Det blir farlig! Frispark for Sparta er nær straffområde.
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    Mål for Go Ahead Eagles!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 Go Ahead Eagles
    Mål: Willum Thor Willumsson
    Målgivende: Bobby Adekanye
    Mål! Willum Thor Willumsson header ballen i mål og gir Go Ahead Eagles ledelsen 0-1 på Sparta Stadium Het Kasteel. Bobby Adekanye sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    13'
    Danny Makkelie tildeler Sparta en corner. Charles-Andreas Brym sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Tobias Lauritsen
    Sparta avancerar på Sparta Stadium Het Kasteel och Tobias Lauritsen får en nickmöjlighet – utanför!
    17'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark Sparta.
    18'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    19'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Charles-Andreas Brym
    Målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel! Charles-Andreas Brym fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Gult kort til Go Ahead Eagles
    Bas Kuipers
    Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta.
    27'
    Go Ahead Eagles må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sparta.
    29'
    Kan Sparta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    Arno Verschueren
    Sjanse! Sparta avanserer forover, men Arno Verschueren avslutter utenfor.
    30'
    31'
    Frispark til Go Ahead Eagles på halvdelen til Sparta.
    32'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    32'
    I Rotterdam slår Charles-Andreas Brym en corner fra venstre.
    34'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    35'
    Shunsuke Mito
    Målsjanse! Shunsuke Mito (Sparta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Tobias Lauritsen (Sparta) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men klarer ikke å score.
    39'
    Tobias Lauritsen (Sparta) header mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    41'
    Bobby Adekanye
    Bobby Adekanye (Go Ahead Eagles) mottar sitt første gule kort for dagen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    45'+1
    Charles-Andreas Brym (Sparta) løfter inn en corner fra høyre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    45'+1
    45'+1
    Frisparket tildelt Sparta er farlig nær Go Ahead Eagless målområde.
    46'
    Frispark Go Ahead Eagles.
    49'
    Straffe til Go Ahead Eagles
    50'
    Go Ahead Eagles scorer på straffe!
    Sparta Rotterdam 0 - 2 Go Ahead Eagles
    Mål: Victor Edvardsen
    Mål! Go Ahead Eagles øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Victor Edvardsen.
    51'
    Charles-Andreas Brym (Sparta) slår en corner fra venstre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    54'
    Joshua Kitolano
    Joshua Kitolano (Sparta) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Jamal Amofa
    Dommeren gir Jamal Amofa (Go Ahead Eagles) et gult kort.
    55'
    55'
    55'
    56'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    58'
    Sparta angriper. Tobias Lauritsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Sjanse i Rotterdam! Tobias Lauritsen (Sparta) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    63'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Xander Blomme
    Ut: Jakob Breum
    Go Ahead Eagles bytter ut Jakob Breum med Xander Blomme.
    66'
    Inn: Oliver Edvardsen
    Ut: Evert Linthorst
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Go Ahead Eagles. Inn kommer Oliver, mens Evert Linthorst tar plass på benken.
    66'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Metinho
    Ut: Shunsuke Mito
    Shunsuke Mito (Sparta) erstattes av Metinho.
    67'
    Inn: Pelle Clement
    Ut: Jonathan De Guzman
    Sparta gjør sitt andre bytte. Jonathan De Guzman erstattes av Pelle Clement.
    67'
    Spillet på Sparta Stadium Het Kasteel er stoppet midlertidig fordi Tobias Lauritsen ligger nede.
    69'
    Inn: Rayvien Rosario
    Ut: Tobias Lauritsen
    Rayvien Rosario (Sparta) erstatter Tobias Lauritsen som muligens er skadet.
    70'
    Oliver Edvardsen
    Go Ahead Eagles angriper i Rotterdam. Oliver fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles like utenfor Sparta-området.
    75'
    76'
    Sparta avanserer forover i Rotterdam. Arno Verschueren avslutter, men treffer ikke mål.