    Sparta bytter ut Bart Vriends med Rick Meissen. Dette er det andre byttet som Jeroen Rijsdijk gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Rayvien Rosario
    Ut: Said Bakari
    Jeroen Rijsdijk gjør dagens tredje bytte i Rotterdam, når han tar ut Said Bakari og setter inn Rayvien Rosario.
    83'
    Inn: Jonathan De Guzman
    Ut: Metinho
    Sparta bytter ut Metinho med Jonathan De Guzman. Dette er det fjerde byttet som Jeroen Rijsdijk gjør i dagens kamp.
    83'
    Navajo Bakboord er på beina igjen og fortsetter kampen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    84'
    85'
    86'
    Inn: Mohamed Sankoh
    Ut: Jizz Hornkamp
    Heracles Almelo bytter ut Jizz Hornkamp med Mohamed Sankoh.
    87'
    Mohamed Sankoh
    Heracles Almelo fosser forover og Mohamed Sankoh fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.