1-2
1-3
2-3
    Dagens dommer, Danny Makkelie, blåser i gang kampen.
    Offside! Jørgen Strand Larsen blir vinket av og FC Groningen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    1'
    I Rotterdam slår Sven Mijnans en corner fra høyre.
    2'
    Bart Vriends
    Bart Vriends (Sparta Rotterdam) header mot mål, men ballen går utenfor.
    2'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    5'
    Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    7'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    9'
    Gabriel Gudmundsson
    Gabriel Gudmundsson (FC Groningen) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    9'
    En av Sparta Rotterdams spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    14'
    Frisparket tildelt FC Groningen er farlig nær Sparta Rotterdams målområde.
    15'
    Ahmed El Messaoudi
    I Rotterdam får Ahmed El Messaoudi (FC Groningen) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    15'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Danny Makkelie tildeler FC Groningen en corner. Ramon-Pascal Lundqvist sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Mål for FC Groningen!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 FC Groningen
    Mål: Wessel Dammers
    Mål! FC Groningen tar ledelsen 0-1 ved Wessel Dammers.
    16'
    Adil Auassar
    Adil Auassar (Sparta Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Målet til Sparta Rotterdam sjekkes av VAR
    30'
    Målet sjekkes av VAR
    30'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    30'
    En av Sparta Rotterdams spillere går i offside.
    30'
    Bart van Hintum (FC Groningen) slår en corner fra venstre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    31'
    Danny Makkelie tildeler FC Groningen en corner. Ramon-Pascal Lundqvist sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 1 FC Groningen
    Mål: Lennart Thy
    Målgivende: Dirk Abels
    Mål! Lennart Thy utligner til 1-1. Dirk Abels var nest sist på ballen.
    36'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Groningen på egen banehalvdel.
    38'
    FC Groningen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Sparta Rotterdams Deroy Duarte blåses av for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    40'
    Ramon-Pascal Lundqvist (FC Groningen) løfter inn en corner fra venstre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    45'+3
    I Rotterdam slår Ramon-Pascal Lundqvist en corner fra høyre.
    52'
    Sparta Rotterdam 1 - 2 FC Groningen
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Ahmed El Messaoudi
    Jørgen Strand Larsen dundrer ballen i mål og FC Groningen tar ledelsen 1-2 på Sparta Stadium Het Kasteel. Flott spill fra Ahmed El Messaoudi før målet.
    53'
    Sparta Rotterdam angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    I Rotterdam slår Bart van Hintum en corner fra høyre.
    56'
    Sparta Rotterdam angriper, men avslutningen til Adil Auassar går utenfor.
    58'
    Danny Makkelie tildeler Sparta Rotterdam en corner. Bryan Smeets sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Mo El Hankouri
    Mo El Hankouri (FC Groningen) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Dirk Abels
    Sparta Rotterdam avanserer forover i Rotterdam. Dirk Abels avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Mario Engels
    Ut: Bryan Smeets
    Sparta Rotterdam gjør sitt første bytte. Bryan Smeets erstattes av Mario Engels.
    67'
    Inn: Reda Kharchouch
    Ut: Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam bytter ut Sven Mijnans med Reda Kharchouch. Dette er det andre byttet som Henk Fraser gjør i dagens kamp.
    68'
    Lennart Thy
    Sparta Rotterdam avanserer forover og Lennart Thy kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    70'
    FC Groningen, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Frispark for FC Groningen på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Mica Pinto
    Mica Pinto (Sparta Rotterdam) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    71'
    Spillerbytte - FC Groningen
    Inn: Sam Schreck
    Ut: Ramon Pascal Lundqvist
    FC Groningen bytter ut Ramon-Pascal Lundqvist med Sam Schreck.
    73'
    Sparta Rotterdam 1 - 3 FC Groningen
    Målgivende: Gabriel Gudmundsson
    Mål! FC Groningen øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Jørgen Strand Larsen på Sparta Stadium Het Kasteel. Det er en fin assist fra Gabriel Gudmundsson.
    74'
    Inn: Tom Beugelsdijk
    Ut: Michael Heylen
    Michael Heylen (Sparta Rotterdam) erstattes av Tom Beugelsdijk.
    76'
    Inn: Wouter Burger
    Ut: Deroy Duarte
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Wouter Burger, mens Deroy Duarte tar plass på benken.
    76'
    Inn: Aaron Meijers
    Ut: Mica Pinto
    Bytte for Sparta Rotterdam. Aaron Meijers kommer inn for Mica Pinto på Sparta Stadium Het Kasteel.
    77'
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til FC Groningen.
    78'
    Sparta Rotterdam 2 - 3 FC Groningen
    Mål: Wouter Burger
    Målgivende: Mario Engels
    Mål! Sparta Rotterdam reduserer til 2-3 etter et mål av Wouter Burger på Sparta Stadium Het Kasteel. Mario Engels sto for den målgivende pasningen.
    80'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    83'
    Frispark FC Groningen.
    84'
    Inn: Miguel Angel Leal
    Ut: Damil Dankerlui
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Groningen. Inn kommer Miguel angel Leal, mens Damil Dankerlui tar plass på benken.
    85'
    Inn: Tomas Suslov
    Ut: Daniel Van Kaam
    FC Groningen bytter ut Daniel van Kaam med Tomas Suslov.
    85'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    85'
    Reda Kharchouch (Sparta Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    86'
    87'
    88'
    Tom Beugelsdijk
    Målsjanse til Sparta Rotterdam! Tom Beugelsdijk treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    89'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotterdam fordi Jørgen Strand Larsen får behandling for en skade på banen.
    90'
    Inn: Thijs Dallinga
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    Danny Buijs (FC Groningen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thijs Dallinga erstatter Jørgen Strand Larsen.
    90'
    Jørgen Strand Larsen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rotterdam.
    90'+1
    En av FC Groningens spillere blir avblåst for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    90'+1
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam like utenfor FC Groningen-området.
    90'+2
    Danny Makkelie tildeler Sparta Rotterdam en corner. Reda Kharchouch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.