Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    9'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    9'
    Tobias Lauritsen
    Målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel! Tobias Lauritsen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    FC Volendam, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    10'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Pelle Clement
    Sjanse! Sparta avanserer forover, men Pelle Clement avslutter utenfor.
    15'
    Frispark for FC Volendam på egen banehalvdel.
    19'
    FC Volendam angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    25'
    Hjørnespark til FC Volendam
    28'
    Skudd utenfor mål, FC Volendam
    28'
    28'
    29'
    29'
    Koki Saito
    Målsjanse! Koki Saito (Sparta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    33'
    FC Volendam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Van Driel
    FC Volendam angriper i Rotterdam. Van Driel fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Frispark til Sparta på halvdelen til FC Volendam.
    35'
    Gult kort til FC Volendam
    Luke Le Roux
    Luke Le Roux (FC Volendam) mottar sitt første gule kort for dagen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    35'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til FC Volendam på egen banehalvdel.
    36'
    Vivaldo
    FC Volendam avanserer forover i Rotterdam. Vivaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Shunsuke Mito
    Shunsuke Mito (Sparta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    41'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    41'
    41'
    Frispark FC Volendam.
    42'
    45'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Jonathan De Guzman
    Jonathan De Guzman (Sparta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    Spillerbytte - FC Volendam
    Inn: Quincy Hoeve
    Ut: Vivaldo
    Bytte for FC Volendam. Quincy Hoeve kommer inn for Vivaldo på Sparta Stadium Het Kasteel.
    46'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Camiel Neghli
    Ut: Jonathan De Guzman
    Jonathan De Guzman (Sparta) erstattes av Camiel Neghli.
    46'
    Målsjanse! Shunsuke Mito (Sparta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    47'
    Skade: FC Volendam
    55'
    Tilbake fra skade: FC Volendam
    57'
    George Cox
    George Cox (FC Volendam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    57'
    Djevencio Van der Kust
    Sparta angriper, men avslutningen til Djevencio Van der Kust går utenfor.
    58'
    Offside! Djevencio Van der Kust (Sparta) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    61'
    Zach Booth
    FC Volendam fosser forover og Zach Booth fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Inn: Achraf Douiri
    Ut: Darius Johnson
    Regillio Simons (FC Volendam) gjør sitt andre bytte for dagen. Achraf Douiri erstatter Darius Johnson.
    63'
    Inn: Deron Payne
    Ut: Oskar Buur
    Regillio Simons gjør dagens tredje bytte i Rotterdam, når han tar ut Oskar Buur og setter inn Deron Payne.
    63'
    Inn: Milan de Haan
    Ut: Van Driel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Volendam. Inn kommer Milan de Haan, mens Van Driel tar plass på benken.
    64'
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Shunsuke Mito
    Sparta gjør sitt andre bytte. Shunsuke Mito erstattes av Charles-Andreas Brym.
    64'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta.
    65'
    68'
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens George Cox (FC Volendam) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    George Cox er tilbake i kampen igjen.
    74'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 0 FC Volendam
    Mål: Tobias Lauritsen
    Målgivende: Djevencio Van der Kust
    Tobias Lauritsen dundrer ballen i mål og Sparta tar ledelsen 1-0 på Sparta Stadium Het Kasteel. Flott spill fra Djevencio Van der Kust før målet.