Dommeren blåser i gang dagens kamp i Rotterdam.
    Frispark i en god posisjon for Sparta!
    7'
    Frispark Excelsior Rotterdam.
    10'
    Julian Baas (Excelsior Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    11'
    Mål for Excelsior!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 Excelsior
    Mål: Kik Pierie
    Målgivende: Julian Baas
    Mål! Excelsior Rotterdam tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Kik Pierie på Sparta Stadium Het Kasteel. Julian Baas var nest sist på ballen.
    11'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Sparta Rotterdam 0 - 2 Excelsior
    Mål: Lance Duijvestijn
    Målgivende: Couhaib Driouech
    Mål! Lance Duijvestijn gir Excelsior Rotterdam en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Couhaib Driouech.
    16'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    17'
    Excelsior, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    19'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    22'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 2 Excelsior
    Mål: Arno Verschueren
    Målgivende: Tobias Lauritsen
    Mål! Sparta reduserer til 1-2 etter et mål av Arno Verschueren på Sparta Stadium Het Kasteel. Flott spill fra Tobias Lauritsen før målet.
    24'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Said Bakari
    Ut: Django Warmerdam
    Django Warmerdam (Sparta) erstattes av Said Bakari.
    25'
    Frispark for Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    27'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    31'
    Sparta Rotterdam 2 - 2 Excelsior
    Mål: Tobias Lauritsen
    Tobias Lauritsen scorer og utligningen er et faktum på Sparta Stadium Het Kasteel. 2-2.
    31'
    Målet til Sparta Rotterdam sjekkes av VAR
    32'
    Målet til Sparta Rotterdam blir stående
    33'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    33'
    36'
    36'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    37'
    Sparta angriper, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside.
    39'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Excelsior Rotterdam en corner. Julian Baas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Skudd utenfor mål, Excelsior
    41'
    42'
    42'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Frisparket tildelt Sparta er farlig nær Excelsior Rotterdams målområde.
    45'+2
    Kan Excelsior Rotterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Pelle Clement
    Dommer Serdar Gozubuyuk viser Pelle Clement (Sparta) det gule kortet.
    51'
    Frispark til Excelsior Rotterdam på halvdelen til Sparta.
    52'
    Skade: Excelsior
    52'
    Tilbake fra skade: Excelsior
    53'
    56'
    Jonathan De Guzman
    Jonathan De Guzman (Sparta) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Couhaib Driouech (Excelsior Rotterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Couhaib Driouech er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Bart Vriends
    Bart Vriends (Sparta) mottar sitt første gule kort for dagen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    63'
    63'
    Excelsior Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sparta.
    66'
    Djevencio Van der Kust
    Djevencio Van der Kust (Sparta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Inn: Metinho
    Ut: Jonathan De Guzman
    Sparta bytter ut Jonathan De Guzman med Metinho.
    67'
    Inn: Rick Meissen
    Ut: Bart Vriends
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta. Inn kommer Rick Meissen, mens Bart Vriends tar plass på benken.
    67'
    Inn: Shunsuke Mito
    Ut: Pelle Clement
    Jeroen Rijsdijk gjør dagens fjerde bytte i Rotterdam, når han tar ut Pelle Clement og setter inn Shunsuke Mito.
    67'
    Excelsior Rotterdam fosser fremover, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    69'
    71'
    71'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Oscar Uddenas
    Ut: Lance Duijvestijn
    Bytte for Excelsior Rotterdam. Oscar Uddenas kommer inn for Lance Duijvestijn på Sparta Stadium Het Kasteel.
    72'
    Inn: Lazaros Lamprou
    Ut: Couhaib Driouech
    Excelsior Rotterdam bytter ut Couhaib Driouech med Lazaros Lamprou. Dette er det andre byttet som Marinus Dijkhuizen gjør i dagens kamp.
    72'
    75'
    Sparta Rotterdam 3 - 2 Excelsior
    Målgivende: Koki Saito
    Mål! Sparta tar ledelsen med 3-2 etter en heading fra Tobias Lauritsen. Koki Saito sto for den målgivende pasningen.
    75'
    78'
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Tobias Lauritsen
    Jeroen Rijsdijk (Sparta) gjør sitt femte bytte for dagen. Charles-Andreas Brym erstatter Tobias Lauritsen.
    79'
    79'
    Inn: Noah Naujoks
    Ut: Cisse Sandra
    Excelsior Rotterdam gjør sitt tredje bytte. Cisse Sandra erstattes av Noah Naujoks.
    81'
    Inn: Richie Omorowa
    Ut: Arthur Zagre
    Arthur Zagre (Excelsior Rotterdam) erstattes av Richie Omorowa.
    81'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Sparta.
    82'
    83'
    Sparta fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    84'
    85'
    Inn: Mimeirhel Benita
    Ut: Kik Pierie
    Excelsior Rotterdam gjør sitt femte bytte. Kik Pierie erstattes av Mimeirhel Benita.
    87'
    Hjørnespark til Excelsior
    90'
    Skudd på mål, Excelsior
    90'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Gult kort til Excelsior
    Richie Omorowa
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Richie Omorowa (Excelsior Rotterdam) et gult kort.
    90'+1
    Siebe Horemans
    Dommeren gir Siebe Horemans (Excelsior Rotterdam) et gult kort.
    90'+3
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Sparta like utenfor Excelsior Rotterdam-området.