Koki Saito (Sparta) header mot mål, men ballen går utenfor.
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Mica Pinto
    Målgivende: Koki Saito
    I Rotterdam tar Sparta ledelsen 1-0 etter et mål av Mica Pinto. Det er en fin assist fra Koki Saito.
    39'
    Pelle van Amersfoort
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    42'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    45'
    45'
    45'+1
    49'
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) kommer til avslutning på Sparta Stadium Het Kasteel, men headingen blir reddet.
    51'
    51'
    Sparta Rotterdam 2 - 0 Heerenveen
    Mål: Younes Namli
    Målgivende: Shurandy Sambo
    Younes Namli setter ballen i mål og øker Spartas ledelse til 2-0 i Rotterdam. Shurandy Sambo sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Osame Sahraoui
    SC Heerenveen fosser forover og Osame Sahraoui fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Hjørnespark til Heerenveen
    54'
    54'
    Gult kort til Heerenveen
    Syb Van Ottele
    Dommer Ingmar Oostrom viser Syb Van Ottele (SC Heerenveen) det gule kortet.
    54'
    63'
    Pawel Bochniewicz
    SC Heerenveen avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel og Pawel Bochniewicz kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sparta.
    64'
    64'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    67'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Sparta Rotterdam 3 - 0 Heerenveen
    Mål: Shurandy Sambo
    Målgivende: Vito Van Crooij
    Sparta går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Shurandy Sambo. Flott spill fra Vito Van Crooij før målet.
    67'
    Sparta må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Heerenveen.
    72'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Anas Tahiri
    Anas Tahiri (SC Heerenveen) erstattes av Che Nunnely.
    73'
    Inn: Rami Kaib
    Ut: Mats Kohlert
    Bytte for SC Heerenveen. Rami Kaib kommer inn for Mats Kohlert på Sparta Stadium Het Kasteel.
    73'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Mike Eerdhuijzen
    Mike Eerdhuijzen (Sparta) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Sydney Van Hooijdonk
    Målsjanse! Sydney Van Hooijdonk (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Sparta Rotterdam 4 - 0 Heerenveen
    Mål: Vito Van Crooij
    Målgivende: Joshua Kitolano
    Vito Van Crooij øker Spartas ledelse til 4-0! Joshua Kitolano var nest sist på ballen.
    76'
    Inn: Antoine Colassin
    Ut: Osame Sahraoui
    Kees Van Wonderen (SC Heerenveen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Antoine Colassin erstatter Osame Sahraoui.
    78'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Jeremy Van Mullem
    Ut: Younes Namli
    Sparta bytter ut Younes Namli med Jeremy Van Mullem.
    81'
    84'
    Sparta angriper på Sparta Stadium Het Kasteel. Tobias Lauritsen header utenfor.
    84'
    SC Heerenveen angriper. Sydney Van Hooijdonk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.